روشی جدید برای خروجی اندروید(ساختapk)
دوستان خوب من ; میدونم که از امتحان کردن دو روش خروجی Coccon js و Intel Xdk خسته شدید و براتون کارساز نیست . چند وقتیمیشه که سایت کانستراکت (Scirra) روش جدید خروجی اندروید رو معرفی کرده که به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتونید پروژه ی خودتون رو به فایل apk تبدیل کنید . شما با این فیلم ، با روش خروجی گرفتن Phone Gap آشنا خواهی شد . لینک دانلود :

http://www.uupload.ir/filelink/feYyJ1Es0SrL/nyhe_phonegap_export(elite_team).rar 

فایل فشرده شده رو با نرم افزار Winrar باز کنید و حالشو ببرید 
تیم ما خوشحال میشه نظراتتون رو بدونه ولی اگه حوصله ی نظر دادن رو هم ندارید ، لااقل دکمه ی سپاس رو اون پایین بزنید .  16
موفق باشید
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames ، erfan002pooya ، mahdi_R8095 ، arde ، alii ، user-11 ، Taha Nano ، magry ، S.L.F ، hamedfahraee ، mhslmn
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید و روی ویدیو بسیار زحمت کشیدید و عالیه
ولی این خروجی اصلا اصلا ارزش استفاده نداره، به دلایل زیر:

1.پلاگین های شخصی رو نمیشه به پروژه اضافه کرد(یعنی کلا بدرد نمیخوره)
2.تو کوکون میشه 3 تا پروژه رو در حالت رایگان مدیریت کرد ولی تو این روش در حالت رایگان فقط 1 پروژه میشه مدیریت کرد
3.آیکون نمیشه اضافه کرد! 
4.فقط 2 بار فایل خروجی رو تو یک دستگاه میشه نصب کرد
5.نمیتونید امضای دیجیتال خودتون رو به فایل apk اضافه کنید و در نتیجه این نوع خروجی نه اصلا برا تست خوبه نه برای انتشار

در مقابل کوکون با اونهمه امکانات بسیار خروجی بی ارزشی هستش!

چون گفتید "دو روش خروجی Coccon js و Intel Xdk خسته شدید و براتون کارساز نیست " باید بگم خوب این روش که شما گفتید در مقابل اونها اصلا اصلا کارساز نیست  39 4
  پاسخ

سپاس شده توسط: arde ، _1515Team_
(1395/10/7، 09:38 عصر)royapm نوشته است: خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید و روی ویدیو بسیار زحمت کشیدید و عالیه
ولی این خروجی اصلا اصلا ارزش استفاده نداره، به دلایل زیر:

1.پلاگین های شخصی رو نمیشه به پروژه اضافه کرد(یعنی کلا بدرد نمیخوره)
2.تو کوکون میشه 3 تا پروژه رو در حالت رایگان مدیریت کرد ولی تو این روش در حالت رایگان فقط 1 پروژه میشه مدیریت کرد
3.آیکون نمیشه اضافه کرد! 
4.فقط 2 بار فایل خروجی رو تو یک دستگاه میشه نصب کرد
5.نمیتونید امضای دیجیتال خودتون رو به فایل apk اضافه کنید و در نتیجه این نوع خروجی نه اصلا برا تست خوبه نه برای انتشار

در مقابل کوکون با اونهمه امکانات بسیار خروجی بی ارزشی هستش!

چون گفتید "دو روش خروجی Coccon js و Intel Xdk خسته شدید و براتون کارساز نیست " باید بگم خوب این روش که شما گفتید در مقابل اونها اصلا اصلا کارساز نیست  39 4
خخخخخخخخخخخ 24 24 24 
من نمیگم که این روش خوبه ! اصلا من این روش رو توصیه نمیکنم !!!!
دوست خوب من ، ازت به خاطر نظرت متشکرم و به نظرت احترام میزارم ولی گروه های بازیسازی توی کشورمون هستن که روی یه پروژه وقت زیادی گذاشتن و زحمت کشیدن ،ولی در نهایت با روش های کوکون و اینتل نمیتونن خروجی بگیرن !
در نتیجه باید یه راه اضطراری باشه که بهشون کمک کنه .
در نهایت باز هم از نظرت تشکر میکنم و تیم ما و امثال تیم ما به نظر دهنده ها و منتقد کننده هایی مثل شما نیاز دارن .
زنده باشید 53 53

پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: دوست خوب من ، ازت به خاطر نظرت متشکرم و به نظرت احترام میزارم ولی گروه های بازیسازی توی کشورمون هستن که روی یه پروژه وقت زیادی گذاشتن و زحمت کشیدن ،ولی در نهایت با روش های کوکون و اینتل نمیتونن خروجی بگیرن !

داداش انگار شما دلیل انتقاد منو نفهمیدید 21

آیا به نظرتون با نواقصی که این خروجی در مقابل کوکون و اینتل داره، و کسی که با اینتل و کوکون به نتیجه نرسیده این روش 1 درصد هم کمکش میکنه که خروجی بگیره و حتی اونو انتشارش بده که در این مورد میگید"گروه های بازیسازی توی کشورمون هستن که روی یه پروژه وقت زیادی گذاشتن و زحمت کشیدن ،ولی در نهایت با روش های کوکون و اینتل نمیتونن خروجی بگیرن
این درسته که این آموزش که گذاشتید یک منبع برای خروجی به حساب میاد ولی فعلا چون امکانات بسیار محدودی داره نه به کار توسعه دهنده میاد نه به کار کسی که گیر کرده تو خروجی گرفتن چون بیشتر درگیرش میکنه!

بازم بخاطر زحمتی که برای ویدیو کشیدید تشکر میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/7، 10:50 عصر)royapm نوشته است:
نقل قول: دوست خوب من ، ازت به خاطر نظرت متشکرم و به نظرت احترام میزارم ولی گروه های بازیسازی توی کشورمون هستن که روی یه پروژه وقت زیادی گذاشتن و زحمت کشیدن ،ولی در نهایت با روش های کوکون و اینتل نمیتونن خروجی بگیرن !

داداش انگار شما دلیل انتقاد منو نفهمیدید 21

آیا به نظرتون با نواقصی که این خروجی در مقابل کوکون و اینتل داره، و کسی که با اینتل و کوکون به نتیجه نرسیده این روش 1 درصد هم کمکش میکنه که خروجی بگیره و حتی اونو انتشارش بده که در این مورد میگید"گروه های بازیسازی توی کشورمون هستن که روی یه پروژه وقت زیادی گذاشتن و زحمت کشیدن ،ولی در نهایت با روش های کوکون و اینتل نمیتونن خروجی بگیرن
این درسته که این آموزش که گذاشتید یک منبع برای خروجی به حساب میاد ولی فعلا چون امکانات بسیار محدودی داره نه به کار توسعه دهنده میاد نه به کار کسی که گیر کرده تو خروجی گرفتن چون بیشتر درگیرش میکنه!

بازم بخاطر زحمتی که برای ویدیو کشیدید تشکر میکنم
صحیح است صحیح است ولی شما تا حالا امتحانش کردین ؟
اگه امتحانش کنید نظرتون عوض میشه . 
دوست بزرگوار من ، فک کنم شما گمان میکنی که این نوع خروجی اصلا پلاگین نداره!!!!
نه داره ; ولی به قول شما محدوده .
در هر حال کار آدمو راه میندازه ولی طبق فرموده هاتون بله ، نه به اندازه ی اینتل و کوکون . 
راستی !!!! من و دوستای هم تیمی ام از منتقد های سمج وه جدی مثل شما خوشمون میاد ; شما رو دعوت میکنم به فیلم آموزش قرار دادن ویدئو در کانستراکت ۲ :

http://construct2.ir/Thread-%D8%A2%D9%85...A%A9%D8%AA

واقعا ممنون میشیم اگه نظرتون رو راجع به این موضوع هم بدونیم.

پاسخ

سپاس شده توسط:
tnx بابت آموزشت دادا......
با کمال احترام باس گفت که با همه ی این اوضاع هنوز بهترین روش خروجی اینتل هست که آموزشش تو این لینک اومده و البته جدید ترین آموزشش برای جدید ورژن اینتل اینجاس 
با تشکر
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm ، hamed2002
(1395/10/24، 09:05 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: tnx بابت آموزشت دادا......
با کمال احترام باس گفت که با همه ی این اوضاع هنوز بهترین روش خروجی اینتل هست که آموزشش تو این لینک اومده و البته جدید ترین آموزشش برای جدید ورژن اینتل اینجاس 
با تشکر

احسنت به شما ! من کااااااااااملا باهاتون موافقم و از لینک آموزشتونم متشکرم ، ولی این یه روش خروجی اضطراری و کاربرد چندانی نداره ; فقط واسه ی اونایی هستش که دیگه هیچ راه چاره ای ندارن . از توجه کردنت به تاپیک من یه دنیا متشکرم . 53

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/7، 09:09 عصر)Navid نوشته است: دوستان خوب من ; میدونم که از امتحان کردن دو روش خروجی Coccon js و Intel Xdk خسته شدید و براتون کارساز نیست . چند وقتیمیشه که سایت کانستراکت (Scirra) روش جدید خروجی اندروید رو معرفی کرده که به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتونید پروژه ی خودتون رو به فایل apk تبدیل کنید . شما با این فیلم ، با روش خروجی گرفتن Phone Gap آشنا خواهی شد . لینک دانلود :

http://www.uupload.ir/filelink/feYyJ1Es0SrL/nyhe_phonegap_export(elite_team).rar 

تیم ما خوشحال میشه نظراتتون رو بدونه ولی اگه حوصله ی نظر دادن رو هم ندارید ، لااقل دکمه ی سپاس رو اون پایین بزنید .  16
موفق باشید

لینک کار نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/3، 09:57 صبح)jamal.poosti نوشته است:
(1395/10/7، 09:09 عصر)Navid نوشته است: دوستان خوب من ; میدونم که از امتحان کردن دو روش خروجی Coccon js و Intel Xdk خسته شدید و براتون کارساز نیست . چند وقتیمیشه که سایت کانستراکت (Scirra) روش جدید خروجی اندروید رو معرفی کرده که به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتونید پروژه ی خودتون رو به فایل apk تبدیل کنید . شما با این فیلم ، با روش خروجی گرفتن Phone Gap آشنا خواهی شد . لینک دانلود :

موفق باشید

لینک کار نمیکنه

دوست نازنین ، ما لینک رو چک کردیم ; سالم سالمه . 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,824 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,626 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,978 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,613 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,628 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: