طراح بکگراند
سلام دوستان
کسی آموزشی برای طراحی بکگراند مثل بازی 41148
یا جدال باشیاطین نداره
به وبلاگ 
Scirra.blog.ir
هم سرزدم اما چیز زیادی دستگیرم نشد
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamal.poosti
کسی نیست جواب بده
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقای عزیز
سوال کردی گفتی کسی آموزشی برای طراحی بکگراند داره یا نه
من از شما میپرسم اگه کسی نداشته باشه همچین آموزشی و تایپیک شما رو ببینه چیکار میکنه؟

پستی ارسال نمیکنه توی تایپیک شما.
چرا؟چون نداره چنین آموزشی.
به همین دلیله که کسی جواب شما رو نداده

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1395/11/3، 12:10 عصر)mohreza نوشته است: سلام دوستان
یا جدال باشیاطین نداره
به وبلاگ 
Scirra.blog.ir

منم لازمش دارم تو نت گشتم پیداش نکردم من حتی حاظرم براش هم پول بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . ی توصیه میکنم به شما و کلا دوستان بازی ساز (البته در حدی نیستم ک بخوام توصیه کنم ولی خب شما ب عنوان ی حرف از ی دوست بهش نگاه کنید ) خب ببینید بطور کلی مثال میزنم ؟ چرا یک صنعت پیشرفت نمیکنه ؟
جوابش خیلی مورد ها میشه ولی چیزی ک الان مورد بحث هستش محدودیت هستش . طرف میخواد بازی بسازه میره خودشو دقیقا محدود میکنه ب بازی ک میخواد بسازه . کدشو . طراحیشو . صداسازیشو و ... یعنی کلا کاری میکنه ک اگه مثلا بهش بگن ی مرحله دیگه ب این بازی اضافه کن بلد نیست طرف . خب دلیلش چیه ؟ اینه ک ما نمیریم یک چیز رو بطور کلی اموزش ببینیم . اقا شما میخوای بکگراند طراحی کنی ؟ دنبال این نباش ک تو ی اموزش دقیقا همونی ک تو میخوای رو طراحی کنن و شما هم ب قوی کپی پیست کنی تموم شه بره . ب نظر من شما برو (به عنوان مثال فتوشاپ رو میگم ) فتوشاپ رو از پایه یاد بگیر . منظورم اینه ک بلد باشی تمام چیزهای فتوشاپ و بقولی تجربه کسب کن با کار کردن باهاش و ی مدت روش وقت بزار بهت قول میدم بعدش هرچی بخوای میتونی بسازی از بکگراند گرفته تا کاراکتر تا هرچی ک مربوط ب فتوشاپ شه رو میتونی خودت با تکیه ب مغزت پیاده کنی . کاری ک اموزش ساز ها انجام دادن .
باور کن شما هیچی از نمیدونم مثلا از کوجیما کم ندارید . فقط کمی وقت لازمه و حوصله . از فکرتون استفاده کنید بجای کپی کردن از رو اموزش های محدود .

میدونم ربطی ب تایپیک نداشت ولی امیدوارم کمی کمکت کرده باشه .
موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
من کاملا با نظرات دوستمون danials008 موافقم...............
شما اگر یه دوره ی متوسط آموزش فتوشاپ ببینی کاملا می تونی بک گراند هارو از ساده تا فوق حرفه ای طراحی کنی...
دوست من این تاپیکو  اصن به همین دلیل ایجاد کردم شما طبق آموزش ها پیش برو شرط می بندم بتونی خیلی چیزای بهترو بوجود بیاری..........
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1395/11/3، 12:10 عصر)mohreza نوشته است: سلام دوستان
یا جدال باشیاطین نداره
به وبلاگ 
Scirra.blog.ir

سلام،
دوست عزیز همچین آموزشی وجود نداره، دلیل اینکه پولیش رو هم نمی تونین گیر بیارین اینه که صنعت بازی سازی دو بعدی توی
ایران رونق زیادی نداره پس گرافیست ها هم آموزش ساخت چنین مواردی رو تدارک نمی بیینن

چون کسی که آموزشی رو می سازه نمی خواد که مثلاً از یه آموزش خوب 5 ساعته فقط 30 هزار تومن در بیاره، حداقل
600 هزار تومن رو در نظر داره، آموزشی که فقط چند نفر انگشت شمار خریدار داشته باشه برای کسی صرف نداره، ولی خب
میدونم اگه همچین آموزش هایی هم بود عالی میشد، اما حتی زبان انگلیسیش هم کم پیداست!

تنها راهی که داریم یادگیری فتوشاپ و دیگر نرم افزارهای گرافیکیه.

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,192 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: