مشکل خروجی با کوکونIO
سلام دوستان

من قبلا یکی دوتا پروژه ساده با کانستراکت ساختم و خروجی کوکون آی او گرفتم و مشکلی نداشتم
ولی یه بار ویندوزمو که مشکل داشت فرمت کردم و از نو ویندوز 10 نصب کردم
حالا بیشتر از 10 بار از پروژه ساده بگیر تا پروژه پلاگین دار رو با چندین روش مختلف و طبق آموزش های ویدیویی و آموزشهای انجمن حتی خروجی گرفتم و بازم بعد از نشون دادن لوگو کوکون همش صفحه سیاه میاد.
آیا ربطی به sdk و jdk و jre داره؟
من الان همشونو نصب کردم
کانستراکت نسخه r277  64 Bit هم نصب دارم

آیا به نظرتون بهتر نیست به خروجی Intel XDK برم و کلا بیخیال کوکون بشم؟ 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به احتمال زیاد مشکل شما تنظیم نکردن تنظیمات لازم یرای خروجی کوکون هست 

منظورم از تنظیمات تنظیمات داخل خود کانستراکت هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 01:05 عصر)mr.alian نوشته است: به احتمال زیاد مشکل شما تنظیم نکردن تنظیمات لازم یرای خروجی کوکون هست 

اینم عکسی از محیط که تنظیماتشو نگاه کنید بلکه چیزی اگه مورد داشت لطف کنید بگید.در خروجی کوردوا هم طبق آموزشها گزینه مینیفست رو نزدم
[تصویر:  qqqqq.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام توی این عکسی که فرستادی قسمت لودر استایل رو گذاشتی روی  اسپلش کانستراکت و همین باعث میشه که خروجی کوکون خراب بشه و فقط یه تصویر سیاه نشون بده توی گوشی.
شما این رو بزار روی ناتینگ و بعد خروجی بگیر
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 02:19 عصر)arde نوشته است:
(1395/8/30، 01:05 عصر)mr.alian نوشته است: به احتمال زیاد مشکل شما تنظیم نکردن تنظیمات لازم یرای خروجی کوکون هست 

اینم عکسی از محیط که تنظیماتشو نگاه کنید بلکه چیزی اگه مورد داشت لطف کنید بگید.در خروجی کوردوا هم طبق آموزشها گزینه مینیفست رو نزدم
Loader style رو بزار روی آخری
  پاسخ

سپاس شده توسط: arde
(1395/8/30، 03:14 عصر)mr.alian نوشته است:
(1395/8/30، 02:19 عصر)arde نوشته است:

Loader style رو بزار روی آخری

همین کارو که شما گفتین انجام دادم بازم صفحه سیاهه
.یه عکس از قسمت پلاگین های سرور کوکون هم میزارم شاید مشکل از اونجا باشه نگاه کنید .

[تصویر:  3333.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 12:28 عصر)arde نوشته است: سلام دوستان

من قبلا یکی دوتا پروژه ساده با کانستراکت ساختم و خروجی کوکون آی او گرفتم و مشکلی نداشتم
حالا بیشتر از 10 بار از پروژه ساده بگیر تا پروژه پلاگین دار رو با چندین روش مختلف و طبق آموزش های ویدیویی و آموزشهای انجمن حتی خروجی گرفتم و بازم بعد از نشون دادن لوگو کوکون همش صفحه سیاه میاد.
من الان همشونو نصب کردم

جدیدا یه پست زدم به نام خروجی جامع و کامل اندروید همین دیروز تولید شد آموزش خیلی آموزش مفید و خوبیه بدون هیچ نقصی خروجی گرفته میشه با اینتل .
با جدید ترین نسخه ی اینتل توش کار کردم که دوستان دیگه مشکلی نداشته باشن.......
لینک آموزش
درضمن ربطی به اون قسمتی که دوستمون گفته نداره بلکه اون فقط معین می کنه که چه اسپلشی اول بازی بیاد اسپلش کانستراکت یا لودر بار یا اینکه اصن هیچی نیاد.
بلکه مشکلت تو اینه که باید اون قسمت first layout رو مشخص کنی.
first layout میگه که اولین لایوت بازی کدوم باشه؟؟؟؟اونجا اولین لایوت بازیتو انتخاب کن و بعدش پایینش نوشته use loader layout اونو ار روی yes  احتمالا مشکلت حل میشه ولی من بازم خروجی اینتل رو پیشنهاد می کنم.....
بازم خود دانی..........
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

(1395/8/30، 03:42 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/8/30، 12:28 عصر)arde نوشته است: سلام دوستان

من الان همشونو نصب کردم

جدیدا یه پست زدم به نام خروجی جامع و کامل اندروید همین دیروز تولید شد آموزش خیلی آموزش مفید و خوبیه بدون هیچ نقصی خروجی گرفته میشه با اینتل .
با جدید ترین نسخه ی اینتل توش کار کردم که دوستان دیگه مشکلی نداشته باشن.......
لینک آموزش
درضمن ربطی به اون قسمتی که دوستمون گفته نداره بلکه اون فقط معین می کنه که چه اسپلشی اول بازی بیاد اسپلش کانستراکت یا لودر بار یا اینکه اصن هیچی نیاد.
بلکه مشکلت تو اینه که باید اون قسمت first layout رو مشخص کنی.
first layout میگه که اولین لایوت بازی کدوم باشه؟؟؟؟اونجا اولین لایوت بازیتو انتخاب کن و بعدش پایینش نوشته use loader layout اونو ار روی yes  احتمالا مشکلت حل میشه ولی من بازم خروجی اینتل رو پیشنهاد می کنم.....
بازم خود دانی..........

خیلی ممنون از پاسختون.من همین کارایی رو که گفتی میرم انجام میدم ببینم چی میشه.

دیروز هم آموزش شمارو دانلود کردم که با intel XDK خروجی میگیرید.من فعلا اونو انجام ندادم ولی خواستم اینو تا آخرش برم اگه حل نشد برم رو اون آموزش شما
بازم از لطفتون ممنونم
41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
loader رو درست کردم و گزینه نمایش لایوت رو هم گذاشتم رو اولین لایوت و گزینه زیرشو yes گذاشتم و خروجی گرفتم و بازم صفحه سیاه میاد.من فکر میکنم مشکل از اون قسمت پلاگین هاش تو سرور باشه ولی بهرحال کل حجم اینترنت و حجم حتی صبر خودمم برد.شاید بیشتر از 20 بار خروجی های مختلف با تست های مختلف گرفتم بازم نشد.تو بعضی خروجی هام که دوتا پلاگین بالایی رو تو سرور کوکون حذف میکردم مشکل حل میشد ولی تو پروژه خودم همین کارو میکردم بازم مشکل داشت.

میرم سمت خروجی با Intel XDK چاره ای نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/30، 04:45 عصر)arde نوشته است: loader رو درست کردم و گزینه نمایش لایوت رو هم گذاشتم رو اولین لایوت و گزینه زیرشو yes گذاشتم و خروجی گرفتم و بازم صفحه سیاه میاد.من فکر میکنم مشکل از اون قسمت پلاگین هاش تو سرور باشه ولی بهرحال کل حجم اینترنت و حجم حتی صبر خودمم برد.شاید بیشتر از 20 بار خروجی های مختلف با تست های مختلف گرفتم بازم نشد.تو بعضی خروجی هام که دوتا پلاگین بالایی رو تو سرور کوکون حذف میکردم مشکل حل میشد ولی تو پروژه خودم همین کارو میکردم بازم مشکل داشت.

میرم سمت خروجی با Intel XDK چاره ای نیست

من همون اول گفتم که خروجی اینتل بگیرین کاملا خروجی خوبی هست و من ازش استفاده کردم برای بازی که دارم درست می کنم انشالله بزودی میذارمش تو بازار........
ما هم نزدیک به صد بار شاید خروجی های مختلفو امتحان کردیم تا رسیدیم به اینتل.....
خروجی هایی که من امتحان کردم و حجم ها و وقت هایی که براشون صرف کردم عبارتند از:
1-خروجی b4a->دو گیگ اینترنت فقط برای نصب این برنامه!!!!یازده روز برای خروجی!!!!!نتیجه:خروجیش خوبه ولی یه مشکل بزرگ داره:همه ی چیزارو وقتی خوب اجرا می کنه که برنامه ی adobe flash player for browser روی گوشی نصب باشه
2-خروجی اینتل->پونصد مگابایت اینترنت و دوروز کاملا درست و صحیح فقد یکم پروژه روی بعضی گوشی ها کند اجرا میشه ولی واقعا بهتر از خروجی های دیگه هست
بعضی خروجی هارم مث کوکون من اصن سمتشون نرفتم چون مزایا و معایب و که دیدم و مقایسه کردم و کلنجار رفتم دیدم اصن جور در نمیاد تو برا بازیت یه سال زحمت بکشی بعدش شرکت کوکون سو استفاده کنه و به راحتی اسپلش تبلیغاتی خودشو اول بازی پخش کنه و درضمن برخی قابلیت هارو هم پشتیبانی نمی کنه.......
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: