مشکل خروجی CocoonIO
سلام
من وقتی خروجی رو میگیرم روی بلواستک که کلا جواب نمیده و مهم هم نیست و روی گوشی هوایی پی 8 لایت با اندروید 5 تست کردم به خوبی کار کرد ولی وقتی روی تبلت ریختم اندرویدشم 4.1.2 هست بعده آرم cocoon یه صفحه سیاه اومد و تا یه ربع هم همین صفحه سیاهه بود و نیورد ولی با گوشی sony eperia j تست کردم صفحه سیاهه بود ولی بعد 2 دقیقه منوی بازیو آورد و خیلی کند بود و داخل بازی هم کند بود و گیر داشت.
مشکل از چیه؟
تو سایت های خارجی که رفتم گفتن صفحه ی Load اول بازی بزاریم درست میشه ولی امتحان نکردم گفتم بیام اینجا از مهندس های ایرانی بپرسم.

لطفا کمک کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
احتمالش در هماهنگ سازی مانند نگارش کمینه اندروید و یا گزینش CLI و ... می باشد. یادتون باشد کانستراکت با نگارش 5 به بالا هیچ مشکلی ندارد هم افزونگی داده ندارد و هم افت فریم و بسیار سازگارمند است تنها مشکل برون ریزی اندروید های زیر 5 است. که اندروید های 4.2 به پایین زیاد سازگار نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1395/1/14، 09:40 عصر)mehrdad.ch نوشته است: احتمالش در هماهنگ سازی مانند نگارش کمینه اندروید و یا گزینش CLI و ... می باشد. یادتون باشد کانستراکت با نگارش 5 به بالا هیچ مشکلی ندارد هم افزونگی داده ندارد و هم افت فریم و بسیار سازگارمند است تنها مشکل برون ریزی اندروید های زیر 5 است. که اندروید های 4.2 به پایین زیاد سازگار نیست.

ممنون از پاسخ. الان کاریش میشه کرد اینو؟ باید چیکار کنم که روی اندروید های 4.1.2 هم کار کنه. شانسه ما هم هم تبلت و هم گوشی سونی اندرویدشون 4.1.2 هست. روی تبلت که کار نکرد روی سونی هم کند بود.
کاریش میشه کرد؟ یا باید همینجوری خروجی بگیرم و مشکلی نداره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، به احتمال زیاد مشکل به خاطر معماری پردازنده هست.
من خروجی Cocoon.io رو نمی‌دونم، ولی وقتی خروجی کراس‌واک می‌گیرید به شما دو تا فایل apk به عنوان خروجی می‌ده، یکی ARM و یکی x86
و از این دو تا یکی روی معماری ARM اجرا می‌شه و یکی رو معماری x86، پس مثلاً می‌بینید نسخه‌ی ARM فقط روی گوشیتون اجرا می‌شه و روی تبلت اجرا نمی‌شه، ولی نسخه‌ی x86 روی گوشی اجرا نمی‌شه و روی تبلت اجرا می‌شه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/14، 11:18 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام، به احتمال زیاد مشکل به خاطر معماری پردازنده هست.
من خروجی Cocoon.io رو نمی‌دونم، ولی وقتی خروجی کراس‌واک می‌گیرید به شما دو تا فایل apk به عنوان خروجی می‌ده، یکی ARM و یکی x86
و از این دو تا یکی روی معماری ARM اجرا می‌شه و یکی رو معماری x86، پس مثلاً می‌بینید نسخه‌ی ARM فقط روی گوشیتون اجرا می‌شه و روی تبلت اجرا نمی‌شه، ولی نسخه‌ی x86 روی گوشی اجرا نمی‌شه و روی تبلت اجرا می‌شه.

متاسفانه x86 هم همونجوری بود و صفحه ی مشکی اومد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اصلا بازی هایی که با خروجی کراس واک اندروید (اینتل) و کوکون گرفته میشند در بلو استک کار نمی کنند مگر اندروید ساده!
در نسخه جدید کوکون هر دو نسخه ARm و X86 ادغام شدند یعنی به شما یک فایل می دهد که در هر دو رم اجرا می کنند منتها در خروجی در کوکون شما در تب پکیچ و نام و... قسمت آخر که اخیرا اضافه شده ورژن پایین تا ورژن بالا را رو حالت default بگذارید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/16، 04:01 عصر)wowxpria نوشته است: سلام
اصلا بازی هایی که با خروجی کراس واک اندروید (اینتل) و کوکون گرفته میشند در بلو استک کار نمی کنند مگر اندروید ساده!
در نسخه جدید کوکون هر دو نسخه ARm و X86 ادغام شدند یعنی به شما یک فایل می دهد که در هر دو رم اجرا می کنند منتها در خروجی در کوکون شما در تب پکیچ و نام و... قسمت آخر که اخیرا اضافه شده ورژن پایین تا ورژن بالا را رو حالت default بگذارید!

سلام
میشه یکم کامل تر توضیح بدید. اگه منظورتون همون targetSDKVersion و minSDKVersion که باید بزاریم رو default من گذاشتم ولی بازم همون دونسخه ی جدا رو داد.
Multidex enabled رو نیاز نیست فعال کنیم؟

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: