چگونگی حرکت اجزای منو !!!
Exclamation 
با سلام خدمت شما دوستان . یک مشکلی برای من پیش اومده
در انجین یونیتی داخل خود انجین امکان ساخت انیمیشن وجود داره و میشه دکمه ها و تمامی چیز ها رو انیمیت کرد داخل خود انجین . در کانستراکت اینطرو نیست اما من مجبورم از این خاصیت استفاده کنم .
در گذشته اینطور میساختم که وقتی یک دکمه رو میزنیم دکمه ها به یک پنل نامرئی پین شده بودند و اون پنل بالا میرفت و پنل جدید پایین میومد (مثل بقیه ی بازی ها ) اما الان من بیشز از 20 آبجکت دارم + اینکه قرار هست به هر 4 جهت بالا بروند یعنی بعضی آبجکت ها چپ بعضیا راست و همچنین بالا و پایین . علاوه بر این آبجکت های جدیدی از 4 طرف پایین بیایند و ظاهر شودن . و مابقیشو خودتون میدونین
.
.
شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، راه های زیاد برای حرکت به جهات مختلف وجود دارد.اما ساده ترین راه از استفاده از افزونه move to و اکشن حرکتی آن  move to xy است.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
استفاده از رفتار lite tween پیشنهاد میشه. فکر میکنم در قسمت پلاگین ها خودم قرار دادم. بسیار هم کاربردی است.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، orache
(1395/2/3، 07:45 عصر)mostafanastary نوشته است: استفاده از رفتار lite tween پیشنهاد میشه. فکر میکنم در قسمت پلاگین ها خودم قرار دادم. بسیار هم کاربردی است.

بله، درست میفرمائید این هم رفتار بسیار عالی میباشد در واقع همان رفتار sine هست منتها با آپشن ها و امکانات بیشتر.....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

خوب پس باید از یک پلاگین جدا اضافه کنم . نیازی به اموزش خاص ندارن این 2 پلاگین ؟
پلاگین lite tween رو متاسفانه پیدا نکردم !! اگر دارین لینکش را قرار بدین
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رفتار LiteTween
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: