یه سوال خیلی خیلی سخت
سلام

من یه سوال در مورد بازی های استراتیژیگ دارم.

اگ جنگای صلیبی یا روم توتال وار یا از این دسته بازی های بازی کرده باشید مخصوصا در جنگای صلیبی موقع حرکت دادن ارتش وقتی به ارتش میگی مثلا برن فلان جا وایستن موقع وایستادن با یه ارایش وای میستن منم بازیم تغریبا کامل اما این ارایش رو بلد نیستم

2-در بازی جنگ های صلیبی یا کلش اف کلنز وقتی مثلا صد تا نیرو تو همن (یعنی هر صد نیرو درون هم و در یک نقطع هستن)وقتی بهشون شلیک میشه از بین اون صد نفر میزان خون یکی از انها کم میشه اما در بازی من از هر صد نفر کم میشه

ممنون اگ جواب کامل بدین

(بازی من یه بازی کامل استراتیژیک تانکی هست)
[تصویر:  10.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر نکنم کسی بلد باشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
اولا کاش به جای این عنوان موضوع، یه عنوان مرتبط میزدی برادر من.

دوما که در مورد سوال اولی، سورس بازی تانکی که توی خود کانستراکت هست، تقریبا همینطوریه.

در مورد سوال سوم، این مشکل زمانی هست که گلوله به نیروهایی میخوره که روی هم هستند، وگرنه اگه جدا از هم باشند، شما با استفاده از is overlapping و یا on collision میتونین به نتیجه برسین.
دقیقا من توی بازی مدافعان، همین کار رو انجام دادم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
داداش تو کلش نیرو ها تو همن اما تک تک کم میشه راجب اون سورسم سورسو دیدم ولی نفهمیدم

تو جنگای صلیبی هم راهی هست که نیرو هارو تو هم کنی من تست کردم اما تک تک کم میشد

نمی شه گفت وقتی بهم بر خورد کردن خودشون از هم فاصله بگیرن؟؟

مثلا تو بازی جنرال برای کامپیوتر این کارو اینقدر دقیق کردن که موقع حرکت یه نیرو بعقیه نیرو ها به صورت اتوماتیک برای اون نیرو راه رو باز میکنن

نمی شه گفت وقتی بهم بر خورد کردن خودشون از هم فاصله بگیرن؟؟

مثلا تو بازی جنرال برای کامپیوتر این کارو اینقدر دقیق کردن که موقع حرکت یه نیرو بعقیه نیرو ها به صورت اتوماتیک برای اون نیرو راه رو باز میکنن

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: