مشکلی در خروجی گرفتن
من توی گرفتن خروجی اینتل و کوکون مشکل دارم

مشکلم در کوکون:هرچی آقا مجتبی تو اون آموزش پی دی اف نوشته بودن مو به مو انجام دادم اما بازم بعد از لود شدن اسپلش صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد پلاگین ها رو هم درست نصب کردم.

هر کی بلده بگه
مشکلم در اینل هم مشخصه فایله ساخته نمیشه و به ایمیل ارسال نمیشه اون قسمت های قرمز رو خودم وانجوری کردم تا معلوم نشه پروژم چون ملیون ها می ارزه 1  لطفا یکی بگه چه کنممم 102
[تصویر:  4jlk_intel.png]
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

برای cocoon io اگر از نسخه 216 به بالا دارید استفاده میکنید احتیاج به هیچ تغییری نیست.فقط خروجی کوردوا بگیرید و فایلها رو zip کنید و آپلود کنید....

ارور xdk هم اینجوری که تو تصویر معلومه میگه اتصالتون به اینترنت مشکل داره، در حالی که آنلاین هستید دوباره تلاش کنید
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
هر کاری می کنم نمیشه
اسپلش کوکون و اسپلشی که من انتخاب کردم میاد اما لایوت اول نمیاد
اگر کسی بلده بگه!!!!!!! 18 33
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Exclamation 
سلام
آیا اگه آخرین نسخه ایکس دی کی رو دانلود کنم مشکل حل میشه؟
مشکل این که میگه نت قطعه اما درحالی که کاملا وصله 102
بسم الله الرحمان الرحیم

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/29، 10:41 عصر)sajad888 نوشته است: سلام
هر کاری می کنم نمیشه
اسپلش کوکون و اسپلشی که من انتخاب کردم میاد اما لایوت اول نمیاد
اگر کسی بلده بگه!!!!!!! 18 33

سلام،
در مورد cocoon io مهمترین دلیل برای سیاه شدن صفحه در حالت خروجی canvas plus و بالا نیامدن آپ بعد از اسپلش استفاده از پلاگین های بخش form controls به مانند (text box , ...) و  پلاگین pode html_iframe است که در این نوع خروجی پشتیبانی نمیشود یا بعضاً استفاده از برخی پلاگین های غیر رسمی به مانند Touch wrap ممکن است مشکل ایجاد کند.برای رفع این مشکل باید پلاگین های مذکور را پاک کرده و از پلاگین های جایگزین و در صورت نبودن پلاگین به صورت دستی آنها را پیاده سازی کنید.

در مورد Xdk مطمئنن نسخه های جدید سازگاری بیشتری دارند.در نسخه های قدیمی من هم زیاد با این مشکل مواجه میشدم اما بعد از آپدیت به نسخه های جدیدتر تا به حال به مشکلی بر نخوردم.به هر حال باید خودتون تست کنید

موفق باشید

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: