مشکل در تجزیه ی بسته...
سلام.از بازیم خروجی کوردوا گرفتم و بعدش زیپ کردمش و توی سایت کوکون آپلود کردم.بعد این دوتا فایل debug و unsign رو بهم داد.هرکدوم رو که میخوام نصب کنم میگه مشکل در تجزیه ی بسته!!! موقعی که میخواستم خروجی کوردوا بگیرم روی آندروید 4 گذاشتم. و بعد از آپلود فایل زیپ و قبل از کامپایلش در سایت کوکون، تظیمات رو حداقل sdk روی 8 گذاشتم و Target رو روی 21 گذاشتم.درست انجام دادم؟ چرا این خطا رو داده؟ یه برادر کمک کنه ممنون میشم...اینم اون دوتا فایلی که بهم داد :
بازی

منتظر جواب دوستان هستم...تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بازیتو روی بلواستک نصب کردم و کار میکنه.

نفهمیدم که این نسخه X86 هست یا arm7

ولی ممکنه به همین علت نصب نمیشه روی گوشی شما.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/3/10، 09:53 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
بازیتو روی بلواستک نصب کردم و کار میکنه.

نفهمیدم که این نسخه X86 هست یا arm7

ولی ممکنه به همین علت نصب نمیشه روی گوشی شما.

تشکر.صداها و صفحه نمایش درست نشون میداد؟ الان باید چیکارش کنم تا روی گوشی خودم هم اجرا بشه بنظرتون؟الان برای اینکه ساین بشه باید چیکارکنم؟ اینم فایل زیپ بازیم هستش:
فایل زیپ بازی (2 مگ)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

کاراکترتون پس زمینه ی مشکی داره، که فکر کنم، پلیرباکستون هست؟ ولی توی بازی هست.
صدا نداره، البته من روی بلواستک چون نصب کردم، کمی هم مشکلاتی داره،

گوشیتون چیه؟
فکر میکنم شما نسخه ی x86 دارین ؟

با کوکون اگه خروجی گرفتین، باید 4 تا فایل به شما بده! که دوتا دوتا x86 و arm7 هستند.
  پاسخ

(1395/3/11، 12:09 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام

کاراکترتون پس زمینه ی مشکی داره، که فکر کنم، پلیرباکستون هست؟ ولی توی بازی هست.
صدا نداره، البته من روی بلواستک چون نصب کردم، کمی هم مشکلاتی داره،

گوشیتون چیه؟
فکر میکنم شما نسخه ی x86 دارین ؟

با کوکون اگه خروجی گرفتین، باید 4 تا فایل به شما بده! که دوتا دوتا x86 و arm7 هستند.

آره برای خودم هم عجیبه اون پس زمینه ی مشکی پشت کارکتر.چون من فقط یه player box صورتی رنگ دارم پشت پلیر که اونم invisible هستش و نباید قاعدتا نشونش بده!!! (((
صداهارو هم با هر دو فرمت ریختم.عجیبه که اجرا نشد.(( امکان داره روی گوشی اجرا بشه صداها؟یا اگر روی بلواستک نیاد روی گوشی هم نمیاد؟
گوشی lg g4 
نه چهارتا فایل نداد.دوتا داد.یکی debug داشت توی اسمش و اون یکی unsign داشت توی اسمش...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد کاراکتر باید بگمتون که احتمالا شما با پسند jpg تصویر کاراکتر رو به کانستراکت دادین؟
چون من فایلهاتون رو دیدم و کاراکتر داخل بازی، کلا با زمینه ی مشکی است.

در مورد اجرا شدن و نشدن، بهتره خودتون در صورت امکان، بلواستک یا شبیه ساز های دیگه مثل جنی موشن رو نصب داشته باشین. اما من خودم تست کردم، بعضی از گوشی ها، فایل debug و unsign رو نصب نمیکنن.

صداها رو ممکنه، به درستی کار نکرده باشین. ایونت شیت رو دوباره نگاه کنین.
  پاسخ

(1395/3/11، 01:08 صبح)mostafanastary نوشته است: در مورد کاراکتر باید بگمتون که احتمالا شما با پسند jpg تصویر کاراکتر رو به کانستراکت دادین؟
چون من فایلهاتون رو دیدم و کاراکتر داخل بازی، کلا با زمینه ی مشکی است.

در مورد اجرا شدن و نشدن، بهتره خودتون در صورت امکان، بلواستک یا شبیه ساز های دیگه مثل جنی موشن رو نصب داشته باشین. اما من خودم تست کردم، بعضی از گوشی ها، فایل debug و unsign رو نصب نمیکنن.

صداها رو ممکنه، به درستی کار نکرده باشین. ایونت شیت رو دوباره نگاه کنین.

سلام مجدد.منم همین حدس رو زدم.اما نه پلیرم و نه پلیر باکسم هیچکدومشون jpg نیستش.هردو png هستن.عجیبه (((
برای آهنگ بازی هم شی Audio رو اضافه کردم و بعد از طریق دستور play در موقع شروع لایوت گفتم پلی بشه.نمیدونم مشکل کجاست! ((
39 39 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاراکترتون صد در صد مشکل داره و از طرف شماست.ممکنه شما با پس زمینه ی مشکی بوده و بهش افکت دادین؟
الان روی سیستم که چک میکنین صدا دارین؟
یا مشکلی در پلیر نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/11، 11:01 صبح)mostafanastary نوشته است: کاراکترتون صد در صد مشکل داره و از طرف شماست.ممکنه شما با پس زمینه ی مشکی بوده و بهش افکت دادین؟
الان روی سیستم که چک میکنین صدا دارین؟
یا مشکلی در پلیر نیست؟

سلام مجدد.برای همین میگم برام عجیبه.چون نه پلیرم و نه پلیر باکسم افکت ندادم.پسوندشون هم png هستش.پلیرباکس هم invisible هستش.

بله توی سیستم همه چیز درسته.اون پس زمینه ی مشکی پشت پلیرم هم نیست.وصداها هم درست اجرا میشه.((

امکان داره از خروجی گرفتن باشه که اشتباه گرفتم یا درست خروجی نگرفته باشم؟

میشه یه لطفی در حق من بکنید و یکبار خروجی کوکون آی او برام بگیرید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما کلا مسیر خروجیتو باید تغییر بدی و خروجی اخر و با cordova بگیری و در اخر فایل زیپتو با سایت  cocoon.io خروجیتو بگیری و اگه موقع خروجی cordova واست ارور داد باید برگردی رو پروژت کلیک کن فرم مشخصاتتو کامل پر کنی مثل ایمیل و اسم سایتو و ایدی برنامت که این شکلی میشه com.esme barnamat.esmekhodet
سه کلمه بینشون نقطه و اعداد ورژنت . در اخر که سایت cocoon بهت خروجی داد *86 و نصب نکن رو گوشیت اون یکیشو نصب کن که اسم فایلشو نمیدونم
با این روش خروجی بگیری صد در صد نتیجه میده . در پناه حق یا علی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: