نامرئی و مرئی کردن...
سلام.چهارتا تا سوال داشتم.یه آدم خیر لطفا کمک کنه ممنون میشم.
1- میشه کاری کرد که یه سکو ( tile ) که برای بازیم گذاشتم که پلیر بتونه بپره روش، اولش نامرئی ( invisble) باشه، اما اگر پلیر پرید روش ظاهر بشه و (visible) بشه؟لطفا ساده  توضیح بدید متوجه بشم.تشکر
2- چجوری میتونم امتیاز و جون برای بازیم بزارم؟نیخوام براش دوتا اسپرایت قلب ( واسه جون ) و سکه ( امتیاز) بزارم.اما تنظیماتش رو بلد نیستم.جایی هم ندیدم توی سایتی گذاشته باشه.لطفا مرحله به مرحله بگید.با گزینه هاش که از کجا باید انتخابشون کنم( اکشنهاش و...).
3-بازی به سبک قارچ خور میسازم.چجوری میتونم مرحله ام رو طولانی تر کنم؟چون یکم که پلیرم جلو بیاد مرحله ام تموم میشه.دارم .فقط باید سایز لایوت رو زیاد کنم؟همین؟
4- چجوری باید سیو و لود بزارم برای بازیم؟
ببخشید سوالاتم زیاد بود..منتظر جوابتون هستم.باتشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام در مورد سوال اولتون من میدونم
اول باید شی مورد نظر رو invisible کنین.بعد بهش این ایونت و اکشن رو بهش بدین

on collisions with another object:set visible
 البته دقت داشته باشید اکشن ست ویزیبل رو باید به همون تایل مورد نظر بدین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتره ی سر به این دو تا ادرس بزنی

دوره آموزشی ساخت بازی جدال با شیاطین - کامل :: کانستراکت2
بازی تو سبک پلتفرم هست  در این بازی چگونگی استفاده از متغیر ها و دیده شدن و نادیده شدن یک شی توسط یک متغیر تو ساخت ی بازی توضیح داده شده
در قسمت پنجم  استفاده از متغیر ها
در قسمت ششم نحوه سیو رو خوب توضیح داده
اموزش متنی سیو هم اینجا میشه دید
[url=http://si2.ir]مرجع تخصصی کانستراکت | به سادگی بازی بسازید

البته پیشنهاد میکنم قبل اینکه شروع کنی به ساخت ی بازی برای اینکه بهتر بتونی درک کنی مراحل انجام سازت یک بازی رو
بهتره یک پروژه کامل رو بررسی کنی و با نحوه کلی کر اشنا شی
برای اینکه حجم اینترنت زیادی هم مصرف نکنی بهتره اموزش متنی
 http://scirra.blog.ir/1394/10/06/Learn
مرور کنی
چون خودم چند وقت پیش درگیر همین سوالا بودم میدونم که با دیدن این اموزش ها تا حد زیادی به جوب ها میرسی
;: .)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام پاسخ بیشتر سوالات داخل اموزش تازه کاران سایت si2.ir هستش و در مورد ذخیره کردن بازی داخل وبلاگ scirra.blog.ir ذخیره سازی بازی هستش یاعلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد.تشکر از جوابتون.اما من تا حدودی پیدا کردم راه رو.الان فقط یه مشکل دارم.من تنظیم کردم وقتی پلیر به سکو برخورد کرد، سکو ظاهر بشه.از اونجایی که برای سکو قابلیت jump thru رو فعال کردم ، فقط موقعی که پلیر زیر سکو هستش و از زیرش میپره بالای سکو همه چیز درست کار میکنه.اما اگر پلیر وقتی هنوز نرسیده به سکو میپره روی سکو، میتونه وایسته روی سکو اما سکو نامرئی هستش و ظاهر نمیشه.شرط گذاشتم که y , x پلیر رو با سکو مقایسه کنه و چه کمتر بود و چه بیشتر، سکو ظاهر بشه.اما بازم نشد و سکو ظاهر نمیشه.این رو کسی میتونه کمک کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/21، 07:05 عصر)hami نوشته است: سلام مجدد.تشکر از جوابتون.اما من تا حدودی پیدا کردم راه رو.الان فقط یه مشکل دارم.من تنظیم کردم وقتی پلیر به سکو برخورد کرد، سکو ظاهر بشه.از اونجایی که برای سکو قابلیت jump thru رو فعال کردم ، فقط موقعی که پلیر زیر سکو هستش و از زیرش میپره بالای سکو همه چیز درست کار میکنه.اما اگر پلیر وقتی هنوز نرسیده به سکو میپره روی سکو، میتونه وایسته روی سکو اما سکو نامرئی هستش و ظاهر نمیشه.شرط گذاشتم که y , x پلیر رو با سکو مقایسه کنه و چه کمتر بود و چه بیشتر، سکو ظاهر بشه.اما بازم نشد و سکو ظاهر نمیشه.این رو کسی میتونه کمک کنه؟
در قسمت ایونت ها    روی پلیر کلیک کنید و در قسمت collision   از یکی از حالت های زیر استفاده کنید
میتونید از  ایونت برخورد  استفاده  کنید
 on collision with another object
یا  بررسی برخورد
is overlapping another object

بگید  از  برخورد کرد بهش  اون تایل  دیدیه بشه یا  باهاش اورلپ بود
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال