جابجایی لایوت با افکت
با سلام من میخواستم یک لایوت رو وقتی که روش درگ میکنم به سمت چپ صفحه یا به سمت راست صفحه به صورت یک افکت نرم بره به لایوت بعدی و خودش سرجای خودش فیکس بشه و وایسه مثل همون جابجایی صفحات در منو گوشی هامون.
خیلی جستجو کردم و خیلی راهها بکار بردم ولی نمیدونم چرا درست اون چیزی نیست که میخوام.مثلا تو یه حالت درست کردم بکگراندمم باهاش بصورت نامنظم درگ میشد(با پلاگین layout transition ) یا مثلا رو یه لایوتی که دکمه داشتم تا دستمو میبردم رو دکمه دکمه عمل میکرد و اجازه نمیداد که من درگ کنم(طوری میخوام باشه که رو لایوتم هم دگمه داشته باشم ولی دستمو وقتی واسه تاچ و درگ میبرم رو صفحه بصورت هوشمند بدونه که من آیا میخوام لایوت جابجا کنم یا دکمه رو تاچ کنم?) 39

ببخشید طولانی نوشتم.خواستم جای سوالی نذاشته باشم واسه اساتید عزیز
  پاسخ

سپاس شده توسط:
والا من فکر میکنم خودتون هم نمیدونید چی میخواید 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN
سلام
فک کنم منظورش نحوره درگ کردن هست.
اگه دقت کرده باشین مثلا منوی گوشی وقتی تعداد اپلیکیشن ها زیاد میشه چند صفحه درست میشه براش که با کشیدن صفحه اول به سمت چپ صفحه ی بعدی کشیده میشه میاد جای صفحه اول.

بهتر توضیح بدم مثل منوی مراحل بازی آفتابه(البته اگر بازی کرده باشین)
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درسته دوست عزیز (shazde)  منظورم دقیقا همین بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/8، 10:09 صبح)hunk نوشته است: ماشااله پشت کار ساعت 5 صبح پست گذاشتی 22 
منظورتو متوجه نشدم دقیق تر توضیح بده
همیشه تا صبح بیدارم و رو بازی خودم کار میکنم. 1
منظورم رو با یه ویدیو گذاشتم لطفا نگاه کنید

Rec

من فقط نمیخوام که طوری باشه صفحه رو فقط درگ کنی . میخوام درگ کنی ول کنی مثل همین ویدیو خودش بره صفحه بعد

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/8، 06:07 صبح)arde نوشته است: با سلام من میخواستم یک لایوت رو وقتی که روش درگ میکنم به سمت چپ صفحه یا به سمت راست صفحه به صورت یک افکت نرم بره به لایوت بعدی و خودش سرجای خودش فیکس بشه و وایسه مثل همون جابجایی صفحات در منو گوشی هامون.
خیلی جستجو کردم و خیلی راهها بکار بردم ولی نمیدونم چرا درست اون چیزی نیست که میخوام.مثلا تو یه حالت درست کردم بکگراندمم باهاش بصورت نامنظم درگ میشد(با پلاگین layout transition ) یا مثلا رو یه لایوتی که دکمه داشتم تا دستمو میبردم رو دکمه دکمه عمل میکرد و اجازه نمیداد که من درگ کنم(طوری میخوام باشه که رو لایوتم هم دگمه داشته باشم ولی دستمو وقتی واسه تاچ و درگ میبرم رو صفحه بصورت هوشمند بدونه که من آیا میخوام لایوت جابجا کنم یا دکمه رو تاچ کنم?) 39

ببخشید طولانی نوشتم.خواستم جای سوالی نذاشته باشم واسه اساتید عزیز

جواب سوالتو میدونم برادر یه سرچی بزن تو سایت سیرا اینو سرچ کن swipe sliding  یا یه همچین چیزی بعد چند example  رو دانلود کن کمی تغییرش میدی به جوابت میرسی.
اما در مورد ثابت موندن بکگراند سعی کن بکگراندتو توی یه لایه مثلا پایینترین لایه قرار بده بعد رو همون لایه کلیک کن و گزینه propertis  رو بزن بعد تو تنظیماتش parallax  رو میزری 0 و 0  بزار .دیگه تغییر نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali