حل شده حرکت بازی مثل پازل !
سلام به دوستان این اکانت خودم نیست اکانت خواستم بسازم اما نمیدونم چرا ساخته نمیشه  .
من میخوام یه بازیه پازلی طراحی کنم تو کانستراکت البته انجینش مهم نیست فقط نمیدونم چجوری باید حرکت بدم پازل هارو 

پازل بازی هایی هستنا که 1 خونه ی خالی دارن یا اصلا بهتره بگیم مثل بازی 2048 . تو این بازی اعدادو چجوری حرکت میدن که نه به خودشون میخوره و نه از خونه بیرون میره ؟ 
کمکم کنین لطفا ! 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shrek
سلام 
بازی پازلی معمولی هست ولی این که بخای دقیقا مثل 2048 در بیاری من تو سایت اصلی چیزی پیدا نکردم 
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، shrek
نه نمیخام درست مثل 2048 بسازم فقط میخواستم حرکاتش مثل اون باشه یعنی مهره ها به هم بخورن و وایسن و هم اینکه بشه حرکتشون داد کلا فرض کنین 16 تا خونه هست  و توش 4 تا مهره این مهره ها رو حرکت بدیم مثل 2048 
اگر اسونه میشه لطف کنین یه سورس برام بسازین ؟ 

پاسخ

سلام. این سورسی رو که براتون ساختم بررسی کنید، اگه جاییش رو متوجّه نشدید بپرسید:
https://www.dropbox.com/s/juhqacmn09iwct....capx?dl=1
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سلام راستش اصلا متوجه نشدم چون تاحالا از اون رفتار ها استفاده نکردم ولی فردا دقیق نگاه میکنم ببینم چیه یه توضیح کوچیکی هم بدی بد نیست فقط مشکلش اینه که 1 خونه اونور تر میره . میشه جوری ساخت همینطوری بره اونور تر تا اینکه به مانع برخورد کنه ؟ مثل 2048 که عدد 2 به 4 یا 4 به 8 برخورد میکنه و وای میسه 
راستی این مشکلم رو میتونی حل کنی ؟ 
پرش و فیزیک در constrcut 2
کسی تو پرومیکرز جوابمو نداد 
  پاسخ

سلام. پس اون طوری یکم قضیه فرق می‌کنه.
این سورسو ببینید، می‌تونه کمکتون کنه:
https://www.dropbox.com/s/9dwgu4bywu6y9t....capx?dl=1

باز هم اگه جاییشو متوجّه نشدید بپرسید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

<p>من سورس 2048 را از سایت سیرا دانلود کردم ولی توش از چند تا پلاگین استفاده شده اگه خواستید پلاگینا رو پیدا می کنم با سورس تو سایت قرار میدم.</p>
  پاسخ

سپاس شده توسط: dftbayat ، orache ، shrek
قاسم عزیز ممنون من فقط حرکت رو میخوام شبیه باشه همین که مجتبی داد عالی بود فقط 2 تا چیزو نفهمیدم  و یک مشکل هم داره 
1 - signal چیه ؟ نمیشه به جاش از متغیر استفاده کرد ؟ 
2 - set position چی شد ؟ round(Sprite.X / Sprite.Width) * Sprite.Width و round(Sprite.Y / Sprite.Height) * Sprite.Height برای چی هستن ؟ 
مشکل این هست که وقتی برخورد میکنه درسته وای میشه مثلا سمت چپ بریم و برخورد کنیم وای میسه اما بازم سمت چپو کلیک کنیم انگار که بذور میخاد وارد دیوار شه یعنی میره چپ بعد میره راست  13
با تشکر از دوست عزیز 
.
من هنوز نتونستم اکانت بسازم با اکانت اینو اون باید بیام فکر کنم مشکل از فرومه اینطور نیست ؟ 
  پاسخ

خوب موفق شدم اکانت جدید بسازم یه درخواست هم داشتم گفتم بهتره اینجا نگم و به صورت پ خ به مجتبی دادم متشکر میشم اگر بخونین  63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/28، 10:39 عصر)orache نوشته است: 1 - signal چیه ؟ نمیشه به جاش از متغیر استفاده کرد ؟ 
2 - set position چی شد ؟ round(Sprite.X / Sprite.Width) * Sprite.Width و round(Sprite.Y / Sprite.Height) * Sprite.Height برای چی هستن ؟ 
مشکل این هست که وقتی برخورد میکنه درسته وای میشه مثلا سمت چپ بریم و برخورد کنیم وای میسه اما بازم سمت چپو کلیک کنیم انگار که بذور میخاد وارد دیوار شه یعنی میره چپ بعد میره راست  13
با تشکر از دوست عزیز

سلام.

۱. مثلاً می‌خوایم اکشن‌ها تا یک جایی اجرا بشن و بعد اون قدر صبر کنند تا یکی صداشون کنه (بهشون سیگنال بده) و بعد از دریافت سیگنال بقیّه‌ی اکشن‌ها اجرا بشن. می‌شه به جاش از متغیّر استفاده کرد ولی خوب سیگنال راحت‌تره.

۲. اون برای اینه که تنظیم کردیم وقتی برخورد کرد به مانع وایسته، ولی چون collision polygon پلیر ما از هر طرف ۴ پیکسل کم داره، یکم می‌ره داخل‌تر (همون مشکلی که گفتید)، حالا برای اینکه به سر جای درستش برگرده از اون اکسپرشن استفاده می‌کنیم. اگه یکم از لحاظ ریاضیاتی بررسیش کنید، می‌بینید که برای دقیق قرار گرفتن در هر مربّع به کار می‌ره.

برای رفع اون مشکل می‌تونید در هنگام حرکت ببینید یکم جلوتر بره به چیزی برخورد می‌کنه یا نه (با اکشن Is overlapping at offset)، و اگه برخورد می‌کرد وایسته (این جوری دیگه اون یک ذرّه حرکت نمی‌کنه)، ولی به خاطر اینکه سورس زیاد سخت نشه این کارو نکردم.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: