موضوعها: 13
مکان: شیراز
سپاسها: 16
4 سپاس گرفتهشده در 4 ارسال
1395/6/24، 12:39 صبح
سلام من به تازگی دارم کار با يونيتي رو شروع میکنم اما منبع درست و خوبی نميشناسم اگر چن تا منبع خوب معرفی کنید ممنون میشم
بازی ماجراجویی قرمز به زودی در کافه بازار...
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
اگه دنبال یادگیری بهتر هستید بنظرم بهتره آموزش های پولی رو بخرید که هم فارسی باشن هم خوب توضیح داده باشن.
سایت فرانش رو سرچ کنید توی گوگل.
توی سایتش همه نوع آموزش هست(از گرافیک تا بازیسازی و برنامه نویسی و . . .رایگان و پولی)
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
باسلام
توصیه بنده که چندین سال هست در زمینه برنامه نویسی و یونیتی هستم رو قبول کنید و از سایت ها یا اینترنت آموزشی رو خریداری نکنید .
توصیه بنده به شما خریداری آموزش های ویدئویی از فروشگاه های معتبر و شرکت های معتبر هست ...
چرا که در اینترنت هرکسی که دوروزه کاری رو یاد گرفته ادعای ریاست میکنه و میشینه آموزش درست میکنه ...
احتمال داره خیلی از چیزهای خورده ریز اما مهم رو بهتون آموزش ندن یا از نظر انتقال رشته ( انتقال آموزش ) فرد قوی نباشد ، به همین دلیل توصیه بسیار جدی دارم از شرکت های معتبر و فروشگاه های حضوری خریداری کنید نه از اینترنت و سایت های ( واسطه در آموزش ... ) .
موفق باشید /.
موضوعها: 0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من به تازگی شروع بع کار با یونیتی کردم ولی همون اول با یه مشکلی برخورد کردم که اسکریپتی که با زبان سی شارپ درست کرده و به دوربین اصلی بازی اضافه میکنم به دوربین اضافه شده ولی موقع اجرا هیچ تاثیری از کد در بازی وجود ندارد به نظرتون مشکلی چیه ؟؟
حتی اسکریپت ساده که در صفحه بازی عبارت (Hello World) را چاپ کند نیز کار نمیکند . لطفا کمک کنین
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
دوست عزیز شما یه تاپیک بزنید اینجا که جای اینجور چیز ها نیست