مشکل در ذخیره سازی اطلاعات
سلام دوستان
یه مشکل خیلی اساسی برام بوجود اومده.
من از لوکال استوریج برای ذحیره سازی اطلاعاتم استفاده کردم ولی بعد از اینکه من خروجی nw.jsرو گرفتم هیچ چیز بعد از خروج از بازی و ورود دوباره ذخیره نمیشه.
اینم عکس هایی از تمام ایونتایی که برای ذخیره سازی نوشتم.
سبک بازی پنگه در تمامی حالات آنلاین و یک نفره و دو نفره و ایر کنسول(بازی رکوردیه و برای همین از لوکال استفاده کردم)چ
همچنین اگر کسی جواب این تاپیک رو میدونه بگه چون هیشکی جواب نداده.
[تصویر:  1a.jpg]

[تصویر:  2a.jpg]

[تصویر:  3a.jpg]

[url=http://s8.picofile.com/file/8273391200/4a.jpg][تصویر:  4a.jpg]
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بعد از شروع لایوت ( on start of layout ) دقیقا زیرش ی شرط بذارید و تایم ( wait ) حدود نیم ثانیه بذارید مشکلتون باید حل بشه ، برای فراخوانی اطلاعات به ی مقدار زمان احتیاج داره و اینکه از همون اول شناسایی کنه نمیشه ، چون خودم هم به همین ترتیب 3 روز نمیدونستم مشکلم از کجاست با گذاشتن یک نیم ثانیه مشکلم حل شد .
  پاسخ

سپاس شده توسط: kingup72 ، ARMAN_IRBAX
(1395/8/14، 04:53 عصر)hesam3 نوشته است: بعد از شروع لایوت ( on start of layout ) دقیقا زیرش ی شرط بذارید و تایم ( wait ) حدود نیم ثانیه بذارید مشکلتون باید حل بشه ، برای فراخوانی اطلاعات به ی مقدار زمان احتیاج داره و اینکه از همون اول شناسایی کنه نمیشه ، چون خودم هم به همین ترتیب 3 روز نمیدونستم مشکلم از کجاست با گذاشتن یک نیم ثانیه مشکلم حل شد .

خیلی ممنونم مشکلم توی وقتی بود که می خواستم متغیرارو ذخیره کنم.
ولی اگر می شه جواب این لینکو بدین
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: