پلاگین تبلیغات مگنت
سلام
پلاگین تبلیغات مگنت رو آماده کردم که تا چند وقت دیگه توی سایتشون قرار میدن.

قبل از انتشار کردنش توی سایتشون اینجا منتشر می کنم  4

پلاگین مگنت و مثال رو از اینجا دریافت کنید.

راهنمای استفاده: 
  • کانستراکت را باز کرده و پلاگین مگنت را درون آن بکشید سپس یکبار برنامه را ببندید و دوباره باز کنید. 
  • در منوی درختی سمت راست، در پروژه‌ی کانستراکت خود روی گزینه‌ی object types کلیک راست کنید و گزینه‌ی insert new object را انتخاب کنید و پلاگین مگنت را insert کنید.
  • سپس پلاگین در منوی درختی سمت راست زیر مجموعه object types انتخاب کنید و در سمت چپ Banner Id و Interstitial Id دریافتی از پنل مگنت را وارد کنید.
[تصویر:  Magnet1.png]
  • وارد قسمت Event Sheet شوید. برای اطلاع از در دسترس بودن تبلیغات می توانید از condition یا event استفاده کنید.
[تصویر:  Magnet2.png]
[تصویر:  Magnet3.png]
  • در شروع برنامه باید اکشن "وضعیت تبلیغات تست" را فراخوانی کنید. هنگام انتشار بازی خود تبلیغات تستی را غیرفعال کنید.
  • برای نمایش دادن تبلیغات بنری در بازی اکشن "نمایش تبلیغ بنری" را فراخوانی کنید. سپس موقعیت بنر (بالا یا پایین) را تعیین کنید.
  • هر زمان که نیاز به غیرفعال کردن نمایش تبلیغات بنری داشتید اکشن "حذف تبلیغ بنری" را فراخوانی کنید.
  • جهت استفاده از تبلیغات تمام صفحه ابتدا اکشن "آماده سازی تبلیغ تمام صفحه" را اجرا کنید. پس از اجرای این اکشن ایونت‌های مربوط به تبلیغات تمام صفحه فعال می‌شوند.
  • در صورتی که تبلیغ تمام صفحه وجود داشت ایونت "اگر تبلیغ تمام صفحه دریافت شد" اجرا می‌شود سپس از طریق اکشن "نمایش تبلیغ تمام صفحه" تبلیغات را نمایش دهید.
  • در صورتی که تبلیغ تمام صفحه وجود نداشت ایونت "اگر تبلیغ تمام صفحه دریافت نشد" اجرا می‌شود. 
  • برای نمایش تبلیغات جایزه دار (ویدیویی) ابتدا اکشن "آماده سازی تبلیغ ویدیویی" را اجرا کنید. پس از اجرای این اکشن ایونت‌های مربوط به نمایش تبلیغات ویدیویی فعال می‌شوند.
  • در صورت وجود تبلیغات ویدیویی، ایونت "اگر تبلیغ ویدیویی دریافت شد" اجرا می‌شود. سپس از طریق اکشن "نمایش تبلیغ ویدیویی" تبلیغات را نمایش دهید.
  • در صورت وجود نداشتن تبلیغ ویدیویی، ایونت "اگر تبلیغ ویدیویی دریافت نشد" اجرا می‌شود.
  • پس از نمایش تبلیغ ویدیویی ایونت‌های مربوط به وضعیت نمایش تبلیغ ویدیویی فعال می‌شوند.
  • در صورتی که کاربر تبلیغ ویدیویی را به صورت کامل مشاهده کرد، ایونت "اگر تبلیغ ویدیویی مشاهده شد" اجرا می‌شود که در اینجا می‌توانید جایزه کاربر را بدهید.
  • در صورتی که کاربر تبلیغ ویدیویی را به صورت کامل مشاهده نکند، ایونت "اگر تبلیغ ویدیویی مشاهده نشد" اجرا می‌شود.

پاسخ

خسته نباشی واقعا.
هر روز بهتر از دیروز.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام پلاگین مورد نظر با عکس بالا فرق میکنه ؟ میشه لینک رو تصحیح کنید

مثال هم خرابه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
این پلاگین تو تست کار میکنه؟!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین سالمه لینک دانلودش هم مشکل نداره
بله توی تست هم کار میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا میلاد بسیار ممنونم... ویدیو های تبلیغاتی مگنت بیشتر از ادپلی هست ؟؟؟
سرورهای مگنت مشکلی ندارند و ویدیو همیشه پخش می کنند ؟؟؟
آخه ادپلی بعضی وقت ها ویدیو نشون نمیده واین باعث کلافه شدن گیمر میشه. اگر مگنت این مشکل را نداشته باشه عالیه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 12:20 صبح)mansoor22 نوشته است: آقا میلاد بسیار ممنونم... ویدیو های تبلیغاتی مگنت بیشتر از ادپلی هست ؟؟؟
سرورهای مگنت مشکلی ندارند و ویدیو همیشه پخش می کنند ؟؟؟
آخه ادپلی بعضی وقت ها ویدیو نشون نمیده واین باعث کلافه شدن گیمر میشه. اگر مگنت این مشکل را نداشته باشه عالیه.

راستش خودم استفاده نکردم تا الان. ولی اونایی که استفاده کردن راضین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد فونت هم نظر بدین آقا میلاد لطفا..

فونت انگلیسی می خوام واسه متغیر عددی استفاده کنم.

چه فونتی باشه که بعد از خروجی cocoonio با canvas+ مطمن باشم روی همه گوشی ها بدرستی نمایش داده می شوند.

مچکرم راهنمایی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
استاد میلاد این پلاگین مگنت تو خروجی webview+ کوکون کار میکنه ؟

ببخشید واقعا لیست مواردی که هست تو عکس تو پلاگین وجود داره ؟ والا تو مال من وجود نداره
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین رو پاک کن و دوباره نصب کن چون مشکلی نداره تستش کردم
آره توی همه خروجی ها جواب میده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,425 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,382 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: