موضوعها: 5
سپاسها: 5
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام.برای گذاشتن صدا(هم موسیقی و هم وقتی آبجکتی به شی ای برخورد کرد صدایی پخش شود) باید چکاری انجام بدم؟
چون در قسمت موسیقی کانستراکت کلاسیک چند گزینه است.
ممنون
موضوعها: 41
مکان: مازندران
سپاسها: 36
164 سپاس گرفتهشده در 54 ارسال
سلام دوست عزیز.
چرا از کنستراکت کلاسیک استفاده میکنید؟اینجا کمتر کسی پیدا میشه که به کنستراکت کلاسیک وارد باشه.به جز مجتبی جان.
پیشنهاد میکنم از نسخه دیگه کنستراکت استفاده کنید.
سلام.من از نرم افزار اوپن سورس(رایگان) فقط استفاده میکنم
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست ميداريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»
موضوعها: 14
سپاسها: 339
124 سپاس گرفتهشده در 48 ارسال
پس الان با گنو/لینوکس هستید؟؟ چون کانستراکت 2 روی گنو/لینوکس هم اجرا نمیشه
سلام.متوجه نشدم ولی برا من ویندوزه
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست ميداريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»
سلام.نمی دونستم گنو/لینوکس رایگان هست..فردا صبح دانلود میکنم و نصب میکنم(ان شاالله)..ممنون که راهنماییم کردی..چندوقت بود دنبال سیستم عامل رایگان می گشتم