نحوه استفاده از wait در while
نحوه استفاده از wait در زیر گروه های while چطوریه
وقتی wait استفاده می کنم هنگ می کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به این علت هنگ می کنه که حلقه تکرار بی نهایت شده.
بعد از while باید یه شرط دیگه گذاشته بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، seyed
بله همین طوره

با استفاده از گروه و اکتیو دیاکتیو کردنش و استفاده از ک متغیر برای زمان تونستم یه توفقی رو ایجاد کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/19، 11:45 عصر)mohammad نوشته است: بله همین طوره

با استفاده از گروه و اکتیو دیاکتیو کردنش و استفاده از ک متغیر برای زمان تونستم یه توفقی رو ایجاد کنم

سلام، دوست من

این روش شما خیلی اصولی نیست.این تایپیک آموزش جلسه چهارم میتونه کمکت کنه....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با تشکر از راهنمایی vng عزیز

من رفتم تمامی آموزش های موجود در فروم رو دیدم
به آقا مجتبی واسه این اطلاعات و پشتکارشون تبریک و احسنت می گم و ازشون متشکرم

از زمان که جوابم رو دادی تا الان داشتم فیلم میدیدم
خیلی چیزا رو میدونستم ولی خیلی چیزا رو هم جدید یاد گرفتم

ولی 
سوالم هنوز به جای خودش باقیه و نتونستم حلش کنم

[تصویر:  m6w6i5su05z3.png]

من می خوام داخل حلقه while بیاد و wait کنه

مثلا تو کد م دارم میگم بیا یه object رو create کن و از array که قبلن لراش تعریف کردم یک frame براش set کن
این از این
حالا اگه اون object رو ساختی و frame ش یکی از 4 تا فرم مد نظر من نبود
اون قذر این کارو ادامه بده تا بشه یکی از اون 4 تا

چیزی که من میخوام اینه که هر یک بار که object رو ساخت یه timei رو wait کنه بعد بعدی رو بسازه

برای حل این موضوع از گروه استفاده کردم و یه متغیر زمان زمان رو ++ می کنم و گروه رو باش active و deactive می کنم و بینیش طولش میدم و اون wait ای که مد نظرمه ایجاد میشه

ولی performance برنامه شدید پاین هست
و من تازه ابتدای پروسه گیمم هستم

نیاز دارم این تیکه کد رو با while بنویسم و وسطش هم wait  داشته باشم

اگه عکسم مشخص نیست سرس بزارم

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، تصویری که قرار دادین باز نمیشه ولی این چیزی که شما میخواهی به راحتی میشه با استفاده از Every X seconds و یک متغیر ساخت، دیگه نیاز نیست لقمه رو دور سرت بپیچونی  ......مثل تصویر زیر میتونید عمل کنید:

[تصویر:  mjjj.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
[تصویر:  0vy8crjd6skw.png]
تو پست قبلی عکس باز میشه مشکلی نداره
فقط url بود که الان اوکیش کردم

این کد کار نمیکنه

اگه میشه برای کد قبلی کاری کرد همنو کمک بدید ردیف کنم
اگه نه همینو درست کنیم
همیشه به هوش زیادم متکی بودم
آخر قصه خرگوش و لاک پشت سرم اومد
هوش، زیبایی، پول و پارتی همه کاتالیزوراند
تو هر کاری وارد شدی با پشت کار تا آخرش برو هر چقدر که طول کشید
اون ها که نبردبون رو یه پله یه پله بالا میرن دیر تر از پا میوفتن تا اونا ها که چنتا چنتا
راز موفقت فقط همینه پشتکار و تداوم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روش استفاده از wait در repeat رو فهمیدم
باید زمان مد نظر در wait رو در loopindex ضرب کنیم
[تصویر:  njtkwshj5zrq.png]
این طوری به درستی wait میکنه
ولی باز برای من کار ساز نیست
چون وقتی وارد repeat میشه دیگه شرط رو چک نمیکنه حتی اگه بیام شرط رو داخل یک sub event بزارم
چون من میخوام وقتی شرط از بین رفت دیگه تکرار نشه
ولی این اگه از شرط بگذره 51 بار تکرار میکنه
وهر بار شرط رو چک نمیکنه

[تصویر:  lqd6tmr1g0cv.png]

چه کنم ؟؟!!!

باید کد به حداکثر ترین شک ممکن بهینه باشه
چون گیمم سنگینه
و این تازه اول کاره
همیشه به هوش زیادم متکی بودم
آخر قصه خرگوش و لاک پشت سرم اومد
هوش، زیبایی، پول و پارتی همه کاتالیزوراند
تو هر کاری وارد شدی با پشت کار تا آخرش برو هر چقدر که طول کشید
اون ها که نبردبون رو یه پله یه پله بالا میرن دیر تر از پا میوفتن تا اونا ها که چنتا چنتا
راز موفقت فقط همینه پشتکار و تداوم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد روشی که ارائه کردم و گفتید اجرا نمیشود...مشکل اول شما، استفاده از متغیر محلی(local) است یا تیک Static را بزنید یا از متغیر سراسری(global) استفاده کنید.متغیر محلی در صورتیکه استاتیک نباشد در پایان دستورات از بین میرود و به این علت شرط ما برقرارنمیشود و درست عمل نمیکند.مشکل دوم آن بلوکی است که شماره فریم جاری اسپرایتی که ایجاد میشود را ارزش(value) متغیر خود قرار داده اید!؟ با این کار شرط را نابود کرده اید! آن خط را حذف کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/24، 01:51 صبح)mohammad نوشته است: تیک استاتیک رو زدم
و اون کدی ک فرم رو ست میکنه داره از آرایه میخونه و ست میکنه اونو حذف کنم
کاری که می خوام انجام نمیشه

منظور من این خط است set frame2 to s.animationFrame که فکر نمیکنم ربطی به ست کردن از آرایه داشته باشد!؟  به هر حال اگر نمیشود حذف کنید متغیر جدید بسازید و از آن استفاده کنید ما در ان دستور گفته ایم تا زمانی که متغیر ما صفر هست دستور تکرار انجام شود و وقتی فریم اسپرایت برابر با فریم های ممنوعه شد متغیر یک شود و با این کار دیگر عمل تکرار انجام نمیشود ...شما اگر متغیر را برابر با فریم جاری کنید دستور تکرار برقرار نخواهد شد!چرا که ما گفته ایم تا زمانیکه متغیر ما برابر صفر است دستور تکرار عمل کند.

در کل روشی که به شما گفتم روش اصولی و درست است به طور کل تا آنجایی که من میدانم حلقه ها تابع wait نیستند با روشی که شما گفتید ضرب loopindex در wait ممکن است عمل کند چون همیشه شاخص تکرار دو برابر زمان توقف میشود.اما باز هم اصولی نیست چون loopindex با هر بار ایجاد حلقه یک عدد بالاتر میرود این یعنی زمان توقف هم کم کم افزایش پیدا میکند! و یک عدد ثابت باقی نمیماند.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: