به نظر شما به درد میخورد؟
بله
60.00%
3
خیر
40.00%
2
5 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

آموزش ویدویی نمایش ساعت و تاریخ در کانستراکت
لینک پرداخت اصلاح شد

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه  4
این یک آموزش ویدویی که میتونید باهاش ساعت و تاریخ رو به صورت میلادی و شمسی در برنامه تان نشان دهید!
به خیلی درد ها میخوره مثلا توی بازی هایی توی سبک مزرعه شادی یا کلش آف کلنز کاربر به جای اینکه پول بده ، ساعت بازی رو عوض میکنه و به شما ضرر میزنه!
حالا فکر کنید کاربر باید 500 تومان پول بده که این کار زودتر انجام شه،اگر 1000 نفر این کار را انجام بدهند،  500 هزار تومان به شما ضرر میرسه!!!
قیمت این آموزش فقط 1000 تومنه !  0.2 درصد 500 هزار تومان !!
یعنی با 1000 تومان جلوی چه قدر ضرر رو میگیرید.
(بزودی آموزش تاریخ شمسی)
مواد مورد نیاز !
هاست (آموزش ثبت نام همراه آموزش)
کد های php به مقدار لازم (همراه آموزش)

مدت آموزش : 30 دقیقه

حجم : 20 مگابایت

کیفیت : عالی

خرید و دانلود

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN ، mostafanastary ، hasansanaei ، shazde
سلام

جالب بود ، اما دریافت تاریخ از سرور و اینا که ی فایل php میخواست که اونم دو خط بود و بعد از آژاکس اطلاعات رو از همون فایل دریافت میکردی ...

حالا اگر آموزش شما غیر از این هست یکم توضیح بدید ، بنده هم برام بهتر هست کارم جلو میوفته دعاتون هم میکنم 1
چون طبق چیزی که شما نوشتید ، فایل های php که مهم نیست ، از سورس داخل بازی ، باید یکی دریافت اطلاعات باشه ، و بعدش مقایسه تایم با تایم قبلی ؟ درست فهمیدم ؟
یا کلا سورس نداره 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
(1395/7/15، 07:36 عصر)hesam3 نوشته است: سلام

جالب بود ، اما دریافت تاریخ از سرور و اینا که ی فایل php میخواست که اونم دو خط بود و بعد از آژاکس اطلاعات رو از همون فایل دریافت میکردی ...

حالا اگر آموزش شما غیر از این هست یکم توضیح بدید ، بنده هم برام بهتر هست کارم جلو میوفته دعاتون هم میکنم 1
چون طبق چیزی که شما نوشتید ، فایل های php که مهم نیست ، از سورس داخل بازی ، باید یکی دریافت اطلاعات باشه ، و بعدش مقایسه تایم با تایم قبلی ؟ درست فهمیدم ؟
یا کلا سورس نداره 22

سلام کد ها و سورس در توضیحات بود !
(رایگان)
ولی مقایسه تایم و تایم قبلی رو بهش فکر نکردم!(سورسش رو)
این آموزش فکر نمی کنم خیلی بدرد شما که سر در میارید بخوره....
این آموزش هدف اصلی ش اینه که یاد بده چه جوری توی سرور آپلود شه و بعد در کانستراکت پیاده بشه(توضیحات همان سورسی که در توضیحات است) و متد ها و... رو توضیح میده و تست میکنه
قسمت اصلی و مهم هم قسمت دوم که اون میاده و تاریخ ها رو تبدیل به تاریخ شمسی میکنه و...(در خود فایل php)
احتمالا تو قسمت دوم این چیزی که شما گفتید رو هم بزارم(
نقل قول: اید یکی دریافت اطلاعات باشه ، و بعدش مقایسه تایم با تایم قبلی ؟ درست فهمیدم ؟
)

نقل قول: اریخ از سرور و اینا که ی فایل php میخواست که اونم دو خط بود

البته خیلی 2 خط هم نبود ! شما اگه کد رو ببینید، میبینید که متد ها و...با حروف بزرگ و کوچک و...پیاده سازی شدند و در ضمن این آموزش نیازی هم به سردر آوردن به tokanet در کانس هم نداره ! چون شما هر چیزی که به فایل بفرستید رو نشون میده

موفق باشید.

البته این هم باید میگفتم که به نفر اولی که آموزش رو تهیه کنه،یه آموزش دیگه بصورت رایگان ارسال میشه !
(هنوز آموزش منتشر نشده)
عنوان آموزش هم ساخت خبرنامه برای بازی بدون دیتابیس است
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واقعا جالب هست ، اما همونطور که گفتید غیر از اون بدرد من نمیخوره ./
یک لحظه خوشحال شدم گفتم اون چیزی که میخواستم و آماده یکی دیگه ساخت 24
لامصب حس خیلی خوبیه 21 
اما خب بازم ازتون متشکرم .

موفق و پیروز باشید . 1 

بعد اینکه شما برای دریافت ساعت ( فقط ساعت ... ) میتونستید از تایم زون استفاده کنید با یک آرایه echo هم چاپ کنید ، بخاطر همین گفتم اونش دو خط هست ( دو خط به معنای واقعی ) .
چون باز اون ساعت رو از همون فایل روی سرور دریافت بکنه ...
  پاسخ

(1395/7/15، 08:01 عصر)hesam3 نوشته است: واقعا جالب هست ، اما همونطور که گفتید غیر از اون بدرد من نمیخوره ./
یک لحظه خوشحال شدم گفتم اون چیزی که میخواستم و آماده یکی دیگه ساخت 24
لامصب حس خیلی خوبیه 21 
اما خب بازم ازتون متشکرم .

موفق و پیروز باشید . 1 

بعد اینکه شما برای دریافت ساعت ( فقط ساعت ... ) میتونستید از تایم زون استفاده کنید با یک آرایه echo هم چاپ کنید ، بخاطر همین گفتم اونش دو خط هست ( دو خط به معنای واقعی ) .
چون باز اون ساعت رو از همون فایل روی سرور دریافت بکنه ...

اونجوری حساب کنی (فقط ساعت ) بله ! میشه دو خط
فقط باید یه نکته عجیب بگم ! بنده فقط echo و ساخت متغیر را در php بلد بودم و آموزش دیده بودم!
تمامی این کد ها بازگشایی کد های دیگر و آموزش هایی که از جاوا اسکریپت دیده بودم پیاده شده !!!

نقل قول: یک لحظه خوشحال شدم گفتم اون چیزی که میخواستم و آماده یکی دیگه ساخت  24

لامصب حس خیلی خوبیه 21 
خخخ نوش جان !
ولی فکر میکنم تاریخ شمسی که قسمت دوم بدردتون بخوره ! چون دیگه اون خیلی دردسر داره !!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله درسته ، تبدیل میلادی به شمسی یا بلعکس یا هر چیز دیگری واقعا دردسر داره ، اما خب اونم با jdf قابل انجام هست .
ولی همون خیلی سخت و زمان بر هست ، بنده خودم برای یک اسکریپت میخواستم این شمسی رو تبدیل کنم 600 خط کد بلند نوشتم و دو سه روزی طول کشید تا تموم شد ...

اونو که بنویسید نه تنها بدرد بنده ، بدرد همه میخوره ... بدون شک ...
  پاسخ

(1395/7/15، 08:41 عصر)hesam3 نوشته است: بله درسته ، تبدیل میلادی به شمسی یا بلعکس یا هر چیز دیگری واقعا دردسر داره ، اما خب اونم با jdf قابل انجام هست .
ولی همون خیلی سخت و زمان بر هست ، بنده خودم برای یک اسکریپت میخواستم این شمسی رو تبدیل کنم 600 خط کد بلند نوشتم و دو سه روزی طول کشید تا تموم شد ...

اونو که بنویسید نه تنها بدرد بنده ، بدرد همه میخوره ... بدون شک ...

خب منم از jdf استفاده میکنم  4
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
توجه !

قیمت به دلیل اضافه شدن قسمت جدید (بزودی) 50 درصد تخفیف خورد !

2000 تومان
1000 تومان

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/15، 07:36 عصر)hasansanaei' نوشته است: سلام

یا کلا سورس نداره 22

می بخشید timestamp رو میدونید از چه تاریخی محاسبه میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1/1/1970 ساعت 00:00 بر اساس زمان UTC
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,815 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,507 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,922 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,608 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,610 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: