موضوعها: 41
سپاسها: 114
81 سپاس گرفتهشده در 51 ارسال
سلام می خواستن ببینم آیا شئ مولتی پلیر این قابلیت رو داره که دو نفر خابا هم وارد یک روم بشن؟
ینی مثلا یکی رو که به عنوان دوست انتخاب کرده(اینجاشو بلدم) وقتی هر دو یه اسپرایت رو زدن وار یه روم بشن و دو نفری بازی کنند؟!
مرسی بابت پاسخ
بسم الله الرحمان الرحیم
-- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. --
تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰
محتاج دعای شما هستم...
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
بگید بره به اون رومی که به اسم یکی از بازیکن ها باشه
(خابا چیه؟)
اگه این سوال برای اون بازی آنلاین امضا هست لطفا چندتا عکس ازش بزارید من خیلی دلم میخواد ببینمش نمیتونم صبر کنم
موضوعها: 41
سپاسها: 114
81 سپاس گرفتهشده در 51 ارسال
به زودی انشالله
چون ممکنه از روی ایده کپی کنند حتما می زارم بعدا
بسم الله الرحمان الرحیم
-- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. --
تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰
محتاج دعای شما هستم...
آقا حسام شما هم یه بازی آنلاین امضا رو دارید
البته یکی دیگه هم که تفنگی بود هم هست چرا دیگه خبری نیست؟
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
دوست عزیز من چرا گریه کنم ؟
دلیل گریه کردن من به بازی شما چه مربوط بشه ؟
دفعه قبلی هم گفتم قرار نیست درآمد شما توی جیب من بره یا من برای بازی شما خرج کنم .
بنده با مدرک کارهامو نشون دادم ( مثل همون بازی تفنگی ، بازی آنلاینمون هم اینقدر حرفه ای هست که مثل شما به 20 روز نساخته باشمش ... ) ...
شما هم هروقت بازیتو منتشر کردی ، بنده خودم به شخصه برات 5 ستاره میزنم خوب بود .
بدم بود که انتقاد میشه ...
بعدشم من ی چیزی رو بگم قابل توجه همه ( از جمله اون آقایی که هی داره به من گیر میده و اخطار میده )
-
این آقا داره تمام افراد توی انجمن مارو دزد حساب میکنه ، بازی که نه ازش عکس گذاشته ، نه ازش سناریو گذاشته و نه تعریف درسته و حسابی رو گذاشته تا حالا دوتا پست گذاشته که انجمن رو بهم ریخته ، بخاطر چی ؟ بخاطر اینکه میخواد فقط حرف ... بزنه ، وقتیم مثل آدم جوابشو میدی دزد حسابتون میکنه و فکر میکنه حالا چه شاخی هست ... عزیزم بازی ساختن با کانستراکت هنر نداره ... چه آنلاین چه آفلاینش موتورش یکیه ... شما با خودت چی فکر کردی که میای میگی از بازیم کپی نشه ؟ همین آقای امیرحسینی که شما میگید از روی ایشون بازی رو نساختید به بنده 50 هزارتومان سورس و برنامه رو دادن بدون اینکه یک قرون پول پای حسابشون بریزم تا 3 روز هم پولو به حسابشون نریختم ، بنده خدا یک کلمه حرف از پول نزد ، اونوقت شما مارو دزد حساب میکنید ؟؟؟؟ اصلا من دزد ، شما به چه حقی توی انجمن عمومی همچین حرفی رو میزنید ؟ ایده مو میدزدن ...
شما کلاه تو محکم بگیر ، توی انجمنم پست نذار مارو هم دزد نگیر ، خواستید هم اکانت مارو مسدود کنید ، ماهی ی بار ی سری میزنم اونم با اکانت فرعی کارامو انجام میدم .
موفق باشید .
-