به این سوال هام جواب بدید
1من میخوام تو بازی خودم یه تماشای زنده بزارم توجه کنید برای بازی پنگم  

2میخوام تو چت روم تاریخ چت رو هم بزارم به اموزش چت روم نگاه کردم ولی تاریخ رو نگفت

3ارور دادن مثلا (نخسه جدید رو دانلود کنید) وقتی که نخسه جدید بازی امده 

4 میخوام که وقتی تو بازی پنگم توپ گل شد توپ دوباره بیاد سره جاش تو اموزش مجتی با نگاه کردم ولی جواب نداد

5 من چطوری افزونه هایی که دانلود کردم  رو به کجا بریزم 

6 چطوری کد هدیه درست کنم و وقتی تو منو زد جایزه داده و وقت بزارم بهش کی تموم شه

باتشکر 54 54 54 

لطفا جواب هار و با شماره بگین 4 4 54
بازی پنگ    با تلاش اخر بزودی منتشر می شود این بازی به سیستم عامل اندروید وانلاین است.................. 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- تقریبا شدنی نیست.( یعنی دیدم که دوستان دیگه ای تو انجمن سیرا هم گفتن تقریبا و به نتیجه ی درستی نرسیدن )
2- زمان رو باید از سرور بگیرین و اینکار با ایجکس باید انجام بشه و باید php و ajax رو کار کنین.
3- در این مورد من یه سورس قرار دادم ( جسنجو کنین )
4- خب شما بعد از بین رفتن توپ، اونو تو هر مختصاتی که میخواین، create کنین.
5- این مورد که دیگه خیلی در موردش گفته شده ( بریزین توی پوشه ی نصبی کانستراکت و مثلا

C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5

اگه رفتار هست بریزین توی behavior و اگه پلاگین هست بریزین توی plugins  )

6- اینم سوالی هست که باید با استفاده از ایجکس و php کار کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MAID ، shazde
ممنون

(1395/11/23، 08:47 عصر)mostafanastary نوشته است: 1- تقریبا شدنی نیست.( یعنی دیدم که دوستان دیگه ای تو انجمن سیرا هم گفتن تقریبا و به نتیجه ی درستی نرسیدن )
2- زمان رو باید از سرور بگیرین و اینکار با ایجکس باید انجام بشه و باید php و ajax رو کار کنین.
3- در این مورد من یه سورس قرار دادم ( جسنجو کنین )
4- خب شما بعد از بین رفتن توپ، اونو تو هر مختصاتی که میخواین، create کنین.
5- این مورد که دیگه خیلی در موردش گفته شده ( بریزین توی پوشه ی نصبی کانستراکت و مثلا

C:\Program Files\Construct 2\exporters\html5

اگه رفتار هست بریزین توی behavior و اگه پلاگین هست بریزین توی plugins  )

6- اینم سوالی هست که باید با استفاده از ایجکس و php کار کنین.

سوال 1 خیلی مهمه یکی نیست جواب بده

یه چیز دیگه می تونین لینک شماره 3 رو بدین؟

یه چیز دیگه می تونین لینک شماره 3 رو بدین؟
بازی پنگ    با تلاش اخر بزودی منتشر می شود این بازی به سیستم عامل اندروید وانلاین است.................. 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ایشون جواب دادن و گفتن شدنی نیست ، شدنی هم باشه ، شما که تازه کار هستید حداقل 1 سال طول میکشه بفهمید چی به چی هست .

تمام کار هایی که گفتید شدنی هست ، مورد اول هم به سختی قابل اجرا هست ، به همراه یک سرور بسیار قوی برای پردازش آنلاین ، که البته شما برید نخسه تونو درست کنید بعد به فکر ساخت نسخه آخر پنگ باشید .

جهت راهنمایی :

سینگالینگ سیرا + سروری قوی + دانش برنامه نویسی nod.js + دانش برنامه نویسی کمی از php , phtml + دانش بسیار بسیار زیاد در co2 22 .

سرور قوی برای پردازش سینگالینگ باشه که بتونی ( اون تی وی آنلاین یا به عبارتی حالا تماشای زنده رو برگزار کنه ) .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
پس نمیشه؟

(1395/11/23، 08:58 عصر)hesam3 نوشته است: ایشون جواب دادن و گفتن شدنی نیست ، شدنی هم باشه ، شما که تازه کار هستید حداقل 1 سال طول میکشه بفهمید چی به چی هست .

تمام کار هایی که گفتید شدنی هست ، مورد اول هم به سختی قابل اجرا هست ، به همراه یک سرور بسیار قوی برای پردازش آنلاین ، که البته شما برید نخسه تونو درست کنید بعد به فکر ساخت نسخه آخر پنگ باشید .

جهت راهنمایی :

سینگالینگ سیرا + سروری قوی + دانش برنامه نویسی nod.js + دانش برنامه نویسی کمی از php , phtml + دانش بسیار بسیار زیاد در co2 22 .

سرور قوی برای پردازش سینگالینگ باشه که بتونی ( اون تی وی آنلاین یا به عبارتی حالا تماشای زنده رو برگزار کنه ) .

سرور دارم نمیدونم چطوری وصل کنم به بازی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سرور لینوکس هست یا ویندوز ؟

رم و سی پی یو هم بفرمایید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/23، 10:35 عصر)hesam3 نوشته است: سرور لینوکس هست یا ویندوز ؟

رم و سی پی یو هم بفرمایید .

ویندوز
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: