تصویر gif در کانستراکت
سلام.یه تصویر پرچم دارم که متحرک هست ( gif) اما وقتیکه به عنوان اسپرایت به بازیم اضافه اش میکنم  ثابت نشونش میده. راهی هست که بشه همین عکس پرچم رو که متحرک و با پسوند gif  هست ، توی کانستراکت هم متحرک نشونش بده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/21، 09:32 عصر)hami نوشته است: سلام.یه تصویر پرچم دارم که متحرک هست ( gif) اما وقتیکه به عنوان اسپرایت به بازیم اضافه اش میکنم  ثابت نشونش میده. راهی هست که بشه همین عکس پرچم رو که متحرک و با پسوند gif  هست ، توی کانستراکت هم متحرک نشونش بده؟

سلام
کافیه فقط عکستون رو داخل برنامه درگ کنید توی لایوت، خودش با تمام فریمهاش عکس رو میاره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
خخخخخ ، راه حل من سخت تر بود!!!!

تائید میشه...
  پاسخ

سلام مجدد.تشکر اما یه مشکلی هستش.میخوام اضافه های عکسم رو که gif هست پسوندش پاک کنم بعدش بیارمش توی بازیم.با فتوشاپ ظاهرا نمیشه چون بعد که سیو میکنی فقط یک فریم رو سیو میکنه یعنی یه عکس ثابت تحویل میده.راهی برای این هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خودم یه راهی پیدا کردم برای ویرایشش.میزارم بقیه هم استفاده کنند.اول تصویر gif رو درگ کردم داخل کانستراکت.بعد هر فریم رو جداگونه داخل کامپیوتر سیو کردم و جداگونه داخل فتوشاپ ادیت کردم.بعد دوباره یکی یکی آوردمشون توی کانستراکت.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته من پاسخی که دادم رو حذف کردم. ولی همونطور که گفتم، شما میتونین تصویر رو توی فتوشاپ باز کنین.
از منوی windows در فتوشاپ cs4 فکر میکنم، میتونین گزینه ی animation رو بزنین تا فریم های انیمیشن رو نشون بده.

یا در cs6 میتونین در قسمت لایه ها ، اونا رو ببینین و هر کاری لازمه روشون انجام بدین.

بعد هم باید دونه دونه ذخیره کنین یا به صورت automate که البته برای یه فایل گیف بهتره همون دونه دونه ذخیره کنین.
  پاسخ

(1395/2/22، 10:51 صبح)hami نوشته است: خودم یه راهی پیدا کردم برای ویرایشش.میزارم بقیه هم استفاده کنند.اول تصویر gif رو درگ کردم داخل کانستراکت.بعد هر فریم رو جداگونه داخل کامپیوتر سیو کردم و جداگونه داخل فتوشاپ ادیت کردم.بعد دوباره یکی یکی آوردمشون توی کانستراکت.

اگه میخوای عکس گیف رو ویرایش کنی که باید با برنامه های ویرایش گیف کار کنی. خودش ویرایش و به فرمت گیف ذخیره میکنه. این همه کار و پیچیدگی هم نداره .
  پاسخ

سلام
داخل فتوشاپ عکسا را داخل تایم لاین مرتب کن و هر کدوم را خواستی ویرایش کن.بعد از منوی فایل save for web را بزن و در پنلی که باز میشه در بالا سمت راست پسوند gif را انتخاب و بعد روی save کلیک کن تا عکسها بصورت gif ذخیره بشند.
می تونی عکس را بصورت اسپرایت وارد کانستراکت کنی و می بینی که در قسمت ویرایشگر اون همه فرمها به ترتیب وجود دارند.
  پاسخ

تشکر از همه دوستان بخاطر راه حل های مختلف.خدا خیرتون بده...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali