بازیه "خدای جذابیت " به زودی در کافه بازار !
[تصویر:  gggg.png]
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی .
چند وقتیه که این کاراکتر خدای جذابیت در شبکه های اجتماعی به خصوص تلگرام محبوب شده . من خیلی علاقه مند به این کاراکتر بامزه شدم و چند وقتی هست که تو فکر ساخت یک بازیه ساده ی خدای جذابیت هستم . مشکلات گوناگون رو بررسی کردم و تصمیم به ساخت این بازی گرفتم
.
تاریخ انتشار بازی مشخص نیست چون هر روز بنا به مشکلاتی تنها نیم تا 1 ساعت وقت سر این بازی میگذارم اما امیدوارم که هرچه زودتر مراحل این بازی به پایان برسد و روانه ی بازار شود . چون بازی گرافیک خاصی ندارد و سعی کردم سیاه سفید باشد تا بازی کلاسیک تر شود بنابراین بحث گیم پلی بازی بیشتر به چشم میخورد و باید بیشتر سر بازی کار کنم !
لطفا در مورد ساخت بازی نظر بدید تا از نظرات شما دوستان استفاده کنم !
[تصویر:  Tizer_1.png]
------------------------------------------------------
[تصویر:  Tizer_2.png]
[تصویر:  Tizer_3.png]
[تصویر:  Tizer_4.png]
[تصویر:  Tizer_5.png]

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، amirho24
سلام
بازی خیلی خوب و خلاقانه ایه مطمنم محبوب میشه فقط یکم توی گیم پلیشو تغییر بده که از سادگی در بیاد همون چیزای الکی و دکوری به فضاش اضافه کنی خیلی خوب میشه 
منتظر بازیت میمونم 4
یک شبه نمیشه شاهکار ساخت!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
(1394/12/21، 03:27 عصر)msp_games نوشته است: سلام
بازی خیلی خوب و خلاقانه ایه مطمنم محبوب میشه فقط یکم توی گیم پلیشو تغییر بده که از سادگی در بیاد همون چیزای الکی و دکوری به فضاش اضافه کنی خیلی خوب میشه 
منتظر بازیت میمونم 4

اتاشغال که اینور اونورش میخوام بذارم آخر سر ولی نمیدونم این کانستراکت اجازه ی این کار رو میده یا نه 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/21، 03:35 عصر)orache نوشته است:
(1394/12/21، 03:27 عصر)msp_games نوشته است: سلام
منتظر بازیت میمونم 4

اتاشغال که اینور اونورش میخوام بذارم آخر سر ولی نمیدونم این کانستراکت اجازه ی این کار رو میده یا نه  4

چند تا مرحلس؟؟
عین بازی تروله دیگه اره؟
  پاسخ

32 مرحله فکر کنم . حالا زیاد ترش کنم رو مشخص نیست ولی گیم پلی اش طولانی نیست . بازی ترول رو ندیدم . چی هست ؟ این یک بازیه پلتفرمه تو سبک مهارتی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه اون گیم پلیش شبیه اینه ولی سبکش معمایی بود
  پاسخ

ببخشید منظور شما از گیم پلی چیه ؟ 4 گیم پلی روند بازیه وقتی سبک بازیه معمایی باشه دیگه گیم پلی نمیتونه شبیه به بازیه من باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واقعا ایده خوبیه قول میدم جزو اولین نفرایی باشم که دانلود میکنه
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

(1394/12/21، 04:29 عصر)orache نوشته است: ببخشید منظور شما از گیم پلی چیه ؟  4 گیم پلی روند بازیه وقتی سبک بازیه معمایی باشه دیگه گیم پلی نمیتونه شبیه به بازیه من باشه

یه بازی هست تو بازار به اسم "ترول خور"
پلتفرمر معماییه ... از این سبک اعصاب صاف کنا که یه دفعه میپری جلوت تیغ ظاهر میشه ..
فکر کنم منظورش اون باشه 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

رفتم ترول خور رو دیدم هنوز دان نکردم اما.کیفیتش خیلی پایینه همچنین مپ دیزاینش رو که دیدم اصلا به نظر نمیاد قبلش طرح کرده باشه . من تمامی مپ هامو رو.کاغذ میکشم
ممنون بابت نظر ها
  پاسخ

سپاس شده توسط: shervin57

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,797 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,168 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: