فیلم خروجی اندروید
سلام دوستان 
من خیلی سعی کردم اما نتونستم خروجی اندروید بگیرم . می خواستم بگم هرکی تونسته (تونسته ) خروجی اندروید بگیره برای خودش ، یک فیلم از مرحله به مرحله کارش بگیره و برام بذاره . ضمنا لینک یا فیلم سایت های دیگه رو نذارید و توی فیلم بگید این فیلم رو برای انجمن کانستراکت می خواهید .
ممنون
خیلی بهش احتیاج دارم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/28، 04:01 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوستان 
من خیلی سعی کردم اما نتونستم خروجی اندروید بگیرم . می خواستم بگم هرکی تونسته (تونسته ) خروجی اندروید بگیره برای خودش ، یک فیلم از مرحله به مرحله کارش بگیره و برام بذاره . ضمنا لینک یا فیلم سایت های دیگه رو نذارید و توی فیلم بگید این فیلم رو برای انجمن کانستراکت می خواهید .
ممنون
خیلی بهش احتیاج دارم .

اینتل ایکس دی کی رو امتحان خیلی جواب میده جدید ترین ورژنشو از این سایت دان کن بعدش نصب که کردی برو ثبت نام کن و وارد اکانتت شو وقتی وارد شدی بگو آموزش میذارم...........
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جدیدترین نسخه شو دانلود نصب و وارد شدم.  اموزش رو  بذار 
فقط لطف کن خودت اموزش بدی تو فیلم نه از سایت ورداری.
راستی بگو این اموزش رو برای انجمن کانستراکت می خوای .
ممنون 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/28، 06:23 عصر)محمد 82 نوشته است: جدیدترین نسخه شو دانلود نصب و وارد شدم.  اموزش رو  بذار 
فقط لطف کن خودت اموزش بدی تو فیلم نه از سایت ورداری.
راستی بگو این اموزش رو برای انجمن کانستراکت می خوای .
ممنون 

اول یه خروجی کردوا از برنامت بگیر......
وقتی می خوای خروجی بگیری طبق این مراحل پیش برو......
[تصویر:  sdfsdfsdfsdfsd.jpg]

[تصویر:  s.jpg]

[url=http://s8.picofile.com/file/8275173526/Snap5.jpg][تصویر:  Snap5.jpg]

در گزینه ی اول حجم پروژت زیاد میشه و سرعت خروجی گرفتنت بالا میره گزینه ی دوم سرعت متوسطه و حجم پروژه هم متسط و گزینه ی سوم حجم پروژه کمه ولی خروجی کردوایی که میگیری خیلی حجمش پایین میاد(اسپرایت هارو کمپرس می کنه)
وقتی اینکارو کردی یه نیوفولدر توی صفحه ی دستکتاپ ایجاد کنو و توی نیوفولدری که ایجاد کردی یه نیوفولدر دیگه با نام www ایجاد کن(اسمش سه تا w باید باشه نه چیز دیگه ای) بعدش محتویات خرذوجی کردوات رو بریز توی فولدر www وقتی اینکارو ج بده تا بقیه رو برات بذارم......
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
منم قسمتی که پلاگین ها را معرفی می کنی اصلا شبیه ویدئو نبود و نتونستم برم داخل پلاگین ها رو درست معرفی کنم و اینکه نرم افزاری که ساین میکنه داخل پوشه دانلودی نبود و پیداش نکردم (ویندوزم 8.1 عه 64 بیت) ممنون میشم کمک ام کنید  (خروجی کوکون آی او )
راستی خروجی کوردوا اولیه ک میگرم هم مثل ویدئو نیست فرق داره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش کار هایی که گفته بودی کردم بقیه رو بگو ، ایندفعه کلشو بگو 
ممنون 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فیلمشو آماده کردم بزودی فایل فشرده شده ی فیلمو آپ می کنمو به صورت یه پست مستقل میدم بیرونو لینکشو اینجا میذارم تا یک دو ساعت آینده
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
لینک آموزش
سپاس فراموش نشه 16
  پاسخ

سپاس شده توسط: kingup72 ، arde ، mr.alian ، hamed2002 ، hamid_hossein

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: