دریافت و نمایش لینک از سرور؟
سلام با آموزش دوستان برای ارسال و دریافت یک متن از سرور این کار را انجام دادم
آیا امکان دارد متن دریافتی یک لینک و یا با زدن روی متن لینک مورد نظر در مرورگر باز شود
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/22، 01:38 عصر)shide نوشته است: سلام با آموزش دوستان برای ارسال و دریافت یک متن از سرور این کار را انجام دادم
آیا امکان دارد متن دریافتی یک لینک و یا با زدن روی متن لینک مورد نظر در مرورگر باز شود
با تشکر

منظورت اینه اگر روی متنی که از سرور دریافت شده کلیک کرد عایا اون پیج سرور ما باز میشه یا نه؟؟؟؟؟
اگر منظورت اینه که جواب نه است
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shide
(1395/7/22، 01:50 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: منظورت اینه اگر روی متنی که از سرور دریافت شده کلیک کرد عایا اون پیج سرور ما باز میشه یا نه؟؟؟؟؟

نه مثلا دوستان تو کار با سرور یا دیتابیس نام و امتیازو دریافت میکنن میخوام به جای امتیاز یه لینک نمایش داده بشه
مثل  ali , انجمن تخصّصی کانستراکت که قابلیت رفتن به یک صفحه وب را داشته باشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/22، 01:54 عصر)shide نوشته است:
(1395/7/22، 01:50 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: منظورت اینه اگر روی متنی که از سرور دریافت شده کلیک کرد عایا اون پیج سرور ما باز میشه یا نه؟؟؟؟؟

نه مثلا دوستان تو کار با سرور یا دیتابیس نام و امتیازو دریافت میکنن میخوام به جای امتیاز یه لینک نمایش داده بشه
مثل  ali , انجمن تخصّصی کانستراکت که قابلیت رفتن به یک صفحه وب را داشته باشه

ببین نمی تونی مستقیما اون متن رو به صورت لینک نشون بدی پس چیکار می کنیم؟؟؟؟
ببین من همین الان سورس رو  برات ساختم و لینکشو پایین گذاشتم...........
فقد ببین زیاد توضیح نمی خواد سورس من ولی اگر مشکلی داشتی بازم بپرس........
دانلود سورس
هیچ جاش فکر می کنم نیازی به توضیح نداره
فقد یه جاش توضیح می خواد اونم الان کاملا توضیحشو می نویسم به همین کامنت اضافه میکنم
فقد سپاس یادت نره  
توضیحات کامل:
در شکل زیر اشیایی که اضافه شده رو میبینیم که تک تک بعدش در مورد کاربرد هاش توضیح میدیم:
[تصویر:  ashya.png]

شی اول بروزر هست که کاربردش اینجا بارگذاری لینک در مرورگر است(یعنی رفتن به یک آدرس اینترنتی)
شی دوم که یک اسپرایت برای بک گراند استفاده کردیم که کاربردش همون بک گراند بودنه.......
شی سوم یک تکسته که دوست عزیزمون می خواست با کلیک برروی یک شی تکست با استفاده از شی بروزر بره به آدرسی که در شی تکسته
شی چهارم شی تاچه که ما با استفاده از اون می گیم وختی برروی شی کلیک شد فلان کاری رو انجام بده.....
 در عکس زیر یک متغیر با محتوای متن(text) معرفی می کنیم و نامش رو url و میزان پیشفرضش رو هیچی در نظر گرفتیم....
توضیحاتی هم براش در نظر نگرفتیم...........
[تصویر:  moarefi_moteghayer.png] 

حالا این متغیر به چه کار ما میاد؟؟؟؟
ما می خوایم بگیم که این متغیر برابر با متنی که توی شی تکست وجود داره باشه و موقعی که روی شی تکست کلیک شد بره به آدرسی که توی متغیر تکست وجود داره.....(اگر این مطلبو نفهمیدید عیب نداره تا آخر آموزش برید خود به خود می فهمید)
اول باید بگیم که هر لحظه(every tick) متغیرمون با شی تکست برابر باشه:
[تصویر:  events.png]
که ایونت دوم در عکس بالا این امر رو کامل نشون میده........
حالا باید بگیم که وقتی برروی شی تکست کلیک شد شی بروزر صفحه ی اینترنتی رو با آدرس متغیر url بارگذاری کنه
پس اول با استفاده از شی تاچ کاندیشن یا شرطمون رو معین می کنیم که به این صورت هست :اگر برروی شی تکست کلیک شد بعدش ........
حالا با استفاده از شی بروزر اکشن رو معین می کنیم.
اول روی اد اکشن کلیک می کنیم و بعدش شی بروزر رو انتخاب می کنیم و بعدش از میون اکشن های بروزر اکشن "go to url "رو انتخاب می کنیم بعد یه صفحه مطابق زیر باز می کنه:
[تصویر:  goto_url.png]

روبروی کادر url باید آدرسی که باید بارگذاری بشه رو بنویسیم.
ولی اگرمتغیر  url رو به تنهایی تو کادر بنویسیم چی میشه؟؟؟؟؟
هیچی اتفاق خاصی نمیوفته فقد فحه ی مورد نظر بارگذاری نمیشه............. و در نهایت کار مورد نظرمون انجام نمیشه  اما چرا؟؟؟؟؟؟
وقتی متغیر url رو به تنهایی بنویسیم پیشوند های اچ تی تی پی و دبلیو دبلیو دبلیو داتش حذف میشه و به جاش پسوندی که باهاش پریویو کردید پروژه رو بهش اضافه میشه یعنی مثلا به جای:
صفحه مورد نظر یافت نشد.
این آدرس بارگذاری میشه و ارور چارصدو چار نمایش داده میشه:
http://localpreview.enter2013.mihanblog.com
پس ما باید اون پیشوند هارو هم بنویسیم پس می نویسیم:
"http://www" & نام متغیرما
که در کادر توی عکس کاملا نمایشش دادیم.
 ولی نقش & دقیقا چیه؟؟؟
افرادی که کد نویسی بلد باشن می دونن که برای پیوند دادن دوتا رشته(متن) باید از & استفاده کنن..........
اینم از این آموزش امیدوارم استفاده کرده باشید............

تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

متاسفانه مشکلم حل نشد چون من چند خط دریافتی دارم و تکس فقط یه خطو نشون میده و اسکرول نداره
[تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" />
اون yasdl .com رو میخوام لینک کنم هرجوری که بشه حتما نیاز نیست texbox باشه
اگه تو اکیلیپسم کسی بتونه کمک کنه همین موضوعو ممنون میشم
می تونم بابت کمک در حل مشکلم تا 4 تومن شارژ ایرانسل یا همراه اول به صورت خط به خط تقدیم کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/22، 02:43 عصر)shide نوشته است: متاسفانه مشکلم حل نشد چون من چند خط دریافتی دارم و تکس فقط یه خطو نشون میده و اسکرول نداره
[تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" alt="تصویر: [تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" title="تصویر: [تصویر:  l4ex_untitled_thumb.jpg]" />
اون yasdl .com رو میخوام لینک کنم هرجوری که بشه حتما نیاز نیست texbox باشه
اگه تو اکیلیپسم کسی بتونه کمک کنه همین موضوعو ممنون میشم
می تونم بابت کمک در حل مشکلم تا 4 تومن شارژ ایرانسل یا همراه اول به صورت خط به خط تقدیم کنم

ببین عزیزم بنده خودمو تکه پاره کردمو برات توضیح دادم..................
توضیحاتو بخونو سورس هم که وجود داره..............
بعدش شما چرا توی تکست باکس دانلود کردی اطلاعاتو از سرور؟؟؟؟؟
از تکست استفاده می کردی...........
از آموزشی که برای ساخت جدول برترین ها قرار داده شده استفاده کن و مثل اون اطلاعاتو از سرور دریافت کن لازم به ذکره که باید از هاست xzn استفاده کنی
شما اینایی که من نوشتمو بهشون عمل کن............
اگر  اصلا حسش نیس که کارای که گفتمو انجام بدی ،پروژت رو آپلود کن دانلودش می کنمو برات درستش می کنمو آپلود می کنمو دانلودش کن و برو حالشو ببر................

ببین یه کار دیگه می تونی انجام بدی...........
اگر چند خط دریافتی داری موقعی که می خوای متغیر یو آر ال رو ست کنی به تکست بنویس ست بشه به جایی که 
یه متنی بین مثلا دوتا "" قرار گرفته..........
که البته این کار هارو نمونشو به راحتی میشه توی b4a و eclipseانجام داد ولی اینجا یکم ایونت های بیشتری نیاز داره و به اعصاب و حوصله و فکر که من الان فعلا مشغولم به کاری.............
(محصلم و سال سرنوشته دیگه............)
  پاسخ

(1395/7/22، 03:25 عصر)ARMAN نوشته است: ببین عزیزم بنده خودمو تکه پاره کردمو برات توضیح دادم..................
توضیحاتو بخونو سورس هم که وجود داره..............
بعدش شما چرا توی تکست باکس دانلود کردی اطلاعاتو از سرور؟؟؟؟؟
از تکست استفاده می کردی...........
از آموزشی که برای ساخت جدول برترین ها قرار داده شده استفاده کن و مثل اون اطلاعاتو از سرور دریافت کن لازم به ذکره که باید از هاست xzn استفاده کنی
شما اینایی که من نوشتمو بهشون عمل کن............
اگر  اصلا حسش نیس که کارای که گفتمو انجام بدی ،پروژت رو آپلود کن دانلودش می کنمو برات درستش می کنمو آپلود می کنمو دانلودش کن و برو حالشو ببر................

ببین یه کار دیگه می تونی انجام بدی...........
اگر چند خط دریافتی داری موقعی که می خوای متغیر یو آر ال رو ست کنی به تکست بنویس ست بشه به جایی که 
یه متنی بین مثلا دوتا "" قرار گرفته..........
که البته این کار هارو نمونشو به راحتی میشه توی b4a و eclipseانجام داد ولی اینجا یکم ایونت های بیشتری نیاز داره و به اعصاب و حوصله و فکر که من الان فعلا مشغولم به کاری.............
(محصلم و سال سرنوشته دیگه.......
آقا دسست درد نکنه
بزار یکم کار کنم ببینم چی میشه
منم برا پروژه کارشناسی نرم افزارم میخوام یه چیز درست کنم
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: