وقت گذاشتن روی ساخت بازی های کارتی و مبارزه دونفره
اره
57.14%
4
نه
42.86%
3
7 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

نظر سنجی ساخت بازی
سلام دوستان به نظرتون وقت گذاشتن برای ساخت بازی های تو سبک لوتی وار یا کلا مبارزات دونفر و بازی های کارتی ارزش داره؟
یعنی میتونه خوب فروش داشته باشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

کلا بازی های مبارزه ای ، طرفدار دارن، البته امیدوارم یه بازی عالی بسازین، لوتی وار رو من کمی بازی کردم، اما به نظرم یکی از مشکلاتش، داستان هایی که قبل از دعوایی باید  انتخاب کنیم هست، البته به حساب خودشون، اومدن یه جور، مرحله ها رو پویا کردن، اما برای من خسته کننده بود لااقل.
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajjadr2001
سلانم بله ميتونه فروش خوبى داشته باشه البته به گرافيک بازى خودتونم بستگى داره لوتى واربازى جالبى هست اما همه مراحلش شبيه همه به همين خاطر کاربر ممکنه بعد يه مدت براش تکرارى بشه و خسته بشه بهتر شما توى مراحل تنوع ايجاد کنيد تاهم بازيتون جالب شه هم فروشتون بالابره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگا دوست عزیز کلا دوتا عنصر موفقیت برای ساخت یک بازی سطح بالا وجود داره . جدیدم نیس همه هم گفتن ولی معمولا بهش عمل نمیشه 
1 : ایده جدید و نو 
2: گرافیک 
اگه بازی شما هر کدوم از اینارو داشته صد در صد موفق میشه 
..................................................................................................
به طور مثال یک بازی کارتی موفق کلش رویال هست . که دیگه همه الان دارن بازیش میکنن . ایده کلش رویال جدید نیس ولی گرافیک و جدابیت بازی در حد بسیار بالایی هس و علاوه بر اون شرکت سازنده هم اسمش جا افتاده و بسیار معتبر هست .
بازی لیمبو : گرافیک و اتمسفر بازی بسیار گیرا هست ولی ایده جدید نیس 
فلاپی برد : ایده جدید و نو ولی گرافیک بسیار ساده هست 
machinarium : ایده اصلا جدید نیس (سبک بازی کلیک و اشاره )  ولی گرافیک بسیار عالی + داستان بازی هم تا حدودی جالبه 
و هر بازی دیگه ای که میشه داخلش این دوتا عنصر رو پیدا کرد 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajjadr2001
سلام.

این رو هم من اضافه کنم که بازی هرچقدر هم که خوب باشه احتمال دیده شدن و دانلود بالای اون بدون تبلیغات خیلی کمه(نمیگم نشدنیه ولی اکثر بازی هایی که دوستان میسازن بدون تبلیغات روانه مارکت های میکنن و انتظار دانلود و درآمد بالا دارن درصورتی که بدون تبلیغ احتمالش خیلی کمه که بازی زیاد دیده بشه.
مخصوصا الان که کافه بازار بخش تازه ها رو نداره و بازی ها و برنامه ها دسته بندی شدن و برای دیده شدن بازیتون حتما کاربر باید بیاد توی بخش مربوطه(دسته بندی>بازی ها>مثلا تفننی)و بعد بره پایین صفحه تا بتونه تازه های اون بخش رو ببینه(که خدایی خیلی اعصاب خورد کنه که بخوای هی از این دسته بندی به اون دسته بندی بری تا یه بازی جدید رو ببینی)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/28، 04:44 عصر)shazde نوشته است: سلام.

این رو هم من اضافه کنم که بازی هرچقدر هم که خوب باشه احتمال دیده شدن و دانلود بالای اون بدون تبلیغات خیلی کمه(نمیگم نشدنیه ولی اکثر بازی هایی که دوستان میسازن بدون تبلیغات روانه مارکت های میکنن و انتظار دانلود و درآمد بالا دارن درصورتی که بدون تبلیغ احتمالش خیلی کمه که بازی زیاد دیده بشه.
مخصوصا الان که کافه بازار بخش تازه ها رو نداره و بازی ها و برنامه ها دسته بندی شدن و برای دیده شدن بازیتون حتما کاربر باید بیاد توی بخش مربوطه(دسته بندی>بازی ها>مثلا تفننی)و بعد بره پایین صفحه تا بتونه تازه های اون بخش رو ببینه(که خدایی خیلی اعصاب خورد کنه که بخوای هی از این دسته بندی به اون دسته بندی بری تا یه بازی جدید رو ببینی)

دوست عزیز درسته بخش تازه ها حذف شده ولی کافه بازارم دنبال کسب درامد و پول هستش 
اگه توسعه دهنده بازی در سطح گرافیکی خوب و گیم پلی مناسب ارائه بده مطمئن باش کافه بازار شده براش رایگان کاور تولید میکنه میزاره تو اون قسمت اسلایدر تا دیده بشه و فروش بره .  کاربرا هم دیگه هوشمند شدن و پول الکی خرج نمی کنن دنبال بازی و یا app های با کیفیت می گردن دیگه گذشت اون اوایل که حتی یک برنامه بی کیفیت تو کافه منتشر میشد دانلوداش حدود 20000 بود 
بازی اگه جذابیت و گرافیک داشته باشه مطمعا باش نیاز به تبلیغم نداره و خود به خود براش تبلیغ می کنند و یا بررسی برای بازی قرار میدن . موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باز هم میگم نظر شما محترمه ولی بودن بازیهایی که کیفیت خوبی داشتن ولی اینطور که شما میکین هم نیست که حمایت میکنه
مثلا بازی های جدال با شیاطین خیلی هم خوب هستن ولی آیا کافه بازار یکبار براش بنر رده؟آیا آوردتش توی برگزیده ها؟
آیا دیده شده به اندازه کافی؟
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/28، 09:57 عصر)shazde نوشته است: باز هم میگم نظر شما محترمه ولی بودن بازیهایی که کیفیت خوبی داشتن ولی اینطور که شما میکین هم نیست که حمایت میکنه
مثلا بازی های جدال با شیاطین خیلی هم خوب هستن ولی آیا کافه بازار یکبار براش بنر رده؟آیا آوردتش توی برگزیده ها؟
آیا دیده شده به اندازه کافی؟

بازی جدال شیطان بازی خوبی هست و من به سازندش احترام میزارم . حقیقتش بازیش نکردم که بخوام دربارش تخصصی صحبت کنم ولی از رو عکس های که از گیم پلی و کلا محیط بازی دیدم در مقایسه با بازی های هم سبک خودش مثل حریم و به خصوص 41... حرفی واسه گفتن نداره + من تو عکس ها دیدم کنترل بازی به صورت دکمه ای بود و نه کلیک و اشاره حالا دقیق نم دونم 
بنر و این اسلایدر بالا فک نکنم اون زمان تعریف شده بود برای کافه بازار و چندی هست که اومده تا جایی که بنده اطلاع دارم 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: