موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
سلام دوستان
می خوام دقیقا همون کار امتیاز برترین که اقا مجتبی ساخته را بجای اینکه تو score,name خودمون یک متن میدادیم و عدد را در php تو یه |x| نشون میداد می خوام بصورت مستقیم عدد را بفرستم که دیگه مثلا عدد داخل "||" نره مثلا:
قبلی=|477|mojtaba
و اون چیزی که من می خوام=mojtaba477
موضوعها: 9
سپاسها: 22
60 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
چیزی که تو میخوایی به اون شکل نمیشه. باید حتما از جدا کننده هایی مثل | استفاده کنی تا بتونی بفهمی که عبارت کجا تموم و از کجا شروع شده دلیلش اینه که مثلا mojtaba رو میدونی دقیقا چند کاراکتره ولی کاربرایی ممکنه باشه که اصلا نمیتونی حدس بزنی چند کاراکتره پس بهتره از جدا کننده استفاده کنی تا بدونی نام کاربری یه کاربر اسم کاربریش چیه و چند امتیاز داره. یه قسمت رو میشه با preg_match در اورد ولی کار آسونی نیست
خوب قشنگ توضیح بده راهنماییت بکنم
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
دقیقا می خوام از طریق آجاکس در کنستراک2 با textbox یک نوشته را به یه لینک(php) بفرستم همین (دقت داشته باشید که نمی خوام امتیاز انلاین بسازم)
نوشته رو میشه فرستاد میشه فرستاد مشکلی نداره ولی بحث سر اینه که بخوایی یک متن رو بفرستی مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بخوایی داده ها رو شبیه امتیازات آنلاین انجام بدی یا مورد دیگه که من نمیدونم قضیه فرق میکنه
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
اگه منظورتون ارسال اطّلاعات بوده که باید خدمتتون عرض کنم سؤالتون بیمعنی بود. چون وقتی ارسال میکنید که بین جداساز قرار نمیگیره، فقط موقع دریافت بین جداساز قرارش میدیم تا بتونیم قسمتهای مختلفش رو جدا کنیم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم