کش آمدن صحنه
چند مورد درباره اندازه پنجره:
1- من اندازه بازیم 1024*768 قرار دادم چطوری آنرا با سایز 480*800 طوری تنظیم کنم  که تمام لایوت دیده شود و فضای خالی نماند.
2- ایا اکشنی وجود دارد که سایز پنجره را با نسبت بیست و پنج صدم یا نیم تغییر دهید.1.25 1.5 
3- آیا اکشنی وجود دارد که صحنه لایوت کشیده شود. مثلا فضای خالی لایوت با کشیدن پنجره تمام صفحه شود. کاری که برای فیلم انجام می دهیم تا جایی که می شود با نسبت بزرگ می کنیم بقیه را با کشیدن.
4- چطوری لودر را برای اندروید فعال و شخصی سازی کنیم.
آیا پلاگینی وجو د ندارد که صحنه بازی را به حالت تمام صفحه بدون در نظر گرفتن اندازه پنجره مقصد و اندازه پنجره بازی(اگر بکشد هم خوب است)
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
سلام ببین با این پلاگین میشه چنین کاری کرد.من باش کار نکردم شما امتحان کنید.
rex_window_orientation
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
آیا هیچ روشی وجود ندارد بازی تمام صفحه وکش بیاید. یا مشکل از من است یا ناتوانی کانسراکت.بازیم روزلوشن پنجره روی 1024*768 است اگر بازی روی مانیتور بزرگ مثلا با رزلوشن 1366*960 اجرا شود فضای خالی ایجادی می شود و اگر روی موبایل اجرا شود قسمتی از آن دیده می شود.
حالت مورد نظر من این است که اندازه لایوت با اندازه رزلوشن یکی شود. اگر بزرگ بود کوچک شود و اگر کوچک بود کشیده شود . کسی نمی داند چطور با رزلوشن ها ی مختلف ساز گار کرد
  پاسخ

آیا می توان در بازی اندازه لایوت را فزایش داد کدام اکشن
  پاسخ

چطوری در فون گپ خروجی اندروید بگیریم .آیا سایت مشکل داره چون موقع ثبت نام  خطا می زنه
  پاسخ

سلام. لطفاً هر سؤال رو در تاپیکی جداگانه بپرسید.
خطای 403 یعنی تحریم!
از یک نرم افزار تغییر آیپی مثل Super Hide IP استفاده کنید تا تحریم رو دور بزنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا آموزش ساخت اکانت و خروجی گرفتن از فون گپ را بصورت کامل به همراه عکس قرار دهید. در ضمن این خطا را می دهد
There was an error with this action. Try again later.
و هیچ امکان ثبت نام وجو ندارد
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: