حل شده بالا و پایین رفتن کاراکتر
سلام
من یه کاراکتر دارم که میخوام همیشه به سمت بالا و پایین حرکت کنه
و وقتی هم که صفحه رو لمس می کنیم سرعتش مثلا اگه 200 بوده با لمس کردن صفحه بشه 50 و وقتی هم که دستمونو برداشتیم دوباره به سرعت قبلیش برگرده
لطفا راهنماییم کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
به کاراکترتون رفتار 8 جهت (8Dirctioin) بدین و از پنجره ویژگی ها مدل حرکت را فقط روی up و Down بزارید و سپس در اونت شیت بگید:

کد:
system.every tick >>> sprite.simulte control.Up or Down

حالا برای تنظیم سرعت هم بگید:

کد:
touch.is touching >>> sprite.8Direction.set speed = 50
Eles >>> sprite.8Direction.set speed = 200

پاسخ

سپاس شده توسط: Omid ، ᔕinaᗪehghani
میخوام دوتا اسپرایت بالا و پایین بگذارم که وقتی به بالاییه میخوره یکی به امتیازش اضافه بشه و وقتی به پایینیه بخوره یکی دیگه اضافه بشه و این روند ادامه دار باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من این روشی که گفتین رو برای بالا و پایین رفتن امتحان کردم اما فقط میشه برای یک جهت مثلاً بالا یا پایین استفاده کرد ولی من میخوام مدام بالا و پایین بره.
لطفا راهنمایی کنید
اگه کسی هم میتونه یه سورس بگذاره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان لطفا راهنمایی کنید
برای بالا و پایین رفتن یه کاراکتر چیکار باید کرد؟
اصلا کانستراکت میتونه این کارو انجام بده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای حرکت رفت و برگشتی از رفتار sine استفاده کنید
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/28، 03:28 عصر)vng نوشته است: برای حرکت رفت و برگشتی از رفتار sine استفاده کنید

خیلی ممنون اما لطفا بیشتر توضیح بدین که چطوری ازین رفتار استفاده کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/28، 10:57 عصر)mafh915 نوشته است:  خیلی ممنون اما لطفا بیشتر توضیح بدین که چطوری ازین رفتار استفاده کنم

مهمترین گزینه های رفتار sine:

1-Active on start
فعال بودن یا نبودن در شروع لیوت

2-Movement

نوع تغییرات

گزینه ها:
Horizontal
افقی

Vertical
عمودی

اندازهSize،پهناWidth، ارتفاعHeight ،زاویه(چرخش)Angle،شفافیتOpacity ،
، Value only یک مقدار با قابلیت بازتاب.....

3-Wave
نوع حرکت :که مهمترین آن گزینه sine هست و بقیه را خودتان تست کنید.

4-Period

سرعت تغییرات بر حسب ثانیه در یک چرخه(رفت و برگشت) کامل/ هر چه عدد کوچکتری باشد سرعت زیادتر خواهد بود و بالعکس سرعت کمتر میشود،البته به جزء عدد صفر که باعث ایستایی و توقف میشود

5-Magnitude

حداکثر میزان تغییرات بر حسب  Movement انتخابی /بطور مثال اگر ما عدد Magnitude را 50 وارد کنیم و Movement بر روی حالت Horizontal باشد و بر فرض اسپرایت ما در موقعیت x برابر با 300 باشد اسپرایت ما حداقل بین x =250 و حداکثر بین x=350  رفت و برگشت خواهد کرد..............

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
سلام ممنون از راهنماییه دوستان
من با رفتار sine تونستم اون حرکتی که میخوام رو درست کنم اما باز یه جای کار میلنگه یعنی اونجایی که من میخوام وقتی رو صفحه لمس میکنیم سرعت کاراکتر کم بشه، که کم میشه اما وقتی لمس میکنیم یا از روی لمس برمیداریم پوزیشن کاراکتر یه خورده ای به بالا یا پایین تغییر مکان میده که این تغییر مکان رو نمی خوام باشه.
لطفا این روهم بهم راهنمایی کنید ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
یه راه دیگه علاوه بر راههایی که دوستان گفتند هم هست.
می تونید مثل روشی که آقا مجتبی در بازی پلتفورم برای حرکت حلزون گفتند عمل کنید.یه متغیر بولین اینستنس براش در نظر بگیرید. دو تا اسپرایت به عنوان ایمج پوینت درست کنید و بگید هر گاه پلیر باهاش برخورد کرد متغیر چپه بشه.به اسپرایت رفتار bullet بدید و .بعد بگید هر لحظه اگه مثلا ترو بود به سمت بالا و اگه فالس بود به پایین حرکت کنه.
خلاصه راههای زیادی هست.حتی برای حرکت می تونید از lerp هم استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: