انتخاب نوع گرافیک بازی (نظر)
سلام خسته نباشید بنظرتون در سبک ۴۱۱۴۸ بازی بسازم ازش استقبال میشه یا اینکه چون گرافیکش در سبک اون هست (کاراکتر های سیاه) ازش استقبال نمیشه. این یک نمونه ای هست که ساختم بنظرتون خوبه یا اصلاحش کنم. یاعلی
[تصویر:  63g0_1.gif]
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط: sjdafzali
به نظر من رنگى باشه بهتره
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiirani
تو قسمت هایی از کاراکتر از رنگ های آبی و قرمز و سفید استفادع کن چون تک رنگ باشع دل بازیکنندع رو میزنع
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiirani
(1395/9/18، 08:44 عصر)mahdiirani نوشته است: سلام خسته نباشید بنظرتون در سبک ۴۱۱۴۸ بازی بسازم ازش استقبال میشه یا اینکه چون گرافیکش در سبک اون هست (کاراکتر های سیاه) ازش استقبال نمیشه. این یک نمونه ای هست که ساختم بنظرتون خوبه یا اصلاحش کنم. یاعلی
[تصویر:  63g0_1.gif]

سلام . 
ببینید یک مشکلی ک هست تکراری شدن این سبک هست شما واسه اینکه بخوای کارت بگیره باید خاص باشه و برای هاص بودن تو این سبک هم فقط خلاقیت نیازه . حالا شما اگه میدونی بازیت هاص و ایدت توپه و بهتره بازی 41... هست بسم الله شروع کن ب ساخت . ولی اگه حتی همسطح اونه کلا فراموشش کن . 
پیشنهاد میکنم قبل شروع بازی سازی سبک های دیگه هم بهشون فکر کنی مطمینا سبک های دیگه موفق تر خواهی شد .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdiirani
ببین دوست عزیز...
        آقای مهدی فنائی، دلیلی داشت که کاراکتر های بازیش رو سیاه کرد

میخواست محیط بازی رو کمی ترسناک و دلگیر (بیشتر دلگیر) درست کنه

حالا نمیگم اصلا شما حق نداری از این روش استفاده کنی

حرف من اینه که الان بازی 41148 یه بازی هست که تقریبا تو ایران خیلی رونق پیدا کرده
یعنی بیشتر اندرویدی ها میشناسنش، حتی اگه نصبش نکرده باشن

بنابراین اگه بخوای یه بازی با سبک 41148 و حتی با سبک گرافیک هاش بسازی، سریع کاربرا میفهمن که از روی یه بازی دیگه کپی کردی و در نتیجه نمره ی منفی به بازیت میدن و ضرر میکنی

اما اگه در نظر من رو میخوای بدونی اینه:
                   یه بازی در سبک جدید تولید کن، نه اپیزودیک، نه استراتژی، نه...
                   اگر هم ساختی حداقل یه جوری بساز که مردم فکر کنن یه ایده ی جدیده

با تشکر...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdiirani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,192 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: