موضوعها: 19
سپاسها: 5
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
سلام
من یه کاراکتر دارم که میخوام همیشه به سمت بالا و پایین حرکت کنه
و وقتی هم که صفحه رو لمس می کنیم سرعتش مثلا اگه 200 بوده با لمس کردن صفحه بشه 50 و وقتی هم که دستمونو برداشتیم دوباره به سرعت قبلیش برگرده
لطفا راهنماییم کنید
میخوام دوتا اسپرایت بالا و پایین بگذارم که وقتی به بالاییه میخوره یکی به امتیازش اضافه بشه و وقتی به پایینیه بخوره یکی دیگه اضافه بشه و این روند ادامه دار باشه
من این روشی که گفتین رو برای بالا و پایین رفتن امتحان کردم اما فقط میشه برای یک جهت مثلاً بالا یا پایین استفاده کرد ولی من میخوام مدام بالا و پایین بره.
لطفا راهنمایی کنید
اگه کسی هم میتونه یه سورس بگذاره
دوستان لطفا راهنمایی کنید
برای بالا و پایین رفتن یه کاراکتر چیکار باید کرد؟
اصلا کانستراکت میتونه این کارو انجام بده؟
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
برای حرکت رفت و برگشتی از رفتار sine استفاده کنید
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
سلام ممنون از راهنماییه دوستان
من با رفتار sine تونستم اون حرکتی که میخوام رو درست کنم اما باز یه جای کار میلنگه یعنی اونجایی که من میخوام وقتی رو صفحه لمس میکنیم سرعت کاراکتر کم بشه، که کم میشه اما وقتی لمس میکنیم یا از روی لمس برمیداریم پوزیشن کاراکتر یه خورده ای به بالا یا پایین تغییر مکان میده که این تغییر مکان رو نمی خوام باشه.
لطفا این روهم بهم راهنمایی کنید ممنون.
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
سلام
یه راه دیگه علاوه بر راههایی که دوستان گفتند هم هست.
می تونید مثل روشی که آقا مجتبی در بازی پلتفورم برای حرکت حلزون گفتند عمل کنید.یه متغیر بولین اینستنس براش در نظر بگیرید. دو تا اسپرایت به عنوان ایمج پوینت درست کنید و بگید هر گاه پلیر باهاش برخورد کرد متغیر چپه بشه.به اسپرایت رفتار bullet بدید و .بعد بگید هر لحظه اگه مثلا ترو بود به سمت بالا و اگه فالس بود به پایین حرکت کنه.
خلاصه راههای زیادی هست.حتی برای حرکت می تونید از lerp هم استفاده کنید.