کپی متن در کلیپ بورد
سلام  103

میدونمسوالم سادست ولی گاهی اوقات تو همین ساده ها میمونم 107

میخواستم ببینم چجوری میشه یه متن رو( تو حافظه ی کلیپ بورد )کپی کنم (داخل پرانتز رو نخونید  21

اگه میشه راهنمایی کنید 
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

متن رو بخواین داخل کلیپ بورد بریزید؟ منظورتون کاری غیر از انتخاب متن و کپی کردنشه؟ چون با اینکار ، متن میره تو کلیپ برد کامپیوتر ( حالا چه موبایل، چه رایانه )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بی زحمت هم کپی کردن رو بگید هم کلیپ برد
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینین تا جایی که من اطلاع دارم، کلیپ بورد میشه حافظه ی موقت هر کامپیوتری.
یعنی همون رم گوشی ( البته نه رام گوشی، چون همیشه ملت اینو اشتباه میگیرن با رم. رم میشه random access memory

و یعنی شما زمانی که گوشی با رم 8 گیگ میخرین، این رم یعنی همون رام که ذخیره دائمی اطلاعات رو بر عهده داره.
اما رم در واقع، حافظه ی موقت برای اجرای برنامه ها است.
مصلا شما گوشی که میخرین در بهترین حالت فکر میکنم تا الان با رم 4 گیگ ساختن. که این گوشی های هوآوی و اکثر گوشی ها، معمولا 2 هستند و پایینتر از اون.

خب شما زمانی که در هر جایی ، متنی یا عکس یا هر فایلی رو انتخاب کنین و از روی صفحه کلید کامپیوتر کلیدهای کنترل و c رو بزنین، این میره تو حافظه موقت. البته کلیپ بورد معمولا جا برای یه چیز داره، مثلا شما اگه یه عکس و انتخاب کنین و کپی کنین و قبل از Paste کردن و بعد برین یه عکس دیگه انتخاب کنین و اونم کپی کنین، مطمئمنا هر دو تا کپی نمیشن و اون آخرین فعالیت مربوط به کپی کردن انجام میشه.

البته این به نرم افزار ها برمیگرده.

مثلا شما توی کانستراکت اگه چیزی رو ببرین توی کلیپ بورد و بعدش توی سیستم هم یه چیزی رو ببرین توی کلیپ بورد، معمولا از هم متمایز هستند.

خب داخل گوشی هم همینه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: