کارت ملی
دوستان برای گذاشتم بازی توی هر اپ استوری مثل بازار ایران اپس.... باید تصویر کارت ملی رو بزاری ولی من 15 سالمه بازی ساختم چون کارت ملی ندارم بازیمو کجا بذارم
تنها چیز که غیر ممکنه , غیرممکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.اگه بخواین داخل بازار بزارین میتونین کارت ملی پدرتون رو بفرستین البته قبلش از طریق تیکت اعلام کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/25، 12:42 عصر)matin نوشته است: دوستان برای گذاشتم بازی توی هر اپ استوری مثل بازار ایران اپس.... باید تصویر کارت ملی رو بزاری ولی من 15 سالمه بازی ساختم چون کارت ملی ندارم بازیمو کجا بذارم

سلام 
تو چون نداری باید بزرگترت بزنه مثلا داداش بزرگ تر خواهر بزرگ تر یا اصلا پدر مادرت 

پاسخ

سپاس شده توسط:
بله دوستمون درست گفت باید کارت ملی عکس دار باشه(البته این قانون بازار بود)مثلا من مال خودم رو فرستادم گفت باید عکس داشته باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من بازار رو نمیدونم ولی از بقیه مارکت ها(مارکت های:کندو،مایکت،و...)
سوال کردم گفتند که میتونید به جای آپلود کارت ملی شناسنامه خودتون رو بفرستید.فقط فکر میکنم که باید نام صاحب حساب موقع تصویه حساب اسم خودتون باشه که اونم مشکلی نیست 4 چون بانک ها به من که کارت دادند.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اگه بایمون مجانی باشه چی تصفیه نمیخواد دیگه
تنها چیز که غیر ممکنه , غیرممکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/25، 02:30 عصر)matin نوشته است: خب اگه بایمون مجانی باشه چی تصفیه نمیخواد دیگه

من 13 سالمه و برای مایکت و ایران اپس و کندو تونستم بزارم (البته رایگان) . در بازار هم حدود یک سال پیش میتونستم اما بعد 6،7 ماه گفتند که قانون هاشون تغییر کرده و باید بالای 18 سال باشید. من هم با اسم و کارت ملی و ... پدرم ثبت نام کردم و الان مشکلی نداره . شما هم میتونید این کار رو بکنید

البته من برای ثبت نام در همه ی مارکت ها کپی شناسنامه ام رو آپلود میکردم که به جز بازار قبول میکردند و بازار هم اول قبول کرد و بعد به خاطر قوانین جدید اشکال گرفت
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر من بهتره تو مایکت های دیگه هم کارت ملی پدر و مادرتون رو بزارید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/25، 03:54 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: به نظر من بهتره تو مایکت های دیگه هم کارت ملی پدر و مادرتون رو بزارید

چرا ؟؟؟؟ 39 39 39
21 21
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امروزه همچی فرق کرده

بچه های بالای 11 سال هم می توانند از بیشتر بانک ها کارت دریافت کنند

دقیق نمی دونم

فک کنم شناسنامه اینا می خواد و مبلغی زیر 10 هزار
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: