جستجو حریف آنلاین بدون تکرار
سلام خدمت دوستان خوبم.
فرض کنیم در بازی آنلاین دکمه جستجوی حریف رو میزنیم و میخواهیم هر بار جستجو کردیم یک بازیکن که امتیاز نزدیک به ما داره رو بصورت رندوم نمایش بده. نکته مهم اینه که با هر بار جستجو دیگه نباید بازیکن تکراری رو تو نتیجه جستجو بیاره تا به انتهای بانک برسه.من نیاز به یک کد پی اچ پی دارم که بتونه این کار رو (جستجو بازیکن غیر تکراری) انجام بده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر بخواید بازی ریلتایم باشه ی بخش دو نفره داشته باشه باید از سینگالینک سیرا استفاده کنید ، روش های مختلفی هم برای تکراری نیوفتادن بازیکنان هست و هم امتیازی و ... که احتیاجی به کد مجزایی نداره و توی خود کانستراکت قابل انجام هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. نه از روش real time  نمیخوام استفاده کنم. سرور هم شخصی هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در اون صورت ، این کار با صفحات برنامه نویسی شده ، وقت باید صرفش بشه و کسی فکر نکنم بصورت جدی بخواد ( بصورت رایگان ) براتون آماده بکنه .
...
چیزی هم نیست که بخوایم توی دو لاین براتون تعریفی بکنیم ، پس در نهایت ...
...
اما جهت راهنمایی ، یکی از ساده ترین راه ها :
یک فایل پی اچ پی خواهید ساخت و لیست یوزر هارو از دیتابیس میگیرید ، حالا امتیاز بازیکنان رو با هم قیاس میکنید ( اگر میخواید دو بازیکن با هم ( بصورت آنلاین وصل بشن ) یک صفحه میسازید و حداکثر کد رو درش 2 نفر میذارید .
اگر آفلاین باشه ( یعنی فقط یک نفرشون بخواد وصل بشه ) ، که کار راحت تر میشه ، امتیاز ها قیاس میشه و ... بستگی به بازی خودتون داره .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
دوست عزیز از اینکه وقت میگذارید و راهنمایی میکنید ممنونم ولی منظور من اصلا این نیست.
ببینید من کد پی اچ پی جستجو حریف به صورت رندوم رو بلدم ، فقط مشکلم اینه که گاهی اوقات حریف رو تکراری پیدا میکنه. من میخوام این تکراری بودن حذف بشه. دوستان اگر در این خصوص تخصص دارند ممنون میشم راه حلی ارایه کنند. متشکرم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز اگر واقعا بلد هستید باید خودتون تونسته باشید راه حلی پیدا کنید .

این موضوع هم میتونید با سیو کردن نام بازیکنی که در مثلا 24 ساعت قبلی بازیکن x باهاش رقابت کرده رو در دیتابیس ذخیره کنید .
داخل کانستراکت با چند ایونت نیز اعلام کنید در صورتی که ( نام های گرفته شده از دیتابیس ) با نام حریف جدید تکراری بود ! عملیات جستجو بازیکن از اول شروع بشه ...

این عمل رو بنده در قسمت ریلتایم انجام دادم ، اما بخاطر دلایلی ازش استفاده نمیکنم داخل بازیم .

درضمن در این انجمن از بخش های آنلاین تنها سه ، چهار نفر از دوستان میتونن بهتون کمک کنن .
یکی شون مدیریت خود انجمن مجتبی هست ، یکی مصطفی مدیریت بخش گرافیک و طراحی هست ، یکی خود بنده هستم ، دیگری نیز احتمال میدم جناب امیر حسین یا جناب حیدرزاده نیز بتونن کمک کنن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، kamran_cn
دوستانی که وارد هستند لطفا راهنمایی کنند. ممنون
من خودم یک راه حلی دارم و اون اینه که هربار حریف رو پیدا کرد شماره رکورد اون رو تو کانستراکت ذخیره کنه و دفعه بعد در بانک از اون رکورد به بعد رو در کد پی اچ پی محدود به جستجو کنه. فقط مشکل اینه که چطور به پی اچ پی بفهمونیم اگه رکوردها به انتها رسید مجددا از ابتدا جستجو کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: