بحث سر کپی رایت
سلام.

آقا این خیلی خوبه که خودمون گرافیک های بازی رو طراحی کنیم ولی آیا همشو. یعنی من باید وقت بزارم آسمون بک گراند هم خودم بکشم؟ یا اگه بخوام یه کلاشینکف بدم دست کاراکترم باید خودم نقاشی کنم؟!میتونم ولی زمان میبره! حالا حرفم اینه که اگه بشه عکس این کلاش (Ak-47) رو از گوگل بگیرم  و  png از روش بسازم کار تو کمتر از 5 دقیقه حله.اما ... اما ... ولی ... .
عکسه صاحاب داره قانون کپی رایت هم که میدونید.

-ا ز کجا صاحب عکس رو پیدا کنیم رضایت بگیریم؟
- چیزایی مثل سلاح و ماشین و ... که خودمم برم  عکسشو بگیرم فرقی نداره، بازم باید دوباره کاری کرد ؟( شما خودتم بری از یه کلاشینکف از سمت بغل عکس بگیری تصویرش با عکسی که دیگری گرفته فرقی نداره)

- در مورد اصوات چطور ؟  صدای اسلحه و استارت ماشین و ... اینا هم شامل حقوق معنوی و مادی میشه یا میتونم از روی بازیهای مختلف بر دارم؟

از اونایی که تا حالا بازیشونو منتشر کردم مپرسم، آیا اجازه نامه استفاده از آهنگ و ... که تو بازیشون هست رو بازار یا اپ استور میخواد؟ کلا بازیها چیزی شبیه به رفرنس پایان نامه دارند ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز به طور كلي ماركت ها چيزي از شما به عنوان تاييديه براي منابع مورد استفاده تون نميخوان ولي اگه از مباحثي حرف زده باشي كه نياز به منبع داشته باشه منبع رو ميخوان. درباره ي پرسش شما اينو بگم كه بسياري از ايكون ها و اسپرايت ها به طور رايگان براي استفاده عموم منتشر شده كه ميتونيد استفاده كنيد اگه شما از اسپرايت هاي منحصر به فرد (مخصوصا سازنده اش ايراني باشه) استفاده كني مشكل پيش مياد صدا هم همينطوره
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Dr.AR ، tahat4tt ، merajzr
سلام

به صحبت های دوستمون اینو اضافه کنم که شما مثلا برای صدا، میتونین از سایت های رایگانی که برای اینکار هست، استفاده کنید.
یا حتی برای فایل های تصویری و سه بعدی و ... میتونی از سایتهای رایگانی که برای اینا هم هستند، استفاده کنی!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Dr.AR ، tahat4tt
با تشکر
اگه لطف کنید چندتا سایت رایگان که *مجوز* استفاده از محصولشون رو دادند معرفی کنید، خیلی خوب میشه .
(مخصوصا موزیک)  چون مجانی بودن صرفا نمیتونه به معنی اجازه استفاده باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/13، 01:00 صبح)Dr.AR نوشته است: با تشکر
اگه لطف کنید چندتا سایت رایگان که *مجوز* استفاده از محصولشون رو دادند معرفی کنید، خیلی خوب میشه .
(مخصوصا موزیک)  چون مجانی بودن صرفا نمیتونه به معنی اجازه استفاده باشه.

تو سایتهای خارجی وقتی رایگان میزارند یعنی حق سازنده رعایت شده و محفوظه. 
اگر بازم میخواید خیالتون راحت تر باشه میتونید برید به سایتهایی مثل freesound,org که خود سازنده ها صدا ها رو برای دانلود گذاشتن و در اخر پست معمولا یه دکمه donate گذاشتن برای کمک مالی که البته ضروری نیست.  4
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Dr.AR

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: