نظر در مورد اسپلش
دوستان نظراتتون خیلی واسم ارزش داره 3
........................................................................................................................
[تصویر:  loti.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
زیاد جذاب نیس
خیلی میتونه بهتر بشه

و اون متن هم یخورده باید بیاد پایین تر تا تو وسط اون بیضی باشه

این نقد بهتر از تعریف کردن الکی بود 1
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: jamal.poosti ، majid tarh
(1395/11/3، 12:50 عصر)shazde نوشته است: سلام
زیاد جذاب نیس
خیلی میتونه بهتر بشه

و اون متن هم یخورده باید بیاد پایین تر تا تو وسط اون بیضی باشه

این نقد بهتر از تعریف کردن الکی بود 1

منون دوست من از نقدی که کردی اما به عنوان اولین کارم فک کنم خوب در اومده
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام منم با نظر اقا شازده موافقم و ی چیزایی اضاف میکنم بهش :
1- طراحی شما کاملا مشخصه ک بدون هیچ ایده یا داشتن حداقل یکم ایده است (منظورم اینه مخصوص هیچ کاری نیست مثلا اگه لوگو بازی سازیه خب ی المان از بازی باید توش باشه . ولی ماله شما هیچی نداره انگار فقط رنگ زدید روی صفحه )
2- استفاده از رنگ های نامناسب بطوری ک حتی چندتا از حروف لاتی (لتی یا لوتی ) خوب واضضح نیست تشخیصش از بکگراندش کمی چشم رو اذیت میکنه .
3 - شلوغ کاری بیش از تا حدی ک چشم بیشتر سمت جزئیات پیش اسم محو میشه تا خود اسم ک این البته چیز زییاد مهمی نیست ولی تاثیر گذاره (جریان همون عشق تو نگاه اوله 3  بهتره ما اول اصل رو ببینیم بعد فرع ) . 
و در اخر هم موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، jamal.poosti
(1395/11/3، 01:51 عصر)danials008 نوشته است: سلام منم با نظر اقا شازده موافقم و ی چیزایی اضاف میکنم بهش :
1- طراحی شما کاملا مشخصه ک بدون هیچ ایده یا داشتن حداقل یکم ایده است (منظورم اینه مخصوص هیچ کاری نیست مثلا اگه لوگو بازی سازیه خب ی المان از بازی باید توش باشه . ولی ماله شما هیچی نداره انگار فقط رنگ زدید روی صفحه )
2- استفاده از رنگ های نامناسب بطوری ک حتی چندتا از حروف لاتی (لتی یا لوتی ) خوب واضضح نیست تشخیصش از بکگراندش کمی چشم رو اذیت میکنه .
3 - شلوغ کاری بیش از تا حدی ک چشم بیشتر سمت جزئیات پیش اسم محو میشه تا خود اسم ک این البته چیز زییاد مهمی نیست ولی تاثیر گذاره (جریان همون عشق تو نگاه اوله 3  بهتره ما اول اصل رو ببینیم بعد فرع ) . 
و در اخر هم موفق باشید .

لازم بودن خلاقیت رو توی طراحی لوگو تایید می کنم ولی ایده؟؟؟؟
دوست عزیز شما می تونین اول روی کاغذ لوگوتونو طراحی کنید و بعدش برید سراغ پیاده سازی توی فتوشاپ
ولی برخلاف نقد عزیزان اگر اولین کارتونه واقعا عالیه 41 چون هیچ کس یه شبه یه گرافیست حرفه ای نمیشه
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، jamal.poosti
(1395/11/3، 12:27 عصر)jamal.poosti نوشته است: دوستان نظراتتون خیلی واسم ارزش داره 3
........................................................................................................................
[تصویر:  loti.jpg]
سلام دوست عزیز
این کار اشکالاتی داره مثل اینکه متن باید وسط میبود
و باید از شفافیت متن کم کنی
و اون رعد و برقا... باید متن روی رعد و برقا باشه یا حداقل اونا طوری باشن که راحت بشه متنو خوند
ولی اگه این اولین کارتونه واقعا خوبه 41
کانال آپارات نانو گرافیک
برای یادگیری فتوشاپ

دوستان این کانال تازه تاسیسه و نیاز به حمایت شما داره 1

پاسخ

سپاس شده توسط: jamal.poosti ، Mamad7
دوستان مرسی از نظر هاتون واقعا کار ساز بود وبله این اولین کارمه 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,192 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: