1395/2/3، 02:54 عصر
سلام. میخواستم بدونم به چه صورت میتوانیم در دیالوگ باکس فقط از کاربر اعداد و حروف رو قبول کنیم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
محدود کردن ورودی دیالوگ باکس به عدد و حروف
|
1395/2/3، 02:54 عصر
سلام. میخواستم بدونم به چه صورت میتوانیم در دیالوگ باکس فقط از کاربر اعداد و حروف رو قبول کنیم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
1395/2/3، 03:37 عصر
علیک سلام
با استفاده از Regex یا همون Regular Expression ها میتونید به راحتی این کارو انجام بدین، به این صورت: ![]() معرّفی اکسپرشن RegexReplace: کار این اکسپرشن پیدا کردن یک الگو و جایگزین کردن اون با یه چیز دیگهست. کد: RegexReplace(String, Regex, Flags, Replace) String: متنی هست که جستجو قراره داخل اون انجام بشه Regex: الگوی مورد نظر ما برای جستجو (این الگو باید در ساختار Regular Expression نوشته بشه، اگه با این ساختار آشنا نیستید در گوگل جستجو کنید) Flags: یک سری تنظیمات، مثلاً «g» یعنی در تمام متن دنبال نتایج بگرد و وقتی به اوّلین نتیجه رسیدی متوقّف نشو. Replace: متنی هست که قراره جایگزین الگوی پیداشده بشه ما در اینجا این طوری نوشتیم: کد: RegexReplace(TextBox.Text, "[\W_]", "g", "") معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
علی صفایی حائری
1395/2/3، 04:01 عصر
ممنون. از این مطلب خیلی استفاده کردم. ولی راهی نیست که اصلا کاراکتر متفرقه رو قبول نکنه؟
1395/2/3، 04:42 عصر
(1395/2/3، 04:01 عصر)kamran_cn نوشته است: ممنون. از این مطلب خیلی استفاده کردم. ولی راهی نیست که اصلا کاراکتر متفرقه رو قبول نکنه؟ سلام، تو بخش ویژگی ها یک گزینه وجود دارد به نام type اون رو میتونید روی عدد یا نوشته و... تنظیم کنید و بعد در ایونت نویسی بگوئید: کد: Every tick----------->>TextBox---->>set text to----->>TextBox.text این سورس رو که براتون ساختم مشاهده کنید(محدودیت تعداد کاراکتر هم داخلش هست)
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
![]() *«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )* *پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
1395/2/3، 04:47 عصر
باز هم لطف شما شامل حال من شد. واقعا محبت دارید. فقط راهی نیست که محدودیت روی اعداد + حروف با هم باشه نه روی اعداد یا حروف؟
1395/2/3، 04:59 عصر
(1395/2/3، 04:47 عصر)kamran_cn نوشته است: باز هم لطف شما شامل حال من شد. واقعا محبت دارید. فقط راهی نیست که محدودیت روی اعداد + حروف با هم باشه نه روی اعداد یا حروف؟ خواهش میکنم، بله میشود تنها کافی است در بخش properties تکست باکس، گزینه type را روی حالت text بگذارید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
![]() *«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )* *پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
1395/2/3، 05:18 عصر
ببینید من محدودیت عدد یا حروف رو میدونم.
منظور من اینه که جوری محدودیت روی دیالوگ باکس قرار بدیم که فقط عدد و حروف رو قبول کنه و کاراکترهای دیگه رو نگیره
1395/2/3، 11:08 عصر
(1395/2/3، 05:18 عصر)kamran_cn نوشته است: ببینید من محدودیت عدد یا حروف رو میدونم. معلوم میشه شما اصلاً روشی رو که بنده گفتم امتحان نکردید، چون اگه دقیقاً همون ایونتی رو که عکسشو گذاشتم بنویسید، کاراکترهای دیگه رو اصلاً نمیشه توش تایپ کرد. توضیحاتش رو هم که کامل نوشتم برای چی این اتفاق میفته. معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
علی صفایی حائری
1395/2/4، 01:47 صبح
من روش شما رو دیدم ولی نا مفهوم بود. اصلا منظور از w\ چیه؟
ولی به هر حال سعی خودم رو میکنم. ممنون از لطفتون
1395/2/4، 05:06 صبح
(1395/2/4، 01:47 صبح)kamran_cn نوشته است: من روش شما رو دیدم ولی نا مفهوم بود. اصلا منظور از w\ چیه؟ این یک عبارت باقاعده است (عبارت منظم هم ترجمه شده). گفتم بهتره جستجویی در گوگل پیرامون عبارات باقاعده (Regex) داشته باشید. w\ با w کوچک یعنی فقط حروف الفبای a-Z و اعداد 0-9 و همچنین کاراکتر _ W\ با w بزرگ معنیش دقیقاً برعکسه، یعنی هر کاراکتری به غیر از حروف و اعداد و _ از اونجایی که _ جزو حروف و اعداد نیست و شما نمیخواین کاربر بتونه _ تایپ کنه از براکت استفاده کردیم. براکت در عبارات باقاعده یعنی اینکه اگه هرکدوم از کاراکترهای توی براکت بود پیداش کن، مثلاً [ab] یعنی چه کاراکتر a وارد شده بود چه کاراکتر b پیدا کن، پس اون براکتی که ما نوشتیم یعنی هم W\ و هم _ رو پیدا کن (در کل ما داریم کاراکترهای غیر مجاز رو پیدا و حذف میکنیم). معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
علی صفایی حائری |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 230 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 176 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,596 |