آموش کامل و جامع خروجی اندروید
بسمه تعالی
بنابه مشکلاتی که دوستان در زمینه ی خروجی اندروید داشتن تصمیم گرفتم که یک آموزش کامل و جامع و روز برای خروجی اندروید با بهترین روش ینی اینتل ایکس دی کی بذارم.
لینک دانلود آموزش پایین هست.
دانلود آموزش گرفتن خروجی اندروید.
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN ، makan parsi
(1395/8/29، 08:19 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: بسمه تعالی
بنابه مشکلاتی که دوستان در زمینه ی خروجی اندروید داشتن تصمیم گرفتم که یک آموزش کامل و جامع و روز برای خروجی اندروید با بهترین روش ینی اینتل ایکس دی کی بذارم.
لینک دانلود آموزش پایین هست.
دانلود آموزش گرفتن خروجی اندروید.

والا تا الان که میگفتن cocon io بهترین عه به دلیل حجم اضافی کمتر و پرفورمنس بهتر !

من تو معرفی پلاگین توی کاکون آی او مشکل دارم پست قبلیم :

منم قسمتی که پلاگین ها را معرفی می کنی اصلا شبیه ویدئو نبود و نتونستم برم داخل پلاگین ها رو درست معرفی کنم و اینکه نرم افزاری که ساین میکنه داخل پوشه دانلودی نبود و پیداش نکردم (ویندوزم 8.1 عه 64 بیت) ممنون میشم کمک ام کنید (خروجی کوکون آی او )
راستی خروجی کوردوا اولیه ک میگرم هم مثل ویدئو نیست فرق داره

پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بازیتو بساز بعدش اسپلش کوکون اول بازیت پخش بشه.......
به نظرت یکم ضایع نیس؟؟؟؟
این خروجی هم پرفورمنسش خوبه هم پلاگینای زیادی رو پشتیبانی می کنه هم شخصی سازی برنامه توش خیلی راحته و اسپلش مزاحم هم نداره وگرنه اگر قرار به این بود b4a بهترین خروجی رو میداد.............
بازم تصمیم با خودته
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/29، 09:09 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: شما بازیتو بساز بعدش اسپلش کوکون اول بازیت پخش بشه.......
به نظرت یکم ضایع نیس؟؟؟؟
این خروجی هم پرفورمنسش خوبه هم پلاگینای زیادی رو پشتیبانی می کنه هم شخصی سازی برنامه توش خیلی راحته و اسپلش مزاحم هم نداره وگرنه اگر قرار به این بود b4a بهترین خروجی رو میداد.............
بازم تصمیم با خودته

اتفاقا اسپلش زیبایی داره من دوس دارم فقط نمیتونم پلاگین ها رو معرفی کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 02:59 عصر)kingup72 نوشته است:
(1395/8/29، 09:09 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: شما بازیتو بساز بعدش اسپلش کوکون اول بازیت پخش بشه.......
به نظرت یکم ضایع نیس؟؟؟؟
بازم تصمیم با خودته

اتفاقا اسپلش زیبایی داره من دوس دارم فقط نمیتونم پلاگین ها رو معرفی کنم

گفتم که انتخاب با خودته.....
در مورد مشکلت هم من تا حالا با این روش خروجی نگرفتم مشکلتو به صورت یه پست جدید ارسال کن بچه ها راهنماییت می کنن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من طبق آموزش خروجی گرفتم اما با مشکل زیر مواجه شدم : 
وقتی فایل apk رو توی اندروید نصب می کنم ، هم arm و هم x86 این ارور رو میده : app not installed
کمک ؟
شما خودت اصلا خروجی هاتو روی اندروید امتحان کردی ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ساین کردید خروجی ها رو؟

درضمن فقط یکی از خروجیا روی گوشی شما نصب میشه 
روی گوشی های جدید معمولا نسخه  arm نصب میشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 04:40 عصر)shazde نوشته است: سلام ساین کردید خروجی ها رو؟

درضمن فقط یکی از خروجیا روی گوشی شما نصب میشه 
روی گوشی های جدید معمولا نسخه  arm نصب میشه

بله-بله همینطوره ولی من گفتم چون ممکنه برخی گوشیا قدیمی باشن ایکس هشتادو شیش بهشون بخوره.
شما وقتی خروجی میگیرن و برای برنامه آی دی رو مشخص می کنین توی اینتل، یه گزینه هست به نام ساین وقتی اون تیکو فعال کنید برنامه ساین میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 04:29 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام من طبق آموزش خروجی گرفتم اما با مشکل زیر مواجه شدم : 
وقتی فایل apk رو توی اندروید نصب می کنم ، هم arm و هم x86 این ارور رو میده : app not installed
کمک ؟
شما خودت اصلا خروجی هاتو روی اندروید امتحان کردی ؟ 

بله امتحان کردم و کاملا درست بوده!!!
شما مشکلت اینه که وقتی ورژن نامناسب رو روی گوشیت نصب می کنی و اجرا نمیشه دیگه حذفش نمی کنی!!!!!!
باید اول ورژنی که نصب کردی (مثلا x86رو نصب کردی به گوشیت نخورده)حذف کنی و بعدش نسخه دیگه(نسخه ی مثلا arm)رو نصب کنی مشکلت حله...........
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اونجايى ك گفت من از قبل خرو جى گرغته بودم و به جميلم ارسال كرد بايد ك دوم گزينه رو بزنيم تا خروجى يگيره
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,626 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,978 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,628 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: