صدا
سلام.برای گذاشتن صدا(هم موسیقی و هم وقتی آبجکتی به شی ای برخورد کرد صدایی پخش شود) باید چکاری انجام بدم؟
چون در قسمت موسیقی کانستراکت کلاسیک چند گزینه است.

ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز.
چرا از کنستراکت کلاسیک استفاده میکنید؟اینجا کمتر کسی پیدا میشه که به کنستراکت کلاسیک وارد باشه.به جز مجتبی جان.
پیشنهاد میکنم از نسخه دیگه کنستراکت استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.من از نرم افزار اوپن سورس(رایگان) فقط استفاده میکنم
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست مي‌داريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پس الان با گنو/لینوکس هستید؟؟ چون کانستراکت 2 روی گنو/لینوکس هم اجرا نمیشه
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.متوجه نشدم ولی برا من ویندوزه
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست مي‌داريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/3/13، 11:53 عصر)mahdi313313 نوشته است: سلام.من از نرم افزار اوپن سورس(رایگان) فقط استفاده میکنم

شما که میگی فقط از نرمافزار های اوپن سورس استفاده میکنید پس چرا از ویندوز استفاده میکنید؟ به نظرم کانستراکت 2 را نصب کنید
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون
نمی تونستی خوب ببینی
غلطای دیکته ی خوش خط رو

آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه!
www.TrueGame.ir
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، mahdi313313
سلام.نمی دونستم گنو/لینوکس رایگان هست..فردا صبح دانلود میکنم و نصب میکنم(ان شاالله)..ممنون که راهنماییم کردی..چندوقت بود دنبال سیستم عامل رایگان می گشتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ذخیره کردن عدد به صورت خودکار mr_flicker_h 17 11,123 1399/9/26، 09:17 عصر
آخرین ارسال: sajaddi30
  دعوت ب همکاری مهدی حسینی 0 1,482 1399/9/26، 02:53 عصر
آخرین ارسال: مهدی حسینی
Information مشکل در کانستراکت ??? مهرشاد 14 8,855 1399/8/27، 07:05 عصر
آخرین ارسال: oak
  بار گذاری بازی در بازار مهرشاد فرمهینی 1 2,077 1399/7/10، 11:21 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini