ساخت نرم افزار در کانستراکت
سلام من می خوام با کانستراکت 2نرم افزاری رو بسازم
حالا سوال من اینه ایا این کارخوبه یا میشه با نرم افزار های دیگه این کارو کرد
اگر میشه می خواسم بدونم چطوری می تونم کاری کنم که به نرم افزارم مطلب اضافه کنم یا عکس اضافه کنم (می خوام انلاین اضافه شه نه با ابدیت نرم افزار)
ممنون می شم اگه کمک کنید
بازی در هم برهم منتشر شد
 [تصویر:  uy5f_if_twitter_56298(1).png]    داونلود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله این کار میشه گروه ما هم داره یک نرم افزار فاطمیه با کانستراکت میسازه و موردی دیگه اینکه باید برای آنلاین کردن موضوعات از شئ آجاکس استفاده کنید . استفاده از این شئ هم در دوره های آموزشی هست که اگر می خواهید همین جا هم من میتونم توضیح بدم هم دوستان هستن که توضیحات رو براتون بنویسند
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، xlove.reza
سلام
بهتر بود اول یه کم جستجو میکردید.
میشه ساخت (خودم هم بعضی وقت ها میسازم  4 ) اما بهتره که نسازید و سراغ برنامه های دیگه برید.
اما در مورد لود عکس به صورت آنلاین :
سورس
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: xlove.reza
(1395/11/19، 09:45 عصر)xlove.reza نوشته است: سلام من می خوام با کانستراکت 2نرم افزاری رو بسازم
اگر میشه می خواسم بدونم چطوری می تونم کاری کنم که به نرم افزارم مطلب اضافه کنم یا عکس اضافه کنم (می خوام انلاین اضافه شه نه با ابدیت نرم افزار)
ممنون می شم اگه کمک کنید

سلام 
با کانستراکت خیلی راحت میتونید برنامه بسازید ولی پیشنهاد من اینه که بیسیک فور اندروید یاد بگیرید خیلی کار باهاش اسونه و سریع میشه یاد گرفت روی لینک زیر بزنید و آموزش هارو دانلود کنید

سایت سورس باران
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: xlove.reza ، makan parsi
(1395/11/19، 11:25 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/11/19، 09:45 عصر)xlove.reza نوشته است: سلام من می خوام با کانستراکت 2نرم افزاری رو بسازم
ممنون می شم اگه کمک کنید

سلام 
با کانستراکت خیلی راحت میتونید برنامه بسازید ولی پیشنهاد من اینه که بیسیک فور اندروید یاد بگیرید خیلی کار باهاش اسونه و سریع میشه یاد گرفت روی لینک زیر بزنید و آموزش هارو دانلود کنید

سایت سورس باران

سلام،
ممنون برای معرفی سایت، برنامه نویسی کار کردم اما انرویدش رو نه،حالا که رایگانم هست امتحانش ضرر نداره

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: