درخواست راهنمایی کوچیک درمورد Text Box
سلام دوستان عزیز.برای من چندتا سوال پیش اومده:

1.من یک شرطی گذاشتم که زمانی که نوشته درون Text Box برابر با "نه" یا "آره"بود، یه سری آبجکت ها حذف بشن و یه سری آجکت هم تولید.و زمانی بازی به مرحله بعدی بره که من دکمه Enter رو بزنم.ولی من وقتی کلمه "نه" رو درون Text Box مینویسم، اون آجکت ها حذف میشن ولی بازی بدون زدن Enter به مرحله بعدی میره.میشه بگید چکار کنم؟

2.من یک شرطی گذاشتم که زمانی که نوشته درون Text Box برابر با "نه" یا "آره"بود، یه سری آبجکت، تولید بشن ولی زمانی که تولید میشن، بسیار بی کیفیت هستن درحالی که در حالت عادی بسیار کیفیت خوبی دارن در واقع زمانی که با نوشتن کلمه "نه"تولید میشن بی کیفیت میشن.راهی هست که درست بشه؟

3.چطور میشتونم شرطی بزارم که  کاربر بعد از 2 ثانیه در TextBox کلمه "آره" یا "نه" رو ننوشت ببازه؟

خیلی ممنون و ببخشید که زیاد شد...

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

۱ و ۲: اگه زحمتی نیست یک سورس از مشکلتون بسازید تا مشکلتون رو بهتر درک کنیم.

۳. به شیء تکست‌باکس رفتار Timer بدین، موقعی که می‌خواین تایمر شروع به کار کنه از اکشن Start Timer استفاده کنید که دو ثانیه دیگه یک کاری انجام بشه، بعد در ایونت On Timer می‌تونید دستورات مربوط به باختن رو قرار بدین، وقتی هم کلمه‌ی آره یا نه رو نوشت با اکشن Stop Timer تایمر رو متوقّف کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikafshgar
(1393/12/19، 11:35 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام

۱ و ۲: اگه زحمتی نیست یک سورس از مشکلتون بسازید تا مشکلتون رو بهتر درک کنیم.

۳. به شیء تکست‌باکس رفتار Timer بدین، موقعی که می‌خواین تایمر شروع به کار کنه از اکشن Start Timer استفاده کنید که دو ثانیه دیگه یک کاری انجام بشه، بعد در ایونت On Timer می‌تونید دستورات مربوط به باختن رو قرار بدین، وقتی هم کلمه‌ی آره یا نه رو نوشت با اکشن Stop Timer تایمر رو متوقّف کنید.

خیلی ممنون مجتبی جان.حتما سورس میزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: