ثبت رکورد
سلام دوستان برای اینکه امتیازی که تو بازی ثبت شده رو در پایان تو یه صفحه دگ نمایش بده چیکار باید بکنیم؟؟؟
من خودم تو صفحه جدید یه تکست باز کردم و اونو رو متغیر امتیاز ست کردم و تنظیمات فونت رو هم انجام دادم ولی امتیاز رو نشون نمیده.اینم بگم که متغیرم از نوع گلوبال هست و فک کنم بشه تو همه صفحه ها ازش استفاده کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سرچ توی انجمن بزنید هست ..فراوونه..این سوال شما داخل آموزش بازی فلپی برد که آقای ابراهیمی داخل وبلاگشون آموزش دادند هم هست.آدرس وبلاگشون : کانستراکت2

سوال داشتید باز هم بپرسید.درخدمتیم..
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من آموزش فلپی برد رو تماشا کردم مثلا تو بازی وقتی از لوله ها رد میشد امتیازش یکی اضافه میشد و وقتی میباخت تو منو همون امتیاز نمایش داده میشد الان مشکل من اینه که تو بازی امتیاز زیاد میشه نشون میده ولی وقتی گیم اور میشه و وارد لی اوت دگ میشه اونجا امتیاز رو صفر نشون میده !!!با اینکه من اونجا هم تکست رو رو متغیر امتیاز ست کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام عکس از اونتاتون بزارید بهتر میشه کمک کرد
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تصویر اول مربوط به اونت شیت داخل خود بازی هست که یه متغیر ساختم و با کشتن دشمنان به متغیر kill یکی اضافه میشه و کاملا درست اجرا میشه ولی تصویر دوم مربوط به اونت شیت گیم اور هست که وقتی میبازه وارد اون میشه و میخوام اونجا هم امتیازی که تو بازی کسب کرده رو نمایش بده !

[تصویر:  Untitled.png]
[url=http://s8.picofile.com/file/8286477242/Untitled2.png]

[تصویر:  Untitled2.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا کمک کنید کل بازی رو ساختم فقط لنگ همینم !!!!!!!!! نمیدونم چرا نمیشه به نظر خودم همه چی درست هست

20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اون کاندیشنی که نوشتی اگر بالت به زامبی برخورد کرد یکی از shoot کم کن رو از حالت ساب ایونت خارج کن و یه ایونت جداش کن ببین مشکلت حل میشه؟
چون نوشتی هر x ثانیه اگر برخورد کرد اتفاق بیفته ممکنه تو اون ثانیه که تعریف کردی برخورد نباشه پس اجرا نمیشه

70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mahdi Bl
(1395/11/28، 10:13 صبح)arsalan1366 نوشته است: اون کاندیشنی که نوشتی اگر بالت به زامبی برخورد کرد یکی از shoot کم کن رو از حالت ساب ایونت خارج کن و یه ایونت جداش کن ببین مشکلت حل میشه؟
چون نوشتی هر x ثانیه اگر برخورد کرد اتفاق بیفته ممکنه تو اون ثانیه که تعریف کردی برخورد نباشه پس اجرا نمیشه

سلام متاسفانه مشکلم حل نشد اون shoot هم یه متغیر محلی هست برای اینکه اگه پنج بار تیر به زامبی خورد ازبین بره الان فک کنم مشکلم این باشه که چون بازی رو میبازم و وارد صفحه ی گیم اور میشه متغیر هم از دوباره صفر میشه میخوام اینطور نشه و متغیر به همون اندازه که تو بازی هست بعد از باختن هم نشون داده بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
 با استفاده از لوکال استوریج باید مقدار متغیرهارو ذخیره کنید تا در لیوت های دیگه قابل دسترسی باشن.

لینک آموزش 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdi Bl ، shazde
(1395/11/28، 12:32 عصر)hsnpi نوشته است: سلام
 با استفاده از لوکال استوریج باید مقدار متغیرهارو ذخیره کنید تا در لیوت های دیگه قابل دسترسی باشن.

لینک آموزش 

لوکال استوریج که برای ذخیره بازیه وقتی بسته شد و دوباره باز شد نه لایوت

(1395/11/28، 12:18 عصر)selno نوشته است:
(1395/11/28، 10:13 صبح)arsalan1366 نوشته است: اون کاندیشنی که نوشتی اگر بالت به زامبی برخورد کرد یکی از shoot کم کن رو از حالت ساب ایونت خارج کن و یه ایونت جداش کن ببین مشکلت حل میشه؟

سلام متاسفانه مشکلم حل نشد اون shoot هم یه متغیر محلی هست برای اینکه اگه پنج بار تیر به زامبی خورد ازبین بره الان فک کنم مشکلم این باشه که چون بازی رو میبازم و وارد صفحه ی گیم اور میشه متغیر هم از دوباره صفر میشه میخوام اینطور نشه و متغیر به همون اندازه که تو بازی هست بعد از باختن هم نشون داده بشه
شما در صورت امکان سورس رو بگذارید یا اگه نمیشه ایونتای عکس اولو کامل تا پایین بذارید
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر