پلاگین دیالوگ بسیار کاربردی
سلام دوستان یک پلاگین کابردی برای گذاشتن دیالوگ و پرسش در بازی و چند مورد دیگر... کنارشم یک سورس که خودم ساختم
لینگ پلاگین
  پاسخ

پسورد میخواد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
si2.ir
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Sad 
(1393/10/19، 05:02 عصر)wowxpria نوشته است: سلام دوستان یک پلاگین کابردی برای گذاشتن دیالوگ و پرسش در بازی و چند مورد دیگر... کنارشم یک سورس که خودم ساختم
لینگ پلاگین

عجیبه. پسورد می خواد!!
آخه چرا با پسورد آپلود می کنید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عزیز خوب توجه نکردی پسورت دوستان بار ها تکرار کردن si2.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من فایل رو در قسمت ;plugins قسمت html5 قرار میدم. اما وقتی وارد کنستراکت 2 میشم وجود نداره پلاگین. قبلا من دانلود کردم میومد! اما الان نمیاد.
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بعد از دانلود اول از حالت فشردگی در بیارین بعد در این آدرس کپی کنید:

کد:
C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5\plugins

حالا کانستراکت2 را در با Run as administrator اجرا کنید شاید مشکلتون برطرف شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh
سلام. در داخل فایل زیپ فقط یک فایل وجود داره + سورس. دیگه هیچی نیست. همین یکی رو هم من در محل نصب کنستراکت در قمست html5 و plugins قرار میدم. اما هیچی نمایش داده نمیشه. اگر لطف کنید پلاگین رو اگر هنوز دارید آپللود کنید. خیلی ممنون
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شاید نصب شده ولی تو حالت عادی غیب شده که برای اینکه همه پلاگین ها ظاهر بشن روی صفحه پلاگین راست کلید کنید و تیک  Show deprecated plugins را بزنید.

[تصویر:  12.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این تیک رو از قبل فعال کرده بودم. هنوز نیست. به هرحال ممنون.
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,487 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,445 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,969 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,615 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: