1395/12/15، 10:50 عصر
[1.2]
سلام دوستان
چند وقت پیش بیکار بودم گفتم یه چیزی بسازم همینطوری...
این پروژه البته با کانستراکت نیست ، به صورت آنلاین و با php ساخته شده.
سورس برنامه و نسخه آماده شده تاحالا (15/12/95) رو قرار میدم.
خب اساس کار برنامه این که شما فایل caproj سورس رو آپلود میکنید و نسخه کانسترکت خودتون رو وارد میکنید.
بعد برنامه فایل caproj رو به صورت xml ویرایش میکنه و نسخه ذخیره شده رو تغییر میده به سورس وارد شده توسط کاربر.
حالا بعضی ها اینجا میگن که من چرا باید سورسم رو آپلود کنم
سواستفاده میشه ! خب البته در جواب به این هم میشه گفت که شما سورس رو اپلود نمیکنید و فقط یک فایل caproj که حاوی یک سری اطلاعات کلی در مورد پروژه هست رو آپلود میکنید !
در ضمن بعد از دانلود فایل آماده شده توسط کاربر ، فایل به طور کلی از هاست حذف میشه !!!
دوستان لطفا ایده ها و پیشنهاد هاتون رو بدین هر کی هم دوست داشت میتونه اسکریپت رو برای خودش برداره ، یعنی اینکه فقط برای استفاده شخصی و یا مشاهده و ... و نمیتونه برای سرویس دهی به بقیه استفاده کنه.
فقط توجه کنید که ممکنه باگ هایی داشته باشه لطفا بگین
ممنون از این که وقت اختصاص دادین و این مطلب رو مطالعه کردید
سورس php...
نسخه بتا حاضر شده..
سلام دوستان
چند وقت پیش بیکار بودم گفتم یه چیزی بسازم همینطوری...
این پروژه البته با کانستراکت نیست ، به صورت آنلاین و با php ساخته شده.
سورس برنامه و نسخه آماده شده تاحالا (15/12/95) رو قرار میدم.
خب اساس کار برنامه این که شما فایل caproj سورس رو آپلود میکنید و نسخه کانسترکت خودتون رو وارد میکنید.
بعد برنامه فایل caproj رو به صورت xml ویرایش میکنه و نسخه ذخیره شده رو تغییر میده به سورس وارد شده توسط کاربر.
حالا بعضی ها اینجا میگن که من چرا باید سورسم رو آپلود کنم

در ضمن بعد از دانلود فایل آماده شده توسط کاربر ، فایل به طور کلی از هاست حذف میشه !!!

دوستان لطفا ایده ها و پیشنهاد هاتون رو بدین هر کی هم دوست داشت میتونه اسکریپت رو برای خودش برداره ، یعنی اینکه فقط برای استفاده شخصی و یا مشاهده و ... و نمیتونه برای سرویس دهی به بقیه استفاده کنه.
فقط توجه کنید که ممکنه باگ هایی داشته باشه لطفا بگین

ممنون از این که وقت اختصاص دادین و این مطلب رو مطالعه کردید

سورس php...
نسخه بتا حاضر شده..