سلام دوست عزیز !؟ خب یک روش هست که قبل از اومدن reflection probe ازش استفاده میشده و خیلیم هم باحاله ! ک حتی میشه ازش داخل بازی های 2 بعدی عم استفاده کرد !
خب بریم سر اموزش !
اول اینکه شما به یک texture renderer نیاز دارید که میتونید با کلیک راست درون قسمت پروژه تون اون روبسازید ! ی اسم دلخواه هم براش بزارین ! حالا من به عنوان مثال میزارم اسمشو هویج
خب حالا ما نیاز به یک دوربین دیگه داریم ! کار این دوربین در واقع ضبط صحنه ی جلوی جسم ما هست تا وقتی تصویر اون رو به یک شی نسبت میدهیم مانند یک اینه عمل کنه ! چون اینه روبروشو نشون میده دیگه !
خب وقتی دوربین رو ساختیم از کاپوننت camera قسمت target texture میام و اون هویج رو نسبت میدیم بهش ! یا درگ دراپ میکنیم روی اون قسمت !! خب تا اینجای کار ما یک تکستچر داریم که به وسیله ی یک دوربین تصویر نهایی خودشو ضبط میکنه ! حالا یک مکعب یا حالا هرشی تکستچر پذیر میسازیم ! و اون هویج رو میدیم بهش ! خب الان میبینیم که تصویر رندر گیری شده توسط دوبین افتاده روی شی امون !

خیلیم هم عالی و راحت ! حالا دیگه زاویه دوربین رو به دلخواه اوکی کن تا شبیه یک اینه بشه ! یک نکته ای ک شاید بهش برخورد کنی رو بگم ! اگه دیدی تصاویر توی اینه برعکس شدن ! یعنی اینکه وقتی تو از سمت راست میری جلو اینه پلیر سمت چپ نشون داده میشه ! کافیه محور های جسمتو قبلش ی منفی بزاری ! البته بستگی به اینه خودت داره کدوم وری باشه و بخوای چ محوری رو منفی کنی ! خودت یکم باهاش کار کنی دستت میاد !
تازه از این روش واسه ساخت مانیتور های دوربین های مداربسته هم میتونی استفاده کنی ! مثلا ی مانیتور توی این اتاق بزار که تصویر دوربینی که توی اتاق بعدی هست رو ضبط کنه و نشون بده !
خیلی کار های دیگه هم میشه کرد که فکر کردنشو میزارم به عهده خودتون !
راه دیگه ساخت اینه هم ک همون reflection probe هستش ! حالا دقیق اسمشو نمیدونم ! ولی فک کنم همین بود ! که باز هم فک کنم این روشی که گفتم بهینه تر باشه !
حالا اساتید جواب بدن بهتره !
موفق و پیروز باشید .