نظرسنجی ساخت بازی آنلاین
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

من چند وقتی هست که به فکر ساخت یک بازی انلاین realtime دو نفره افتادم. یه چیزی شبیه به کلش رویال.

توی این موضوع میخوام از دوستان چند نظر بخوام.

لطفا سوالات رو با شماره جواب بدید و نظرتون رو اعلام کنین.

1-  اولین مورد اینه که ساخت این مدل بازی ها از نظر شما مقبولیت داره؟

2- بهترین پیشنهاد شما برای این مدل بازی چیه؟

3- یکی از مشکلات و معایب ساخت این مدل بازی اینه که چون دو نفره هست، اولین نفری که وارد بشه، به عنوان host محسوب میشه و نفر دوم میشه peer. بعد در صورت اینکه، هاست ( که وطیفه ی اصلی در بازی رو برعهده داره ) اینترنتش قطع بشه، کلا بازی به فنا میره و در واقع اصلی ترین مشکل اینه که، کسی که خارج شده، بعد از برگشت دوباره، نمیتونه ادامه ی اون بازی رو انجام بده. ( البته توی بازی کلش رویال، این امکان وجود داره )

خب نظر شما در مورد مشکل سوم چیه؟ یعنی این مشکل میتونه شعف بزرگی به حساب بیاد؟ یا اینکه، مهم نیست و چون زمان بازی کوتاه هست( مثلا 3 دقیقه ) مهم نیست؟

ممنون میشم دوستان عزیز، نظر بدن.

سپاس شده توسط:
مصطفی جان ، هاست به پیر مشکلی ایجاد نمیکنه .

شما اگر در ایونت ها نگاه کنید ، میبینید بخشی هست که گفته میشه اگر هاست دیسکانکت شد ، خب شما میتونید این ایونت رو به کار ببرید ، حالا وقتی اون دیسکانکت شد ، میتونه اکشن ادامه بازی داشته باشه ، یا اینکه اکشنی بذارید که هرکی امتیازش بیشتره برنده بشه ( البته بنده مورد دوم رو توصیه نمیکنم ، برای بازی خودم اینجوری نذاشتم تا سوءاستفاده نشه ، مثلا طرف اول بازی امتیازش میوفته جلو و بعد میزنه بیرون و برنده ... ) .

اما میشه کاری کرد که اگر هاست غیر فعال شد ، مثلا پیر به یک صفحه دیگر بره و فکر کنه داره با هاست هنوز بازی میکنه ، چون متغیر هاست ، هنوز توی گوشی پیر هست ! پس متغیر دست نمیخوره !
پس از اون بازیکن پیر بازی میکنه ( مثل کلش رویال ) ،،، اما بازیکن دوم نیست که از خودش دفاع کنه و به قول شما نمیتونه به محض کانکت شدن دوباره ، از سرگیری بازی کنه ، پس بازیکن دوم یا همون پیر ، ادامه بازی رو انجام میده ( تنهایی ) و در صورتی که ببره ، به آیدی و نام کاربری بازیکن بازنده ( از طریق سرور ) امتیاز کسر میشه و به بازیکن برنده ( از طریق سرور ) امتیاز اضافه میشه ....

همونطوری که دیدید ، مشکل هاست به پیر اصلا چیز مهمی نیست !
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
ممنون حسام عزیز، از مطالبت استفاده کردم. تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بستگی داره بازیت چه قدر به خود کلش رویال شبیح باشه
اگه یه ایده جالب که کل بازی رو در بر بگیره به بازی اضافه کنی میتونه یه بازی پر مخاطب بشه
ولی اگه بخواد فقط تقلید از روی کلش رویال باشه به نظرم نسازیش بهتره
پس اگه تونستی ایده خوبی که بازیو متحول کنه پیدا کنی که بازیو بساز ایول هم داره کارت
ولی اگه میخوای از رو کلش رویال تقلید کنی کلا بیخیالش شو
البته این نظر شخصی بندست ممکنه شما نظر منو قبول نداشته باشی

پاسخ

بعضی بازی ها وقتی یکی بره بیرون می بازه و حریف پیروز میشه
این روش داخل خیلی از بازی های معروف انجام میشه

بظرم سبکش باید جدید و رقابتی باشه که همه داخل یک یا حداکثر دو اتاق باشند
البته کانستراکت اینجور بازی ها رو شاید کند بسازه
این بازی ها
معروف ترینشون
agar.io
هستند که مارکت ها یا داخل خود سایت agar.io هست
انجینش نمی دونم چی بود معلوم نبود
اینقدر هیجانش زیاده آدم بدنش میلرزه1
یکی دیگه arrow.io هست
یکی دیگه هم یادم نیست چی بود جالب بود

این بازی ها گرافیک ساده ولی زیبا دارند
  پاسخ

بعضی بازیا هستن در صورت خروج هر کدوم از بازیکنا بازی تموم میشه و اونی ک خارج شده میبازه و اونی ک مونده برنده میشه؛میتونید از همین استفاده کنید(بازی ساکر استارز همینطوریه مثلا)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde ، vng
سلام
1_چرا که نه
مثلا بازی زاراوان با سازنده اش که صحبت میکردیم میگفت ما بازی رو یه چیزی مثل کلش ساختیم
ولی خب با مدل ها و گرافیک هایی که خودمون درست کردیم و کیفیتش اگه بیشتر از کلش نباشه کمتر هم نیست
ولی خب میگفتن ما نوآوری هایی هم انجام دادیم توی بازی(البته من خودم نه کلش بازی میکنم و نه زاراوان و نمیتونم در مورد بازی نظر بدم ولی ایشون میگفتن کیفیتش به پای کلش میرسه)
البته میگفتن ما بدون انجین و با api بازی رو کدنویسی کردیم که همین باعث شده که حجمش نسبت به بازی کلش و با گرافیک بالاتر کمتر هم بشه
حالا شما هم اگه بتونید یه نوآوری جالب توی بازیتون انجام بدید حتما میتونید مثل زاراوان موفق باشید

پیشنهاد من اینه که حتما اگه میتونید با یونیتی بزنید بازی رو
و حتما برا مدل ها و گرافیکتون از آدمای وارد و حرفه ای کمک بگیرید

مورد سوم هم من وارد نشدم و فعلا سر در نمیارم از بازی های آنلاین
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، mostafanastary ، vng ، نیما
بسیار عالی shazde عزیز.

بله، بازی زاراوان که گرافیکش واقعا عالیه و به نظر من از کلش آف کلنز هم بهتره گرافیکش. همین چند روز پیش، غزال زرین هم گرفت.

در مورد اینکه بازی رو با یونیتی بزنم، شدنیه، اما برای قسمت آنلاین بازی، کار بسیار زیادی لازمه. کما اینکه گرافیک های بازی هایی مثل کلش رویال و کلنز، به سه بعدی هستند، اما به صورت دو بعدی رندر گرفته شدن.
برای دو بعدی هم که چی بهتر از کانستراکت.

خودم البته به شخصه شدیدا علاقه مند هستم که این کار رو با یونیتی انجام بدم.

مورد بازی آنلاین رو، بیشتر نظر میخواستم، یعنی از نظر دوستان، بدونم که اگه یکی وسط بازی رفت بیرون و نتونه برگرده، چطوریه!؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بله اینکه چی بهتر از کانستراکت واسه دوبعدی کاملا درست میگید
ولی دقیقا چون گرافیک اینجور بازیا سه بعدی ان و دوبعدی رندر شدن و معمولا انیمیشن های زیادی دارن و معمولا فریم هاشون خیلی زیاده و خب اینو ضرب کنیم در تعداد کارت های زیاده بازی حجم بازی + مصرف رم خیلی بالا میره و به همین دلیل گفتم با یونیتی بزنید بهتره

اینکه اگه یکی وسط بازی رفت بیرون مطمئنن خیلی بده که نتونه برگرده و بازی رو انجام بده و یه امتیاز منفی میشه واسه بازی
 بنظرم بهتره با آقا حسام و آقا مجتبی که توی بخش سرور و اینا مهارت دارن صحبت کنید شاید به نتیجه ای برسید چون درهرصورت کار نشد نداره

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اها، از نظر تعداد تصاویر و اسپرایت، یه ترفندی دارم برای این بازی که نمیشه الان گفت..... 17  4 

اما در مورد اینکه کسی قطع بشه، من با آقا مجتبی هم صحبت کردم، نمیشه. و توی سیرا هم پرسیدم، بازم میگن نمیشه و دقیقا میگن که این یه مشکلی هست توی اتصال وب سوکت و .... اینجور چیزا!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: