نظر شما در مورد بازی مدافعان حرم
عالی
94.12%
16
متوسط
5.88%
1
ضعیف
0%
0
17 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

بازی دفاعی " مدافعان حرم "
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان انجمن.

بازی " مدافعان حرم " در سبک دفاعی حدود 3 ماه هست که ساخت اون در حال انجام هست و ان شاء الله تا چند روز آینده در مارکت ها، ارائه خواهد شد.

این بازی تقدیم به عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س)  و شهدا و جانبازان مدافع حرم شده است.

بازی در سبک دفاعی طراحی و تولید و بصورت پرداخت درون برنامه تهیه شده است.

ساخت بازی های سبک دفاعی ( Defense ) پیچیدگی های زیادی رو در مسیر تولید ایجاد میکنه و البته اشتیاق بازی در این سبک برای همه ی بازیکن ها بسیار بالاست.

داستان بازی بطور خلاصه، به اینصورت است که تکفیری ها از خیابان های مختلف مناطق سوریه وارد می شوند و بازیکن با استفاده از ساخت مقر های مختلف ( در این بازی 4 نوع مقر مسلسل، تک تیرانداز، RPG زن و خمپاره انداز ) و یا امکانات اضافه ای همچون مین، نارنجک، پهپاد، هلیکوپتر، جنگنده  توپخانه ، راه دشمنان رو برای ورود به خیابان های هدفشون، سد خواهد کرد.

توضیحات اضافه ای نمیدم و تعدادی اسکرین شات براتون قرار میدم.

مرحله:

[تصویر:  XHdE0.jpg]

انتخاب مرحله :

[تصویر:  DyUEi.jpg]

توضیحات مرحله و شروع بازی:

[تصویر:  UkXRD.jpg]

پنل برنده شدن در بازی:

[تصویر:  CQCIG.png]

فروشگاه:

[تصویر:  xaivd.png]

اینم برای دوستان کانستراکتی :

[تصویر:  sAOg4.jpg]

دوستان عزیز، بازی هنوز ناقص هست و خوشحال میشم نظرات سازنده شما رو بشنوم.

التماس دعا.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، Mojtaba ، sajad888 ، orache ، vng ، Vizmark# ، shazde ، seyed
عالی.محشر.گرافیک بالا.ایده عالی.داستان عالی.همه چی عالی خودتم عالی.عالی در عالی 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/3/16، 02:54 عصر)VMP Studio نوشته است: عالی.محشر.گرافیک بالا.ایده عالی.داستان عالی.همه چی عالی خودتم عالی.عالی در عالی 22

شرمنده م نکن عزیز. شما لطف داری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امید وارم بازی موفق باشد به نظر من این بازی خیلی خیلی موفق خواهد شد چون گرافیک عالی دارد و چون دفاع از حرم هم هستش خیلی خوبه . امید واریم پول متناسب با بازی بدست اورید
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سلام 
پروژه ای که متسفانه توش موندم و وقت نکردم بسازم
امیدوارم حداقل شما موفق باشید
در ضمن گرافیک فوق العاده ای  رو درست کردید که حتما با استقبال کاربران مواجه میشه که من خودم هم مشتاقم دانلودش کنم.
بدرود
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

با سلام.
اگه جسارت نباشه یه پیشنهاد دارم.زیاد بازی رو روی یک رنگ نساز.همه چیز تو بک گراند ها تیره و خاکستری بود که اوایل خوبه ولی بعد از مدتی خسته کننده میشه.اگه تنوع رنگ داشته باشه خیلی موفق تر خواهد بود
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/16، 05:10 عصر)empire of vampire نوشته است: با سلام.
اگه جسارت نباشه یه پیشنهاد دارم.زیاد بازی رو روی یک رنگ نساز.همه چیز تو بک گراند ها تیره و خاکستری بود که اوایل خوبه ولی بعد از مدتی خسته کننده میشه.اگه تنوع رنگ داشته باشه خیلی موفق تر خواهد بود

سلام.ممنون بابت پیشنهاد، راستش رو این مورد رو من خودم قبول دارم.

اما قضیه رو اینطوری توجیه میکنم که اتش ها، تیراندازی ها، انفجار ها و دشمنان و ماشین ها و تانک ها و... چون رنگی  هستند و بیشتر توجه پلیر روی اوناس، به نظرم این قضیه ی خستگی رو رفع کنه. البته این نظر خودمه( کما اینکه نظر شما رو قبول دارم)

البته این رنگ رو به خاطر فضای سرد جنگ هم انتخاب کردم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بازیش که مطمئنا موفق خواهد بود اما اگر ایزومتریک بود بهتر بود . ایزومتریک برای حرکت کاراکتر و ابزار آلات جنگی سخت تر میشد ساختش اما جذابیت را دو چندان میکرد
در هر صورت خیلی خوب شده هارمونیه رنگی هم که رعایت شده امیدوارم که موفق باشین .
  پاسخ

سلام،
بازی خوبی به نظر میاد دوست عزیز، منتها با توجه به پس زمینه خاکستری بهتر بود نوشته ها و ایکون ها خاکستری نباشه و حداقل سفید باشه
تا راحت تر خوانده بشه و دیده بشه... به هر حال موفق باشید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سلام 

مثلا فرض کنیم  داعش یا هر گروه تروریستی از سد دفاعی بازیکن رد شد. حالا داعش وارد حرم می شه و حرم رو منفجر می کنه .  اینطوریه؟

من بازی رو ندیدم و قضاوت نمی کنم اما اگه این طور باشه ،خیلی بده. 

از لحاظ روانی هم  خیلی موضوع بدی رو پیش میاره . که نیاز به بحث زیادی داره .

امیدوارم بازی اینطوری که من گفتم نباشه . 
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,797 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,168 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: