نحوه افزایش تعداد دانلود در گوگل پلی
سلام از چه راه هایی میشه تعداد دانلود بازیو در گوگل پلی بالا برد؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
تبلیغ . پیام رسان ها . انجمن های ایرانی و خارجی

همینو برو عالیه برا خودش
اگه خیلیا برنده نباشن اما پیروزن خسته نباشن 41

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/14، 02:37 صبح)dyyergame نوشته است:
تبلیغ . پیام رسان ها . انجمن های ایرانی و خارجی

همینو برو عالیه برا خودش

خب مشکل همینه ادرسشونو نمیدونم مثلا تو انیستا فیس بوک یوتیوب اون افرادی که اینکار انجام میدن نمیشناسم.
کسی اگر میشناسه بگه اسم پیج و کانالشون

و اینکه فقط کاربر خارجی میخوام
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهترین کار اینه که یه تریلر از بازیت بسازی بزاری داخل یوتیوب
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/14، 07:45 صبح)mohreza نوشته است: بهترین کار اینه که یه تریلر از بازیت بسازی بزاری داخل یوتیوب

اینکار کردم و کلا دو سه تا بازدید خورده باز اونجا هم لازمه برای کانال یوتیوب تبلیغ کنی!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما یه چیزو اول بدون که اگه تو بازار ایران که توسعه دهنده های کمی نسبت به گوگل پلی داره نتونی موفق بشی و دانلود خوبی داشته باشی , توی گوگل پلی با اون بازار چند صدمیلیونی از برنامه نویسا و بازیسازا خیلی خیلی خیلی سخت از بازار میتونی دانلود بگیری
چون اونجا همزمان با برنامه یا بازی شما که منتشر میشه ممکنه چندهزار برنامه و بازی دیگه هم منتشر بشه و اینطوری نیست که بگید حالا کاربرا میگردن و بازی منو پیدا میکنن و دانلود میکنن

در کل بازار ایران رو بجسبید و بعدها که پیشرفت کردید و حرفه ای تر شدید به فکر بازار های جهانی باشید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: مازیار
(1396/3/14، 04:59 عصر)shazde نوشته است: سلام
شما یه چیزو اول بدون که اگه تو بازار ایران که توسعه دهنده های کمی نسبت به گوگل پلی داره نتونی موفق بشی و دانلود خوبی داشته باشی , توی گوگل پلی با اون بازار چند صدمیلیونی از برنامه نویسا و بازیسازا خیلی خیلی خیلی سخت از بازار میتونی دانلود بگیری
چون اونجا همزمان با برنامه یا بازی شما که منتشر میشه ممکنه چندهزار برنامه و بازی دیگه هم منتشر بشه و اینطوری نیست که بگید حالا کاربرا میگردن و بازی منو پیدا میکنن و دانلود میکنن

در کل بازار ایران رو بجسبید و بعدها که پیشرفت کردید و حرفه ای تر شدید به فکر بازار های جهانی باشید

سلام ممنون بابت نظرتون
همین الانش هم بازیم تویه گوگل پلی هست.گوگل پلی بخش تازه ها نداره که کاملا هم منطقیه چون همونطور که میگید هر ساعت هزار تا بازی و برنامه منتشر میشه.تنها راهش از راه سرچ کردن نام بازی و تبلیغات هست که اول باید تبلیغات کرد تا بازدید صفحه بازی برع بالا که با سرچ کردن پیدا بشه.حالا قصدم از ایجاد پست هم همینه که اگر کسی سایت و ...  برای تبلیغات میشناسه بگه

و یه مورد دیگه اینکه اونجا خیلی راحتر میشه کسب درامد کرد باید یک کشوری رو هدف قرار داد که بیشتر خرید رو انجام میدن مثل امریکا(درامد سالیانه 25 میلیارد دلار از بازی) وقتی اونجا 10 هزار امریکایی دانلود کنند کمه کمش چند هزار نفرشون خرید انجام میدن ولی اینجا من بازی منتشر کردم 6000 دان شده تو بازار اکثرا هم خوششون اومده ولی در کل سه نفر از این 6000 نفر خرید کردند!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اولین راه واسه دیده شدن اینه که شما بازیتون رو فقط مختص فارسی زبانان تولید کنید یعنی فقط واسه کشورهایی که فارسی زبانن نمایش داده بشه(که توی گوگل میتونید انتخاب کنید برای چه کشورهایی نمایش داده بشه)
اینطوری یخورده شانس دیده شدن بیشتر میشه

یه راه واسه تبلیغات اینه که با توسعه دهنده هایی که توی گوگل برنامه دارن(و برنامه شون خوب دانلود شده) و ایرانی ان صحبت کنید تا مثلا با پوش نوتیفیکیشن برنامتون رو تبلیغ کنن برای کاربرای خودشون 
یا یه بنر تبلیغاتی از بازی شما بزارن توی بازی یا برنامشون یا حتی توی توضیحاتشون لینک بازی شما رو هم بزارن

تبلیغات توی سایتای چارت بوست ادموب استارت آپ و اینا هم میتونه خوب باشه ولی پول میخواد اونم به دلار
که زیاد میشه هزینه هاش

یه راه دیگه هم اینه که مثلا برید توی انجمن سیرا یا کوکون لینک بازیتونو بزارید و بگید که با کانس ساخته شده و حمایت کنید و از این حرفا

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، مازیار
یسری کانل هایی هستن که بازیای اندروید رو معرفی میکنن و هی هی ویدیو هایی مثل بهترین بازی های شوتر ، نقش آفرینی و ... میسازن بازدید ویدیو هاشون هم نسبتا خوبه. اگه بتونی با اونا ارتباط بر قرار کنی اونوقت اگه از بازی تو تو ویدیو هاشون بگن به طور چشمگیری دانلودت بالا میره و به نظر من از تبلیغات توی چارت بوست بهتره. چون وقتی تبلیغ اونجوری دیده میشه که من در حال بازی کردنم یا دارم از نرم افزار استفاده می کنم و این اعصاب منو خورد می کنه و احتمالش کمه که به بازی شما فکر بکنم چون فعلا دارم یکار دیگه ای رو انجام میدم ولی کسی که دنبال اینجور ویدیو ها میگرده و نگاشون میکنه دنبال بازی جدید و احتمال اینکه بازیایی رو که اونجا معرفی بشن رو دانلود کنه خیلی بالاست. اگه بخوای می تونم چند تا از این کانالا برات پیدا کنم ولی باید بازی در حدی باشه که اونا قبول کنن.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/3/16، 07:18 صبح)mahdi797979 نوشته است: یسری کانل هایی هستن که بازیای اندروید رو معرفی میکنن و هی هی ویدیو هایی مثل بهترین بازی های شوتر ، نقش آفرینی و ... میسازن بازدید ویدیو هاشون هم نسبتا خوبه. اگه بتونی با اونا ارتباط بر قرار کنی اونوقت اگه از بازی تو تو ویدیو هاشون بگن به طور چشمگیری دانلودت بالا میره و به نظر من از تبلیغات توی چارت بوست بهتره. چون وقتی تبلیغ اونجوری دیده میشه که من در حال بازی کردنم یا دارم از نرم افزار استفاده می کنم و این اعصاب منو خورد می کنه و احتمالش کمه که به بازی شما فکر بکنم چون فعلا دارم یکار دیگه ای رو انجام میدم ولی کسی که دنبال اینجور ویدیو ها میگرده و نگاشون میکنه دنبال بازی جدید و احتمال اینکه بازیایی رو که اونجا معرفی بشن رو دانلود کنه خیلی بالاست. اگه بخوای می تونم چند تا از این کانالا برات پیدا کنم ولی باید بازی در حدی باشه که اونا قبول کنن.

سلام بله فکر خوبیه.اگر بتونید چند تا کانال معرفی کنید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: