قطع و وصل کردن صدا
سلام دوستان
من میخوام یه بازی بسازم که توی منوش وارد شی وقتی صدای آهنگ میاد با زدن بر روی این [تصویر:  tdxd_gui_sound_on_1.png]این طوری شه وصدا قطع شه[تصویر:  gz6b_gui_sound_off_2.png]و وقتی دوباره به روی [تصویر:  gz6b_gui_sound_off_2.png]کلیک کردم صدا وصل [تصویر:  tdxd_gui_sound_on_1.png]بشه
ببخشید اگه زیاد ازعکس استفاده کردم

پاسخ

سپاس شده توسط:
از آموزش های آقای ابراهیمی (قسمت دوم جدال با شیاطین ) استفاده کنید دقیقا جواب سوالتون رو دادن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید یه متغیر اینستنس یا محلی بسازید از جنس Boolean
با نام instanceVar (نام مییتونه دلخواه باشه)

بعد یه اسپرایت بسازید و دوتا عکس [تصویر:  tdxd_gui_sound_on_1.png] و [تصویر:  gz6b_gui_sound_off_2.png] رو داخل اسپرایت بزارید و به عکس اول فریم 1 و به عکس دوم فریم 0 رو بدید.

بعد ایونت های زیر رو بنویسید

کد:
1-   Touch >> On touched object "Sprite" >>>> Sprite >> Toggle instanceVar

2-   System >> Every tick >>>>
                  2.1-   Sprite >> instanceVar = true >>>> Sprite >> Set frame to 1
                                                      >>>> Audio >> Play "tag"
                  2.2-   Sprite >> instanceVar = false >>>> Sprite >> Set frame to 0
                                                       >>>> Audio >> Stop "tag"

توی ایونت 1 میگید اگه اسپرایت صدا تاچ شد، مقدار متغیر اینستنس عوض شه، یعنی اگه True باشه، False میشه و اگه False باشه، True میشه.

توی ایونت 2 میگید هر لحظه ساب ایونت های 2.1 و 2.2 اجرا شدن، و توی ساب ایونت 2.1 اگه متغیر اینستنس True بود، فریم اسپرایت 1 بشه و موزیک با تگ tag پخش شه

توی ساب ایونت دوم هم میگید اگه متغیر اینستنس False بود، فریم اسپرایت 0 بشه و موزیک با تگ tag پخشش متوقف شه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
این ویدیو زیر رو دانلود کن می فهمی چجوری هست
Meno2(scirra.blog.ir)
(ویدیو اموزش ساخت بازی جدال با شیاطین قسمت دوم)

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: