حل شده حرکت دادن ماشین به صورت Backflip و Flip
Wink 
سلام به همه ی کانستراکتی ها  [تصویر:  10.gif] 
من تازه با کانستراکت آشنا شدم همچنین با این انجمن. من فعلا در حال کار روی یک پروژه ماشینی هستم.
من از اموزش هایی که دیدم در پروژه ام نهایت استفاده رو کردم ولی متاسفانه به یک مشکل کوچیک ولی جدی برخورد کردم   [تصویر:  20.gif] 

مشکل من: همینطور که گفتم دارم روی بازی ماشینی کار میکنم به سبک Hill Climb Racing من داخل بازی ام
تونستم ماشین ام رو به سمت جلو و عقب حرکت بدم ولی نمیتونم ماشین رو به حرکت Backflip و Flip وادار کنم... [تصویر:  22.gif] 

یعنی بتونه به میزان دلخواه به سمت عقب و یا جلو بچرخه

من از مشکلم فیلم گرفتم گفتم که به طور واضح ببینید

لینک ویدیویی مشکل من

این هم سورس هر کی که میتونه سورس رو برام درست کنه و همینجا برام بفرسته

پ.ن: (Backflip) پشتک رو به عقب
 (Flip) پشتک رو به جلو
اگه بهت گفتن که دیگه راهی نیس                                                                                                                                                                خونه مون بی تو خالی نیس

نه نکنی باور.................... نه... نه  نکنی باور                                                                     Abbas Fire
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ماشین پرایددارم هنوزرنگ نخورده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این سوروس همونیه که میخواستی.

دانلود

البته این  سوروس توی همین انجمن گزاشته شده بود و من قبلا اونو دانلود کرده بودم هرچی گشتم تایپیکشو ندیدم بخاطر همین خودم آپلودش کردم. 1
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام .طرز استفاده ی اینجوری از فیزیک رو از کجا یاد گرفتین ؟ اگر لینک اموزشی دارین لطفا بزارین.ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/8، 07:30 عصر)mah نوشته است: سلام .طرز استفاده ی اینجوری از فیزیک رو از کجا یاد گرفتین ؟ اگر لینک اموزشی دارین لطفا بزارین.ممنون.

سلام عزیزم من این سورس رو از رفقا برداشتم. منم مثل خیلی از بچه ها هنوز هیچی بلد نیسیتیم متاسفانه 102 102

اگه بهت گفتن که دیگه راهی نیس                                                                                                                                                                خونه مون بی تو خالی نیس

نه نکنی باور.................... نه... نه  نکنی باور                                                                     Abbas Fire
  پاسخ

سپاس شده توسط: mah
نگاه مشکل سوروس تو تو ایمج پوینت هاست.سوروس اصلی رو نگاه کن میبینی هم ماشین هم شافت ها سه تا ایمیج پوینت جداگانه دارند با اسم های خاص که تو توی سوروست اصلا از ایمیج پوینت استفاده نکرده بودی.یکم با ایمیج پوینتات کار کنی درست میشه.حالا من سعی میکنم سوروست درست کنم.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . توی عکس مورد نظر میری و در کنار عکس نوشته image point
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/8، 11:25 عصر)Abbasfire نوشته است:
(1395/2/8، 10:05 عصر)empire of vampire نوشته است: نگاه مشکل سوروس تو تو ایمج پوینت هاست.سوروس اصلی رو نگاه کن میبینی هم ماشین هم شافت ها سه تا ایمیج پوینت جداگانه دارند با اسم های خاص که تو توی سوروست اصلا از ایمیج پوینت استفاده نکرده بودی.یکم با ایمیج پوینتات کار کنی درست میشه.حالا من سعی میکنم سوروست درست کنم.

Image Point دقیقا چیه؟ خیلی دنبالش گشتم اما ندیدمش تو کانستراکت

روی اسپرایت مورد نظر دوبار کلیک کن تا وارد پنجره ی edit image بشی بعد در سمت چپ -پایین (یکی مونده به اخر .عکس یه نقطه هست) اون  image point هست. روش کلیک کنی یه نشانه میاد روی عکست و یه پنجره ی جدید هم باز میشه که تو اون  میتونی با کلیک کردن روی علامت بعلاوه(+) یه نقطه ی جدید ایجاد کنی.میتونی جاش رو روی عکس تغییر بدی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/9، 11:58 صبح)mah نوشته است:
(1395/2/8، 11:25 عصر)Abbasfire نوشته است:
(1395/2/8، 10:05 عصر)empire of vampire نوشته است: نگاه مشکل سوروس تو تو ایمج پوینت هاست.سوروس اصلی رو نگاه کن میبینی هم ماشین هم شافت ها سه تا ایمیج پوینت جداگانه دارند با اسم های خاص که تو توی سوروست اصلا از ایمیج پوینت استفاده نکرده بودی.یکم با ایمیج پوینتات کار کنی درست میشه.حالا من سعی میکنم سوروست درست کنم.

Image Point دقیقا چیه؟ خیلی دنبالش گشتم اما ندیدمش تو کانستراکت

روی اسپرایت مورد نظر دوبار کلیک کن تا وارد پنجره ی edit image بشی بعد در سمت چپ -پایین (یکی مونده به اخر .عکس یه نقطه هست) اون  image point هست. روش کلیک کنی یه نشانه میاد روی عکست و یه پنجره ی جدید هم باز میشه که تو اون  میتونی با کلیک کردن روی علامت بعلاوه(+) یه نقطه ی جدید ایجاد کنی.میتونی جاش رو روی عکس تغییر بدی.

واقعا ممنون در به در دنبالش میگشتم.

پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام بچه ها من از مشکلم فیلم گرفتم که دقیق ببینید چه شکلیه. که بتونید کمک کنید 2

لینک ویدیو

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: