نوار سلامتی برای چند آبجکت
سلام.
من میخوام یک بازی مشابه ماشین جنگی بسازم که من چند ماشین و دشمن هم چند ماشین داشته باشد.
ولی ماشینهای من از روی یک اسپرایت با دستور create object ساخته شده و ماشینهای دشمن هم بطور رندوم هر چند ثانیه یکبار از روی اسپرایت دشمن تولید میشن.
حالا میخوام روی هر ماشین نوار سلامتی باشه و با خوردن 3 تیر نابود بشن و نوار سلامتی هم کم بشه و از بین بره.
ضمنا وقتی ماشینهای من و دشمن به فاصله 100 تا از هم میرسن متوقف بشن و هر کدوم برنده شد به حرکت ادامه بده.
خودم خیلی وقت گذاشتم ولی نوارهای سلامتی با هم قاطی میشن و همچنین ایستادن و حرکت دوباره ماشینها رو نمیتونم درست پیاده سازی کنم.
اگر کسی از اساتید بتونه یه سورس ساده یا راهنمایی بکنه خیلی ممنون میشم.
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید >!
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
هیچ کسی نمیدونه؟
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

1-برای نوار سلامتی باید از instance varriables استفاده کنید و برای اینکه هر ابجکتی که تولید میشه همراه خودش نوار سلامتی داشته باشد و قاطی نشه باید از قابلیت اشیا مرکب استفاده کنید.در این مورد پیشنهاد میکنم این دو اموزش رو مشاهده کنید:آموزش یک / آموزش دو:«جلسه چهارم»

2-برای فاصله سنجی بین اشیا باید از اکسپرشن distance استفاده کنی که فاصله رو بازتاب میکند. بدین صورت:

distance(x1, y1, x2, y2)

بعد این عدد برگشتی را در یک متغیر بریز و با استفاده از compare variable بگو هر وقت فاصله کمتر از صد شد speed صفر شود و در غیر این صورت سرعت رفتاری که به شی داده ای به حالت قبل برگرددد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، kamran_cn ، amin hosseini
واقعا ممنون داداش برای راهنمایی کامل و عالی که کردی. مثل همیشه با محبتی. حتما آموزشها رو نگاه میکنم. بازم ممنون
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: