سیاست های عجیب کافه بازار !
سلام

سیاست های عجیب کافه بازار !

دوستان عزیز، قبل از هر تهمتی، یه سوال دارم، به تازگی، یعنی در روزهای اخیر، کسی از شما عزیزان، برای برنامه یا بازی ای که قبلا در کافه بازار داشته، بروزرسانی انجام داده؟

اگه آپدیت کردین و ارسال کردین، چقدر زمان برده که از حالتی که مینویسه : در انتظار انتشار  تبدیل بشه به  منتشر شده؟

منتظر جواب هاتون هستم.
یا حق

پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
باسلام ؛ بین 24 ساعت تا نهایتا 72 ساعت .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
بروزرسانی بدون ایجاد دسترسی جدید، معمولا کمتر ازنیم ساعت طول میکشه که تائید بشه، شما مطمئن هستین که برای شما اینطوری بوده؟
من نسخه هایی که همیشه بروزرسانی کردم، زمان خیلی کمی برده برای تائیدش!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام واسه من هم دقیق یادم نیست شاید نیم ساعت اینا شد یاعلی
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/4/27، 08:59 عصر)mostafanastary نوشته است: بروزرسانی بدون ایجاد دسترسی جدید، معمولا کمتر ازنیم ساعت طول میکشه که تائید بشه، شما مطمئن هستین که برای شما اینطوری بوده؟
من نسخه هایی که همیشه بروزرسانی کردم، زمان خیلی کمی برده برای تائیدش!

خیلی عذر میخوام ، بنده اشتباه گفتم ، یعنی منظورم تایید کلی بود نه بروزرسانی ، بروزرسانی که دسترسی جدید نخواد همونطوری که گفتید سریع تایید میشه ...
  پاسخ

خب، ممنونم.
البته برنامه ها و بازی های قبلی ، این مشکل رو نداشتن، اما نمیدونم چرا این آپدیت جدید بازی رو، بیش از 72 ساعت شده که تائید نکردن.
جالب اینه جواب ایمیل ها رو هم نمیدن.
فکر میکنم دارن دبه میکنن!
که اگه اینطور باشه، بالاجبار، بازی رو از کافه بازار حذف میکنم. ( راه دیگه ای ندارم ) و میرم سراغ بقیه مارکت ها.

همین الان ایمیل بازار بعد از 48 ساعت بدستم رسید

======================
توسعه‌دهندهٔ گرامی

سلام،

با عرض پوزش به دلیل مشکل به وجود آمده، این مورد بررسی و نتیجه به شما ارسال خواهد شد.

با احترام،
عارف قربانی

======================

به خاطر اشکال در سیستمشون، کل هزینه هایی که برای تبلیغات در کانال های تلگرامی و تبلیغات عدد کرده بودم، از بین رفت. تقریبا بعد از گذشت 5 روز از توقف انتشار بازی ( به خاطر یک لینک ) دانلود بازی ، کلا افت کرد. ( خرید که کلا هیچ ! )
  پاسخ

سپاس شده توسط: fake
چه بد 20 حیف واقعا
  پاسخ

متاسفانه مشکل اینجاس که بازار به توسعه دهنده هایی که معروف نیس کارهاشون توجه کمتری میکنه.

احترامی که مثلا به توسعه دهنده های بازی های 41148 - حریم - باقلوا -  و . . . بازی های معروف میزاره رو به توسعه دهنده های دیگه نمیکنه چرا که اونها براشون مهم تر هستن
متاسفانه این یکی دو ساله کافه بازار سیاست هاش به کلی عوض شده و فقط به فکر پول درآوردن بیشتر هست.
مثل حذف تازه ها که میخواد توسعه دهنده رو مجبور کنه برای دیده شدن بازیش از تبلیغات عدد که مال خوده کافه بازار هست استفاده کنه.
یا مثلا قرارداد با شرکت سوپرسل برای درون پرداخت بازی کلش و قرارداد با بازی کلش آو کینگز و چندین بازی معروف که همه این کارهای برای پول بیشتر هست.

وقتی قدرت دست یه نفر بی افته همینطوری میشه دیگه
چون بازار 28 میلیون کاربر داره(30 میلیون بود ولی این چندوقته ریزش داشت) و بقیه مارکت ها قدرت رسیدن به بازار رو ندارن این مشکلات حالا حالاها پیش میاد.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

(1395/4/28، 04:58 عصر)shazde نوشته است: متاسفانه مشکل اینجاس که بازار به توسعه دهنده هایی که معروف نیس کارهاشون توجه کمتری میکنه.

احترامی که مثلا به توسعه دهنده های بازی های 41148 - حریم - باقلوا -  و . . . بازی های معروف میزاره رو به توسعه دهنده های دیگه نمیکنه چرا که اونها براشون مهم تر هستن
متاسفانه این یکی دو ساله کافه بازار سیاست هاش به کلی عوض شده و فقط به فکر پول درآوردن بیشتر هست.
مثل حذف تازه ها که میخواد توسعه دهنده رو مجبور کنه برای دیده شدن بازیش از تبلیغات عدد که مال خوده کافه بازار هست استفاده کنه.
یا مثلا قرارداد با شرکت سوپرسل برای درون پرداخت بازی کلش و قرارداد با بازی کلش آو کینگز و چندین بازی معروف که همه این کارهای برای پول بیشتر هست.

وقتی قدرت دست یه نفر بی افته همینطوری میشه دیگه
چون بازار 28 میلیون کاربر داره(30 میلیون بود ولی این چندوقته ریزش داشت) و بقیه مارکت ها قدرت رسیدن به بازار رو ندارن این مشکلات حالا حالاها پیش میاد.
دوست عزیز اصلا با حرفتون موافق نیستم و کاملا به کافه بازار از بعضی جهات حق میدم .
بازی 41148 و چن تا بازی دیگه که مثال زدین در سطح بالاتری نسبت به سایر بازی دیگه ایرانی قرار دارند و واقعا هم حقشون هست که امار فروش و دانلودشو بره بالا و همینطور به خاطر فروش بالا خوب نزد کافه محبوب تر هستند و اگه بعدا هم یک بازی از اون استدیو های بازی سازی منتشر بشه کافه بازار طبق تجربه مطمئن باش به بازی تازه منتشر شده اون استدیو کمک میکنه تا فروش بره (کاملا یک رابطه دو طرفه هست ) 
تو یک پست دیگه هم گفتم کاربرا و خریداران عزیز هوشمند شدن و دیگه مثل سابق پول به هر بازی و یا برنامه ای نمیدن 

پاسخ

سلام بله من هم با amira94 
[url=http://construct2.ir/User-amira94]
موافقم
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94 ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,762 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm