موضوعها: 16
مکان: گرگان
سپاسها: 70
54 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
سلام دوستان
کسی آموزشی برای طراحی بکگراند مثل بازی 41148
یا جدال باشیاطین نداره
به وبلاگ
Scirra.blog.ir
هم سرزدم اما چیز زیادی دستگیرم نشد
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم
صلوات دوای هر درد
موضوعها: 16
مکان: گرگان
سپاسها: 70
54 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
کسی نیست جواب بده
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم
صلوات دوای هر درد
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
آقای عزیز
سوال کردی گفتی کسی آموزشی برای طراحی بکگراند داره یا نه
من از شما میپرسم اگه کسی نداشته باشه همچین آموزشی و تایپیک شما رو ببینه چیکار میکنه؟
پستی ارسال نمیکنه توی تایپیک شما.
چرا؟چون نداره چنین آموزشی.
به همین دلیله که کسی جواب شما رو نداده
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
موضوعها: 19
سپاسها: 839
541 سپاس گرفتهشده در 255 ارسال
سلام . ی توصیه میکنم به شما و کلا دوستان بازی ساز (البته در حدی نیستم ک بخوام توصیه کنم ولی خب شما ب عنوان ی حرف از ی دوست بهش نگاه کنید ) خب ببینید بطور کلی مثال میزنم ؟ چرا یک صنعت پیشرفت نمیکنه ؟
جوابش خیلی مورد ها میشه ولی چیزی ک الان مورد بحث هستش محدودیت هستش . طرف میخواد بازی بسازه میره خودشو دقیقا محدود میکنه ب بازی ک میخواد بسازه . کدشو . طراحیشو . صداسازیشو و ... یعنی کلا کاری میکنه ک اگه مثلا بهش بگن ی مرحله دیگه ب این بازی اضافه کن بلد نیست طرف . خب دلیلش چیه ؟ اینه ک ما نمیریم یک چیز رو بطور کلی اموزش ببینیم . اقا شما میخوای بکگراند طراحی کنی ؟ دنبال این نباش ک تو ی اموزش دقیقا همونی ک تو میخوای رو طراحی کنن و شما هم ب قوی کپی پیست کنی تموم شه بره . ب نظر من شما برو (به عنوان مثال فتوشاپ رو میگم ) فتوشاپ رو از پایه یاد بگیر . منظورم اینه ک بلد باشی تمام چیزهای فتوشاپ و بقولی تجربه کسب کن با کار کردن باهاش و ی مدت روش وقت بزار بهت قول میدم بعدش هرچی بخوای میتونی بسازی از بکگراند گرفته تا کاراکتر تا هرچی ک مربوط ب فتوشاپ شه رو میتونی خودت با تکیه ب مغزت پیاده کنی . کاری ک اموزش ساز ها انجام دادن .
باور کن شما هیچی از نمیدونم مثلا از کوجیما کم ندارید . فقط کمی وقت لازمه و حوصله . از فکرتون استفاده کنید بجای کپی کردن از رو اموزش های محدود .
میدونم ربطی ب تایپیک نداشت ولی امیدوارم کمی کمکت کرده باشه .
موفق باشید .