نیرو و جاذبه
سلام.دارم یه بازی شبیه انگری می سازم.می خواهم یکبار با موس کلیک کردم،پرنده بهش نیرو وارد بشه و بره بالا و با طی یه مسافتی خودش از طریق جاذبه بیاد پایین.من فقط یه مشکل دارم که وقتی کلیک میکنم بهش نیرو وارد میشه ولی قبل از اینکه به مکان موس برسه میره پایین و باید دوباره کلیک کنم تا بیاد بالا...چند بار کلیک میکنم.
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست مي‌داريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من تو کانستراکت 2 این کارو انجام دادم اگه می خواید سورسشو براتون بزارم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mahdi313313 ، seyed
سلام، اگر میخواهید بازی در سبک انگری بردز بسازید.این دو تا سورس بهتون کمک میکنه لینک دانلود
البته سورس ها احتیاج به بهینه سازی دارد و خیلی کامل نیست و ایراداتی نیز دارد.منتها بقول مثل معروف کاچی بعض هیچی!
امیدوارم به کارتون بیاد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi313313 ، seyed
(1394/3/14، 05:13 عصر)mahdi313313 نوشته است: سلام.دارم یه بازی شبیه انگری می سازم.می خواهم یکبار با موس کلیک کردم،پرنده بهش نیرو وارد بشه و بره بالا و با طی یه مسافتی خودش از طریق جاذبه بیاد پایین.من فقط یه مشکل دارم که وقتی کلیک میکنم بهش نیرو وارد میشه ولی قبل از اینکه به مکان موس برسه میره پایین و باید دوباره کلیک کنم تا بیاد بالا...چند بار کلیک میکنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
این سورس را ببین اگه سوالی راجع بهش داشتید همینجا مطرح کنید.(البته باید اونا با کانستراکت 2 باز کنید)
سورس شبیه سازی انگری بردز
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ذخیره کردن عدد به صورت خودکار mr_flicker_h 17 11,123 1399/9/26، 09:17 عصر
آخرین ارسال: sajaddi30
  دعوت ب همکاری مهدی حسینی 0 1,482 1399/9/26، 02:53 عصر
آخرین ارسال: مهدی حسینی
Information مشکل در کانستراکت ??? مهرشاد 14 8,855 1399/8/27، 07:05 عصر
آخرین ارسال: oak
  بار گذاری بازی در بازار مهرشاد فرمهینی 1 2,077 1399/7/10، 11:21 عصر