برنامه فروش شماره مجازی (C2)
Lightbulb 
باسلام به کاربران عزیز انجمن

پس از بیش از 3 سال این برنامه رو بنده تصمیم گرفتم با گرافیک جدید و برنامه نویسی جدید منتشر کنم .

برنامه برای مایکت ارسال شده ولی احتمالا شنبه قرار میگیره .

عکس های جدید از برنامه :

[تصویر:  Screen.png]

با توجه به اینکه تورم توی کشور زیاد شده دیگه محصولاتیم که 3 سال پیش قیمتشون 800 تومان بود الان شدن 7000 تومان  3

البته بنده قصد دارم در کنار همین اپ ، خدمات تلگرام و اینستاگرام نیز به فروش برسونم که قبلا اپ هایی در این موضوعات داشتم ولی الان قصد دارم همه اینهارو روی همین یک اپ پیاده کنم و فقط باید API هاشون تکمیل بشن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde ، vng ، amin COD ، MohammadHadi ، Alireza3d ، general-sherman
سلام
حسام جان شرمنده , واقعا شرمنده ولی گرافیکش اصلا خوب نیست و برام عجیبه اینطور گرافیکش رو درست کردی.
پیشنهاد میکنم اگه متریال نمیکنی برنامه رو حداقل از گرافیک فلت استفاده کن که برنامه علاوه بر کارایی خوب گرافیک و دیزاین خوبی هم داشته باشه.

الان دیگه این سبک گرافیک توی هیچ اپی تقریبا پیدا نمیشه چون منسوخ شده.

بازم میگم شرمنده ولی الان توی ذوقت بزنیم بهتر از اینه که الکی تعریف کنیم. 30
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، hasansanaei ، shaygaaan
سلام

ممنونم ، خودمم واقعا راضی نیستم ، اینو واقعا میگم / اما بهتون بگم اینقدر این برنامه منو اذیت کرده و به قدری که توی این دو هفته مشکلات شخصی داشتم که اصلا به طوری شد که میخواستم به کل همه چیز رو ول کنم .

بلعکس چند ماهی هست دوره های متریال رو دارم مشاهده میکنم و به خوبی میتونم پیاده سازی کنم اما واقعا حس میکنم توی کانستراکت هم نمیشه هر چیزی رو پیاده کرد ! شما اینطور فکر نمیکنید ؟

البته خودمم فکر کردم چون برنامه ی جوری فقط فروشی هست ( فروشگاهی ) کسی به گرافیک اهمیت نمیده ، ولی هر کاریم که میکنم نمیتونم چیز قشنگی در بیارم ، اگر نمونه متریال و یا فلت یا افکت های زیبایی در نظر دارید همینجا بذارید باز خوشحال ترم میشم .

از اینکه الان هم توی ذوقم زدین ممنونم ، باز شما بزنین ... توی کار های بنده حداقل میدونم خوب مارو میخواید ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde
حداقل میخواستم توی برنامه از رنگ های متریال استفاده کنم ، اما نشد !

میخواستم مثل حالت ویندوز ( متریال ) دکمه بسازم دیدم جالب در نمیاد :

[تصویر:  Erros.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde
سلام
من بنظرم چون فروشیه باید باعث بشه کاربر جذبش هم بشه(گرافیک و ایناش)
گفتی نمونه
این مثلا نمونه یکی از برنامه هاییه که با یکی از دوستام داریم میزنیم
در عین سادگی ولی خب طرحش قشنگ شده
واقعا هم کار سختی نیست درست کردن همچین چیزی
[تصویر:  dsdfdfff.png]

توی بازار هم خیلی راحت سرچ کنید در مورد تلگرام و برنامه هایی که برای اون ساخته شدن
از همونا میشه الگو برداری کرد
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hasansanaei
میشه لینک دانلود برنامه تو اینجا بذاری؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1395/8/19، 12:53 عصر)shazde نوشته است: سلام
من بنظرم چون فروشیه باید باعث بشه کاربر جذبش هم بشه(گرافیک و ایناش)
گفتی نمونه
این مثلا نمونه یکی از برنامه هاییه که با یکی از دوستام داریم میزنیم
در عین سادگی ولی خب طرحش قشنگ شده
واقعا هم کار سختی نیست درست کردن همچین چیزی
[تصویر:  dsdfdfff.png]

توی بازار هم خیلی راحت سرچ کنید در مورد تلگرام و برنامه هایی که برای اون ساخته شدن
از همونا میشه الگو برداری کرد
سلام عزیز .
اینی که شما بالا دادین که متریال نیست ! حتی فلت هم به نظر بنده نیست !
اما خب ازتون متشکرم . از اون جایی که انتشار برنامه به فردا و پس فردا که هر دوروز تعطیلی هست خورده ، بنده ( به قول مامانم ، به حرف بد یا خوب شما گوش کردم ) و در حال حاضر دارم طراحی متریال رو انجام میدم .

انشاالله تا فردا یا امشب متریال رو میذارم . چون قبلا توی یکی دیگه از برنامه هام طرح هاشو داشتم بخاطر همین ساختش برام راحت تر هست .

اما این برنامه شما طراحی زیبایی داره و شما راست میگید ، در کل باید طراحی روی حتی برنامه های رایگان هم انجام بشه ، بنده اشتباه کردم زود خواستم منتشر کنم .

باتشکر از همه دوستان .

(1395/8/19، 03:07 عصر)arde نوشته است: میشه لینک دانلود برنامه تو اینجا بذاری؟

سلام

برنامه رو از حالت انتشار فعلا در آوردم تا طراحی رو از اول انجام بدم .
انشاالله طراحی جدید رو انجام بدم میذارم ، اونم یکی دوروز بیشتر طول نمیکشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
یادم رفته بود برنامه رو از حالت انتظار در بیارم ، اما برنامه بخاطر ایمیل زیاد تایید نشده بود و باید تغییری که گفته شده روش اعمال بشه ، اینو اینجا میذارم تا دوستان دیگه هم بعده ها براشون در این مورد مشکلی پیش نیاد .

و اما بازم دم کافه بازار گرم که هروقت بنده ایمیل پشتیبانی دادم و یا برنامه برای تایید فرستادم در کمتر از 24 ساعت یا حداکثر 48 ساعت کاری انجام دادن . برنامه هم دیشب ساعت 12 قرار گرفته بود و امروز ساعت 5 نظارت شده بود .
متن ایمیل :

سلام.
توسعه‌دهنده‌ٔ محترم از ارسال این برنامه به کافه‌بازار بسیار متشکریم.
در برنامهٔ شما مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه می‌آید. می‌توانید بسته به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنل‌تان بارگذاری نمایید.
- بمنظور حفظ حریم شخصی کاربران، لازم است مدیریت (از قبیل دریافت پیامک و تماس) شماره مجازی ساخته شده درون محتوای برنامه انجام شود.
لطفاً به این ایمیل پاسخ ندهید؛ شما می‌توانید سوالات و توضیحات مربوط به برنامه را از طریق صفحهٔ برنامه در پنل توسعه‌دهندگی خود، پیگیری و به ما ارسال کنید.

ضمناً ما سعی کردیم شرایط و معیارهای بازار برای انتشار برنامه‌ها را در «راهنمای انتشار برنامه‌ها» برای دوستان توسعه‌دهنده‌ تا حد ممکن مشروح و شفاف کنیم.

با احترام،

بازار

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
تبریک میگم،
شرمنده من متوجه سوالتون نشدم. امری هست بفرمائید....؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1395/8/19، 08:05 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
تبریک میگم،
شرمنده من متوجه سوالتون نشدم. امری هست بفرمائید....؟

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 645 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 951 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)